majke mi nista ne steka i koci i slabi, bas prijatno iznenadjenje kako radi , evo turicu i ovo pa uporediti
Settings/General/Accessibility/Reduce Motion na ON obavezno.
Onda odes na cydiu i nadjes tweak noslowanimations.
Ove dvije stvari su must have za kombinaciju iPhone 4 + ios7.
To sto ti tako sljaka, ubija ti se cini jer ti je to vjerovatno prvi iPhoneOve dvije stvari koliko toliko ubrzaju iPhone, jer je cetvorka preslaba za iOS7.
Last edited by Rivaldo; 24-02-14 at 14:44.
majke mi nista ne steka i koci i slabi, bas prijatno iznenadjenje kako radi , evo turicu i ovo pa uporediti
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
A mozes i fake clockup bas ubrza tel dosta ali samo prividno
Sent from S noge na nogu
rivaldo isti djavosve isto radi, al mozda to ima veze sto ja imam samo dvije app na telefonu i to je sve sto koristim,
![]()
mogu li kako da se micu ikonice i ovi dupli desktop na iphone ?
Kako mislis micu? Pomijeraju ili uklanjaju potpuno? i u jednom i u drugom slucaju zadrzis prst na ikonicu i pojavice ti se X iznad nje da je obrises ili je samo prevlaci prstom ako ces da je pomijeras. Po defaultu ikonica ce ti se pomjerit na prvo slobodno mjesto i to je to. Ako hoces da je pomijeras dje oces skines gridlock (cydia)
nema toga x osim za tri aplikacije koje mi trebaju i dodao sam, fabricke ikonice maps, passbook, stock i sl ne mogu da maknem >?
te ne mogu da se maknu, baci ih ili na neku stranicu tamod a ih ne gledas ili ih u jedan folder spakuj![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
bravo moze u folder da se trpa , jer mrzim masa ikonica i masa desktopa bas , koristim samo mail, built in , viber whatsapp i teamviewer i to je to
Nemas ih sto trpat u foldere no skini Springtomize 3 (ovo ti je svakako must have tweak sa cydie za podesavanje svega i svacega) i sakrij koju god oces ikonicu
Ides na icons pa pri dnu ti je opcija "hide icons"
e toooo mi kazi , tako bre sve fik cao sakrivanje
Ima li neko one parametre ili sta vec za podesavanja Web Max-a za iPhone MAIL aplikaciju? Hvala![]()
Kad udjes u account kucaj ovako
Ime presime
T-com
Mail.t-com.me
Username tvojj ( bez @t-com.me)
Sifra
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
I smtp je isto mail.t-com.me
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ima li neko link za download navigacije sa mapama za Evropu, za iPhone 4s ili 5??? Hitno...
igi kako se zove oni djavo sa racunanje proteina za iphone da se igram malo
Postoji li ikakva sansa Aktivirati iphone 5 obzirom da je telefon dobijen/poslat/nadjen iz/u Njemacku/e. Znaci trazi Apple ID kojim je prvi put aktiviran telefon? Pretpostavljam da su klipovi sa youtube-a "iphone activation lock bypass" lazni i da ne postoji sansa da se to odradi... Misljenje??
Neki momak sa foruma rece da moze za nekih 130e to da rijesi, al ne uvijek...
Sent from my Z1
Nema sanse
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tako sam i mislio. Imam u ove Events-e sto se "prstom spustaju odozgo" (iako je zakljucan sifrom) neke "dogadjaje", izmedju ostalih i imena nekih koji su poslali SMS-ove i poruke na FB pa cu ih dodat da ih pitam da mi posalju pasword od Apple ID-a kolege imDako mi izadju u susret da ne bacam te 130 E
![]()
Extra USage na iPhone5
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Soče tetaprače, odradi restore![]()
moze li se kako na iphon 4s na koji nije uradjen jailbreak ubacit igo navigacija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks