ko glasa dobija plus![]()
![]()
kako se raziđoše kad je počeo da ih snima
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Kad se mogu ocekivat prvi rezultati iz Berana?
moja procjena:
DPS 17-18 mandata
Zdravo Berane 14-15 mandata
BS 1-2 mandata
i ostala boranija.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
I zbog toga nek ostanu da se još pune ?Kad jedne makneš, nova vlast će ili radit nešto ili će lećet iz fotelja, trećeg nema
You must spread some Reputation around before giving it to remark again.
Hvala Lepo
Ja sam bas uvjeren da DPS puca u Berane skroz. Ne znam sto al imam taj osjecaj, nadam se da sam u pravu...
kako mislis, puca im za berane ili ce da pukne?
Kako moze da pukne nesto sto je vec puklo?
Dps pjeske zavrsava ovo.
ima li iko neke informacije? Sigurno su poceli pristizati rezultati
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
http://www.in4s.net/index.php/opozic...np-555-dps-40/
Према прелиминарним подацима, ДФ-СНП на 30% обрађеног бирачког материјала има 55,5%, док ДПС има нешто испод 40%.
mada mi je nerealno da su svi ostali stali u 4%, prije će bit da je snp-df 45 a dps 40
Evo postavise ovi iz DF SNP na fb stranicu POBJEDA
One Ring to Rule them all...
Ovo samo u CG ima,opet ce dvije strane proglasit pobjedu tacno vidim.
Petnjica je bila kobna, axa xa axa.
Dobro je zbog opozicije da im podigne malo moral nakon ovih uzastopnih poraza, naravno ako pobijede noćas.
Last edited by Markys; 09-03-14 at 20:48.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Kad se sjetim Lukšića i izjave kako kap nije krao struju, nego je samo nevlašćeno preuzimao, očekujem da neko iz dps-a izađe sa izjavom da dps ne krade glasove, samo ih neovlašćeno plaća i upisuje u svoju korist. Još će i poraz spoinovat nekom pričom kako je činjenica da su izgubili dovoljan dokaz da oni nikad ne kradu glasove. Inače bi dobili, naravno.
Ka što neđe ranije rekosmo, treba da se udari po terenskim radnicima, neka njih uspore i obeshrabre, neka pušte nalogodavce, to je malo teže dokazat. Još kad bi opozicija mogla da se susdrži da preuranjeno ne opali u gaće od pobjedničkog milja, nego da mandat iskoristi da uradi nešto korisno, bilo bi dobro. Ipak, to je lokalni nivo, velji šunjavci su na državnoj sceni, ovi će se poklat oko prve špice koja bude ubačena ili na koju budu naišli.
Last edited by NHM; 09-03-14 at 20:56.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks