Bravo!! Hvala!
Auh, kakav komentator... Ide ovo na mute![]()
evo ide tens.
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Bravo!! Hvala!
Auh, kakav komentator... Ide ovo na mute![]()
Treba zabraniti prenosenje teniskih meceva sportskim novinarima sa RTCG.
I don't get lucky. I make my own luck.
Ko jos prenosi ovo,meni je ovo gadno gledat na RTCG.
Sportklub
Послато са QUANTUM 4 уз помоћ Тапатока
berdih izgubio del potro se povukao,,,otvoren put djokovicu do finala a tamo ...![]()
Đoković najbolji Ex-Yu svih vremena:
http://www.b92.net/sport/olimpizam/v...&nav_id=821787
Oduva Dorpolov Nadala strasan meč...e kako je igra ukrainac kao da će sjutra da umre..
Rafa je bio strašan a ovaj Ukrainac je bio nevjerovatan..
Dolgopolov je inace jedan od najinteresantnijih igraca danasnjice, igra bas prelijep tenis, slicno Santorou nekad samo bolje.
Deserve's got nothing to do with it.
Sta je ovo, favoriti se muce. Upravo gledam snimak Murray vs Vesely, muci se Skot zestoko.
Poslije ide snimak Dolgopolov v Nadal..poslastica.![]()
Kako je Sofro naporan covjek. Pa bar nekom drugom da daju da radi te prenose. Kako li je ljudima bez Sport Kluba kad su osudjeni sto on komentarise
Cudi se brat sto je Dolgo agresivniji od Nadala i sto ima vise vinera.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
e ako cemo tako...nadal nije imao svoj dan a dolgopolov nije pruzio neki tenis...udarao je one vinere i prolazili su mu plus poneki as. cinilo mi se na kraju da ce nadal opet da se provuce ali ipak ovaj je nekako dosao sebi i mec priveo kraju. zakljucak za nadala? njegova igra nije ni p od primac sampionskim igrama koje je pruzao u svojoj karijeri....nek odmori ledja pa da vidimo kakav ce biti u majamiju
Ja ovaj meč sto sam gledao sinoć do 4,15 je bio ovakav,Nadal igrao vrhunski kao i uvijek ovaj Ukrainac igrao neki svemirski tenis i dobio ga..
A po nekom mojem skromnom vidjenju uskoro će sve više biti poraza i Nadala i Djokovica..
I nije po neki AS nego njih 11
![]()
Last edited by fauto; 11-03-14 at 16:44.
Evo i kao Novakov navijač ne razumijem da ljudi umanjuju pobjedu momaka koji dobiju Novaka i Nadala,te nije im bio dan ili povreda ili su pokvarili stomak ili ih je neki virus ufatio..
Momak potpuno zasluženo dobio(kraj) i tako bi rekao da je Novak sinoć bio na Nadalovo mjesto
Last edited by fauto; 11-03-14 at 16:16.
Ti pojma nemas ako ti je ono bio vrhunski mec. Mec je bio dobar, solidan. Dolgopolov bolji od Nadala zasluzeno. ALI ono je daleko od vrhunskog tenisa. Znas sto je vrhunski tenis? Kad se uhvate u koštac rafa i novak u nekom finalu...mozda si mislio vrhunski tenis u nedostatku dobrih meceva u tom kolu. Tu se mogu nekako sloziti ali dizati neki mec u visine...ehhh to moram da ispravim ipak.
Veceras Novak....jedino se bojim Vavrinke ....od prosle godine je veoma neugodan za njega sto je napokon dokazao i na AO.
Poslato sa GT-I9100 уз pomoć Тiganja!
Fina prilika za Feda da se uzmu dva turnira zaredom.
Deserve's got nothing to do with it.
Sumnjam, vise odgovara Novaku ova malo sporija podloga + zrijeb mu se poklopi, a Federer izgleda umorno, a jos igra i dubl sa Vavrinkom(stigli do 1/4), Tursunova dobi u dva taj brejka(9-7, 7-2/3), no ko zna![]()
JJ ocisti Karolinu majstorski, Nole dobar u prvom setu.
E sad ocekujem mec Dimitrov - Gulbis, imam osjecaj da bi mogao biti dobar mec.
Fed se ukrsta sa Stenom, tu moze biti svasta.
Nole ako ovo prodje ide na Cilica koji je u zivotnoj formi..i tu moze biti svasta.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks