povremene posiljke...nidje ne pise broj posiljki...ako oni odluce da ti naplate ne znam kako ces izbjeci da ne platis carinu i pdv
cijena + poštarina + carina(mislim da je viša od 4%) + pdv 19%
povremene posiljke...nidje ne pise broj posiljki...ako oni odluce da ti naplate ne znam kako ces izbjeci da ne platis carinu i pdv
Jeli vam se dešavalo na aliexpress da extra platite air parcelu na HK poštu, a da vam prodavac da tracking broj od China post?
jeste imali iskustva sa sweden post? Ide li brzo od.china post?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Do koliko para mozemo poruciti na Aliexpress a pri tome da nema carine ???
do hiljadu i po evra
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Do 150€ sad vidoh...
bojankov ako vec neces da pomognes,nemoj da se javljas!
a jbg brate prica se provlaci vec 344 stranice i ti posle 100 000x ponovoljenih neces da procitas nego bi samo da ti neko kaze...to sto cu ti reci da je 150e ti nije pomoc
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Jeste....Pa nisam gledao brate.
Da li se preporucuje da se poruci sa obicne Visa kartice Hipotekarne banke ?
Da li mogu da budu troskovi veci dostave od 4,63€???
Da li upacujem to sa novcem koji ide za proizvod,ili kad primim robu placam 4,63€+1€ posti ?
1e plaćaš samo pošti kad ti donesu,
ostalo plaćaš na sajtu, nema greške viđećeš kad ti skinu sa kartice
ako je proizvod 40e oni ce mi skinuti 44,63 jel tako ?
Uracunace ovo sto pise za postu 4,63?
Koja moze kartica za trgovinu na Ali express ako nidje ne radim a hocu da izvadim katricu da imam za trgovinu?Imaju neke poklon Visa kartice pa da li moze preko njih?
Zna li neko ko je naručivao preko neta, je li PDV za tablete 7% ili 19%?
Razmisljam se da porucim tablet iz USA preko shipito-a pa me zanima sljedece:
Da me ne bi provalili na carini mogu li ja da mu smanjim deklarisanu vrijednost za jedno 100 dolara (pošto je 400 usd) i pošaljem DHL-om ili moram istu vrijednost navesti? I ako neko zna odgovor na ovo gornje pitanje, je li PDV 7 ili 19% na tablete?
Moraćeš im dati izvod sa računa da si ga baš toliko platio...
Mene su maltretirali na carini iako sam napisao da je vrijednost 200$. Provjeravali su po internetu po kojoj cijeni se prodaje, nisu mogli nigdje da nađu za 200 dolara, i tražili mi izvod.
Sta znaci ovo ?
Ne mogu nikako da platim ovo,pokusavao par puta.Jel mozda nemam para na kartici ?
![]()
Pa idi na ''pay now'' pa vidi sto ce ti izbaciti
Meni je ovo davalo kad nije imao na stanju.
Išao sam na Pay Now ali nisam moga platit.
Možda je to...
This time next year we'll be millionaires
Tacno tako ,nemam para na racunu ...
E sad postoji neko odbrojavanje tamo,kad to istekne a ja ne platim valjda ce ponistiti ???
Registovao sam se na Entropay i povezao karticu prije oko 10 dana. Tada sam i zapoceo verifikaciju kartice ,skinuli su mi 1e sa moje fizicke kartice koji treba da mi vrate kad ukucam verification kod .
Evo poruke koju sam u pocetku dobio:
The verification code can be found in your card statement around 2-3days from when you started this verification process.
Nije mi nista stizalo i obratio sam se help centru EntroPay-a i poslali su mi ovo:
If you have not received the safelink code we can accept the authorization /approval code of this transaction. Kindly contact your bank and request this code.
Kako mi rekose zvao sam banku ali njima nije jasno koji kod EntroPay trazi.
Ako neko zna kako ovima iz NLB-a da objasnim koji je to kod bio bih mu zahvalan.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks