Zna li neko gde je najbolje staviti pare na stednju, nije toliko bitna visina kamate koliko da je banka sigurna, da mogu recimo da odem na 3 godine i da se ne brinem hoce li puci banka i slicno. Postoji li zakon u CG o osiguranom depozitu gde drzava garantuje za polozeni depoziti (naravno sa limitom do neke sume) te da ako banka pukne, da ce barem ulozeno biti vraceno.
Dokaz za to je u Srbiji sada kada se raspala jedna banka. Vratili su građanima novac sa štednje.
prije svratih u Podgoricku banku.imaju neke zanimljive ponude za kredite i slicno.
Pored Ziraat banke, i italijanska Banca Intesa se interesuje za Cg. http://www.bankar.me/2014/02/01/banc...a-crnom-gorom/
Molim vas, dodjite!![]()
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Slicna situacija,otac aplicira za jesh kredit stalan drzavni posao ewo vec deseti Dan nista a reklamiraju gotov za 24h ?!? Sve mu govore sutra vas zovemo u guzvi smo...
Sent from my Lumia 820 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Danas mi je 38. dan.
Da ' ako me obraduju za četdrdesnicu
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
sto vam traze od papira u Podgoricku za kredit?neki uslov.
Sve osim krvi i urinokulture moj brate, a vjerujem da ce i to brzo...
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk 2
Taman jos I to 😞
Do 4000 nista ,do 6000 zirant,preko toga hipoteka mislim...
Dvoje na neodređeno, jedan u državnu firmu, plate preko 1000e zajedno, hipoteku, primanje plate preko njih, životno osiguranje u trajanju kredita koje glasi na banku, osiguranje nekretnine na 10 godina, izvod iz prethodne banke o prometu na računu (ulaz i izlaz) za 6 mjeseci, garancije firme i izveštaj o plati za zadnja tri mjeseca, procjenu vrijednost nekretnine (procjenitelja), ugovor kod Notara, izvod iz katastra, uplatnice za RKB... Ponio sam papira ko Biblija debljine ali i dalje sam na čekanju...
Pa lakse je kod kamatasa
f6
to samo pokazuje da, nazalost, koliko god oni pokusavali da nekim sporednim stvarima dokazu neki nivo, ipak u cg tesko mozete sresti pravog bankara, onog koji zna da osjeti pravu priliku pa i da ponekad rizikuje...kod nas je najbolja procjena rizika "nema kredita, nema rizika"...dok se nekome u becu ili parizu ne smuci i posalje ih sve doma
Sent from my ZTE V987 using Tapatalk
Hipotekarna banka, bez ikakve veze 4000 za par dana zavrseno
Poslato sa tastature
Sve je traženo ovo.
30.000e.
Dvoje ljudi fakultetski obrazovani, ugovori na neodređeno u državnoj firmi i firmi na bijeloj listi . Ispod 30 godina. Plate preko 1200e. Nikad uzimali kredit, ništa dužni.
Nikad u minusu bili.
U petak su rekli da nam osim hipoteke na stan, zabrane na platu, životnog osiguranja u korist banke, kasko osiguranja stana, ipak potreban još jedan žirant iz državne firme sa minimalnom platom od 930e koji nije kreditno zadužen. Ja ne znam takvog a vi :-D
Bitno je da piči reklama krediti za dan, ja ne vidim način da se dobije bez 500e :-)
To je ozbiljna para za nase RASPALE banke, tako da ce te cimat ako uopste imaju namjeru da ti daju...
Sve u svemu, vezu vataj, ili casti nekoga otvoreno 200-500 ako ti je hitno. Sve se kod nas tako zavrsava
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Drzavna firma, a plata 1200? Fino...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
A kolika je kamata na 5000€ zna li ko?
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks