Odlična partija i dobre ocjene od strane italijanskih novinara nakon meča sa Interom obilježili su debiMarka Vešovića u Seriji A.
Golman Padeli, Rodrigez i naš reprezentativac su dobili najbolje ocjene u ekipi Torina.
On je zaigrao od prvog minuta i opravdao je povjerenje koje mu je ukazao trener Đampjero Ventura.
Atmosfera na meču je bila odlična. Moj debi je bio za pamćenje protiv jednog takvog protivnika na Đuzepe Meaci. Odradio sam dobro utakmicu i mogu reći da sam prezadovoljan što sam dobio priliku da igram – rekao je on.
Bivši igrač Crvene zvezde nije želio previše da komentariše neobjektivno i nekorektno pisanje nekih medija iz Srbije. U par navrata objavljivane su izjave koje on nije davao, a u nekim tekstovima nakon meča sa Interom navodi se da je čak i priznao da je zbog njegove greške Torino pretrpio poraz.
Ti mediji me napadaju već neko vrijeme. Pišu neistine vezane za mene, neprovjerene informacije i neću uopšte da se bavim njima jer samo pokazuju koliko su neozbiljni i naklonjeni nekome iz sjenke. Neću ni ime da im pominjem jer nijesu vrijedni moje pažnje – zaključio je Vešović.
Bookmarks