Ima li ko kakvu ideju sto da cinim ljudi
Last edited by OldMan; 10-03-14 at 21:55.
Samo ćeš izgubiti root,ali ga opet rutujes i kraj..
Moram li na galaxy s4 pri updatu na kitkat obavezno da uradim backup na kompj i ukoliko ne uradim moze li doc do toga da mi sve brojeve ili slike sa tel izbrise?
Ako su ti slike na memorijskoj ne bi trebalo da ima zime za njih dok se radi update... Za kontakte, mozes da ih export na sd card prije update-a, za svaki slucaj... Ako nemas memorijsku, onda, da bi bio siguran, mozes uraditi backup... Ja nijesm pravio backup ni na jednom telefonu kada sam radio OTA update i nijesam imao nikakvih problema...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Opet ti sa exportom kontakata. Sinhronizujte s Gmail-om ljudi! Alo!
I ja odavno imam neki čudni problem sa kontaktima na google contacts. Desi se mjesečno da mi pola kontakata nestane, samo se izbriše. Srećom postoji restore. Al googlah o tome ništa pametno ne nađoh.
Dešava se koji god tel da sam nabavio i sinhronizovao...
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk
I meni se isto dešava tj. kao da mi google vraće staru kontakt listu (bez brojeva koje sam unio u međuvremenu), a taj account koristim samo za telefon. Tako da koristim Moborobo
Last edited by Rakun; 11-03-14 at 13:31.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
je li ko radio update na 4.3 xperie T/TX/V i ako jes kako mu se cuju notifikacije na viber?
meni sve radi ok, samo na viber je jacina tona notifikacije upola slabiji od normalnog tj od ostalih notifikacija.
mica sam viber skroz pa opet instalira, mica pa meta neku staru verziju, al nista ne pomaze, i dalje se slabo cuju notifikacije
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Updatovao mi se na galaxy s4 4.4.2. KitKat, ja bih da vratim 4.3.2 jally bean, moze li se to odradit a pritom da se ne pobrisu programi koje vec imam na telefon i ostalo ?
Ako si na gss i imaš garanciju dobro se pazi knoxa
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
ima li neko ideju kako na android postaviti manuelno biranje mreze?![]()
Settings/Mobile data/Network operators
hvala.. ali ne zanima me manuelni izbor, vec postavka da ostane na manuelno? stalno pise automatically.. cesto sam u pogranicnom podrucju dje hvata druge mreze i kaci se sam. iskljucim ja data while roaming, ali to se odnosi samo na internet protok. ovako, on se nakaci sam, pozove me neko, i na glupom displeju ne vidim koja je mreza dok ne povucem udesno da se javim.. i kad je roming ide meni na racun.
Pa napisao ti je Jocker. Udji u Settings pa Mobile data ili network connections pa u mobile networks . Tu imaš network operators i odabereš kako ćeš da ti traži mreže.
Inače kad si u roaming kod svih androida bi trebalo da ti piše R pored signala za mrežu što je indikacija da si u roamingu.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nekako mi se pokrenulo "preuzimanje glasovnih p...". Ne znam šta je ovo "p...", samo znam da ne može da se skine iako imam interneta. Koristio sam prinudno zaustavljanje menadžera preuzimanja ali posle nekog vremena svejedno nastavi, samo od sebe. Naravno, restartovao sam telefon više puta, ali i dalje nastavlja. Ima li neko ideju o čemu se radi ?
A imam i ja problem...
Na Galaxy S4 mini, nesto mi srce internet, guta kao ludo. Za 3h u stanju mirovanja mi je skinulo 50ak megabajta. Koristen je samo Viber i to ne za pricu vec za kuckanje poruka, u ta 3h efektivno nekih 20min, a od apps koje imam na telu, instalirani su samo Viber, WhatsApp i Vijesti. GPS/Location je iskljucen, bilo kakav SYNC je iskljucen, vremenska prognoza, sve sto moze da crpi internet je iskljuceno. Ostaju njegove fabricke apps.
Kako da rijesim ovo, zna li neko? Jer ovo je mnogo potrosnje. Koristim Mobile data a ne wi-fi, pa imam pregled potrosnje megabajta.
Ako ti je sync ugašen ne znam šta ti troši, ali svejedno fabrički imaš aplikaciju data usage, pogledaj tu, imaš spisak sve šta ti je koliko MB potrošilo
Meni je za 4h stadby-a potrosio 10,15% baterije? sprdnja...
Sent from my Z1
Viber kaze najvise da trosi, 57mb, ali u intervalu od 6-13 marta je toliko na Viber potroseno. Ali nemoguce je da za 2-3h potrosi 50-ak megabajta. Samo sam pisao poruke i to efektivno nekih 20ak min. Nista vise.
A one njegove fabricke aplikacije? Trose li one? Neko drugo resenje?
Sve je moguće, ne znam, po tome programu gledaj šta ti troši i koliko, trebalo bi da su tamo izlistane sve aplikacije koje net koriste?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks