Ja do sada nijesam slao klipove direktno vec kao Bugi, upload-ujem pa posaljem link... Zasto bih gubio kvalitet prilikom kompresije... Mnogo mi je elegantnije rjesenje tako...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Zivio whatsapp... Je li moguce da viber ne napravi ovo? Kad vec na iosu ima..
Sent from my Z1
Last edited by stefke; 09-03-14 at 23:53.
Na android fb imas sad da u komentaru stavis sliku. Ali to za viber ne znam sta je. Mada app facebook najgora app za android. Zauzima kilo memorije, ubija ram takodje.
Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
Meni nema... A i bitnije mi je ovo za save slike , jer sve slike mi je tamo sinhronizovalo do skoro pa da imam opciju da ih sacuvam...
Sent from my Z1
Meni nema i ne pokazuje update o.O mogu i ja al ne iz albuma sinhronizovanih slika?
Koja ti je verzija da je skinem?
Meni 6,0,0,28,28
Sent from my Z1
Last edited by stefke; 10-03-14 at 10:21.
Udji na aptoide I pokusaj tamo update
koja je to verzija fb-a pa ima upload slike u komentaru? meni je 6.0.0.28.28.
Ima na aptoide neka kao v8 beta sta li je, al opet nista.. Amfi udji u glavni meni pa about i vidji verziju
Sent from my Z1
evo sam sad usao na Play Store, nasao Facebook i stvarno bio update, odradih to, ali i dalje pokazuje istu verziju i ne moze da se postuje slika u komentaru..
To je ta beta sa aptoida, al meni ni tad nije bilo
Sent from my Z1
bice te opcije uskoro izgleda, jer je bas bzv da na ios ima, a na androidu nema. Cak iz browsera ima ta opcija..
Meni ima. Ali samo pogledaj koliko ta app zauzima kao da je nemam pojma sta a ne fb smrdljivi
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
a sto, po tvom misljenju ona treba manje da zauzima? jer nije zahtjevna? koja je to aplikacija slozenija od fb aplikacije?
Ok je sve. Neka zauzima ali neka ne baguje kad se trazi neko u search. Nekad izbaci nekad uopste nece ni da krene da trazi. A jos i instagram. Pa koliko ta app nabija kes memorije kad se pokrene. Po 20mb+
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
imam android verziju na telefonu 4.2.2, htio bih da promjenim jer mi baguje dosta pa ako moze neko da mi posalje link novog androida i da mi objasni kako da ga ubacim u telefon? hvala
Smijem li.na samsung s4 napravit update softvera sa 4.2.2. na kitkat a da mi tel ne izgubi root i ako izgubi sto se desava?
goclever quantum 4
Kako da nadjem update softvera za tel? Udjem u settings, i trazim azuriranja, ali pise da nema novih.
Treba mi za druga, a tel je galaxy advance. Softver mu je 2.3.4
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
kad ste vec kod fejsbuka zasto ne mogu da vidim recimo album videos preko telefona?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks