a jes sve cete vi trazit da prodje vrijeme pa ovo pa ono pa neces iglu,lako je pricat,a bash nema trika da mozes zajebat policiju,tako ces im se samo zamjerit pa ce ti napisat jos 10 kazni pored te ,samo ces gore napravit
Ovo je sjajno![]()
Tu es mon héro!
a jes sve cete vi trazit da prodje vrijeme pa ovo pa ono pa neces iglu,lako je pricat,a bash nema trika da mozes zajebat policiju,tako ces im se samo zamjerit pa ce ti napisat jos 10 kazni pored te ,samo ces gore napravit
Russia!
zaboravio si i kad namjeste onaj dreger, da otvore novi nastavak iz celofana na tvoje oči.... jer obicno nemaju bez 2-3 nastavka ukupno u auto, a naprave preko 50 alkotestiranja na jednu, noc. trebao bi im paket od banana pun onih nastavaka :-)
Vraga nemaju, skoro su me u NK ustavljali i ja kažem molim vas novi stavite, neću kakvu boleštinu da dobijem. Ustade iz kola,otvori gepek i pun paket izvadi.
Poceli su opasno da pisu kazne posle blazovog mosta kad se ide put grada. Kad god prodjem po 2 auta imaju zaustavljena i pisu. Dal za svetla, pojas ili semafor ne znam. Ali obratite paznju kada tuda prolazite.
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
ovo da imas pravo da sacekas 15-20min prije duvanja je napravljeno iz razloga , sto ako si 5min prije nego krenes da duvas popio npr. casicu rakije , naduvaces masu promila iz razloga sto ti je velika koncentracija alkohola u grlu (a to ne znaci da je i u krvi) pa kao imas pravo da sacekas
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
pa đe onđe na sred bulevara?
elem masu puta su posle union bridža put hotela ljubović odma sa desne strane na ono proširenje...kod rtcg takođe...mene u zadnje vrijeme najviše strah ne b klase i sivih četvorki (karavan i obična), a ne da oni divljaju svi skupa nego jebaše majku i autima i propisima....
Moja greska. Htjedoh i ja reci Union brige. Sad su non stop tu i samo pisu li ga pisu.
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ada, i policajci saobraćajci imaju dušu![]()
Najjača scena večeras oko 19h, barska interventna gura džipa u okviru parkinga SUP-a, ne bi li upalio...i krenuo u obilazak, i maltretiranje ljudi.
Evo nađoh dobru aplikaciju gdje ljudi mogu da označe mjesto gdje su primijetili patrolu i samim tim svi korisnici prime notifikaciju. Evo i link https://market.android.com/details?id=polis.koll
Sent from my Lenovo A820 using Tapatalk
Često uveče iskočim da vozim biciklo po Podgorici, pa ću update-ovati gdje vidim patrolu. Najbitnije da što više ljudi ovo koristi, pa šaljite link poznanicima.
noćas kod atlas centra na bulevar od delte ka kruznom
Hvala na info. Označio sam tu poziciju na mapi ove aplikacije.
a kako fercera ovo čudo, tj jel se svaki dan briše mapa i nanovo označava?
A recite vi meni dobri momci kako ide ovo placanje kazni na rate? Dje se podje, dje se moli jbm li ga?![]()
lično ispred mene bio tip da podigne saobraćajnu, i teta mu kaže imate 200 i kusur eura neplaćene kazne...on veli pa ja sam se dogovorio na rate da uplaćujem,,ova njemu ladno veli kad platiš zadnju dođi po saobraćajnu hahaha
Dobih kaznu za pojas. Usla u auto i nisam 4 metra prosla zaustavlja me policajac i pise mi kaznu za pojas. Trazio da mu dam 10-20e ali nisam htjela, nego mu rekla pisi slobodno, i on napisa 40e. Sad me zanima posto se auto ne vodi na mene moram li placat kaznu? Postoji li mogucnost da ta kazna zastari posle par godina jer mi je ovo prva kazna?
Trazio policajac 10 e da mu se da je cista laz
Послато са ME173X уз помоћ Тапатока
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
Nisam imala ni 2e u kola, a ne 10e. Odakle druze? Nije bukvalno rekao daj mi 10e nego "pa ajde da ti ne pisemo kaznu dogovoricemo se" sto implicira da mu dam 10-20e. Rekla sam mu ne dam ti pare dzabe trazis. Pa ocu li da pisem? Rekoh pisi slobodno nemam.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks