ne moze policija nikoga sprijecit, ako to rade onda su pravi pacovi, to sud i sudski vjestaci odlucuju, a ne pacovi sa 4 razreda srednje.
I mene kad su cuknuli, zvao policiju da vrse uvidjaj a njima bilo tesko, pa vele dogovorite se, ostacete oboje bez vozacke dobit kazne. čuda, novi zakon, krivična odgovornost, zatvora 2 mjeseca :lolblue: . Reko samo ti prijatelju radi to sto sam te zva' pa i da bude da platim nece iz tvoga dzepa... Znaci standardna prica.
Snasli je malo jer je zensko, neiskusna, napricali sve i svasta samo da odustane i eto. Da je bio muskarac neki malo iskusniji, ne bi to bas tako moglo da prodje.
Bijelo Polje: Svađa, jurnjava, sudar, požar
http://www.vijesti.me/vijesti/bijelo...-clanak-186238
Problemi oba ova momka. Evo su I napisali da su ih I ranije hapsili.
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Kako se ovako zabio u njega neide mi u glavu
Tu es mon héro!
Ako je ovaj na motor ko od stijene odvaljen, i ako je držao cvrsto kočnicu....hm...
Ili je napravljen od titanijuma! *thumbs up*
Ovoga sa dzetom odma u zatvor!!
Last edited by Randy Orton; 14-03-14 at 17:55.
Jetta 2 dizlo brza od Kawaje. LOL
slepali se ....
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
...i onda zovnes policiju i dobijes kaznu jer nisi pazio...
postavljao sam ja nedje fotku takve kazne dje je zrtva bila otovrena sahta... koliko god nevjerovatno zvucalo...
vidi, policija u zapisniku o saobracajnoj nezgodi ima rubriku uzrok nezgode, i tu oni upisuju ono sto oni na osnovu uvidjaja misle da
je uzrok, a to ne mora uvijek da bude tacno... uzrok utvrdjuju strucna lica, vjestaci saobracajne struke, u prakrsajnom i dr. postupcima, pri cemu se u obzir uzimaju sve okolnosti nezgode...
e to je jedino ono sto je validno![]()
...
Istina kolega..![]()
Kad sam bio na sud, sudija mi citala mišljenje vjestakaal se ne slozih u potpunosti
)
Sent from my Z1
Vidio sam jedan njihov zapisnik. To je kriminal.
Jutros je na trotoar u Tolosku sumu stajao jedan motor, iz njega je vidi se iscurilo neko ulje ili nesto, a na ulici je bilo dosta stakla. Nikoga u blizini nije bilo. Kasnije ga vise nije bilo.
cu -1ovaj ce se uraditi nista se poznavat nece ...
strasan udes bjese kod trim staze na semafore, mercedes strefio pasata odpozadi, bas su se dobro zguzvali...
Ako je bio neki sivi (starija E klasa), odslepase ga put Zabjela prije sat vremena... Lijepo bjese "cuknut" sprijeda.
Sent from my 9790
sivi jes, coupe neki ne znam tacno koja klasa. top je on prosao kakav je pasat bio, to jos nisam vidio da se auto zguzvalo bukvalno na pola...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks