i ja bih volio da nisam gledao zadnji mec
najezih se,uhhh
Ovo mu je vjerovatno kraj. Trebaće mu puno vremena da zaliječi, a pitanje je kakvu je sve štetu napravila slomljena kost na nerve i mišiće, tek lijeva mu više nikad ista.
ovaj weidmen je stvarno buducnost middleweight-a. kad odgledah prvu rundu, prolazilo mi je kroz glavu da anderson nece kraj druge docekat na noge.
jbm ti, ka na fudbal
She is only here to annoy herself!
Isto se ovo desiloi Filipovicu, al opet iako se vrati nece biti isti borac, procice njegovo vrijeme, a i godinega demantuju polako. Brz oporavak
Koliko moze da traje sanacija i potupni oporavak do takmicarskog nivoa? Zali boze da onako dominantan borac zavrsi ovako karijeru.
Izgleda da mu je noga vec pukla prije ovoga udarca, jer je Weidman dobro checkirao udarce, a Anderson nepravilno udarao.
Citah neko objasnjenje Bas Ruttena. A znam da Bas ne laze
Kod low kicka (nek potvrde ovi sto treniraju kick box), stajna noga i kukovi se otvaraju prema protivniku, tako da se dobija veci zamah, postize veca jacina udarca i udara dijelom potkoljenice, koji je pri tom pokretu "zategnut" tetivama i ligamentima. Takav udarac je jaci, ali i sporiji, pa se tesko konektuje sa drugim udarcima.
E sad, Bas ne tvrdi da Anderson Silva pogresno udara, nego kaze da mma borci koriste taj skraceni, brzi low kick, pri kojem je donji dio noge opusten, kako bi mogli lakse da konektuju sa , npr., direktom, sto je svojstveno Silvi. Prednost udarca je sto je brzi, teze se blokira i lakse konektuje. Mane su sto svaki taj izblokiran udarac, potencijalno, nanosi vise stete udaracu nego udarenom. Weidman je izgleda dobro checkirao 2-3 puta najtvrdjim dijelom noge, koji se nalazi odmah ispod koljena. Izgleda da mu je usao u tajming i da je ovome noga vec bila naceta, poslije je samo pukla kao trska...
Ne treba umanjivati pobjedu Weidmana, jer je, izgleda, bio stijena sinoc.
Mislim da bi Belfort mogao da opet uzme taj pojas. Ne bi mi bilo mrzno. Uvijek mi se svidjao njegov nacin borbe: lijeva, desna, lijeva, desna, kao dvotaktni motor.
Vitor Belfort da nije ima tu porodicnu tragediju bi bio sampion dugo godina no eto. Omiljeni borac inace, iako je ponekad ka june i naivno izgubi mec (primjer bas upravo protiv Silve) Sto se tice Silve, cak i da se vrati, znate li kad bi vise on mogao da koristi lijevu nogu kako treba? Psiha mu ne bi dozvolila da udari jace od 30% sa njom.
nema sanse da ce se Silva oporaviti od ovoga,ovo mu je definitivno kraj karijere
on ima 38 godina,od ovoga ce se oporavljati minimum 6 mjeseci,pa jos 6 da pocne da trenira itd itd.
sto se tice Weidmana on je odlican borac,ima nedje post dje sam i prije prve borbe predvidjao da ce dobiti Silvu
sad posle druge pobjede i prvog branjenja pojasa njemu je samopouzdanje nevjerovatno poraslo i mislim da ce neko vrijeme drzati pojas kod sebe
mislim da ce Belfort da padne lagano
Treba da se povuce. Nije sad da je unisten i izdominiran obije borbe. Prvu je platio zbog zajebancije, a drugu JBG.
Nije kao Fedor pretrpio 3 teska poraza i nije kao Mirko Filipovic napravio budalu od sebe i pretrpio 10 nokauta za redom.
Treba da se povuce kao car i to je to.
Ostadosmo bez GSP-a, sad i bez Silve. 2 najdominantnija prvaka u UFC. Mozda je i vrijeme bilo da se povuku, da puste ove mladje da se dokazu.
Najavljeni su datumi borbi naseg borca Vasa Vakocevica, moram ovo ispratit, da vidim je li spremao sto novo ili ce jos da prima batine
FFC 15.2.14 Vs Jakob Poschner (3-0-0)
PLMMA 15.3.14 Vs Lukasz Clewicki (10-3-1)
Fight Nights 29.3.14 Vs Rasul Mirzaev (8-0-0)
https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/1533899_601582353230790_1601264508_n.jpg
But if you never try, you'll never know..
UFC 169 (ujutro)
Renan Barao (61.2) vs. Urijah Faber (61.0)
Jose Aldo (65.7) vs. Ricardo Lamas (65.5)
Alistair Overeem (116.5) vs. Frank Mir (116.3)
Ali Bagautinov (57.1) vs. John Lineker (57.6)
Abel Trujillo (70.3) vs. Jamie Varner (70.7)
John Makdessi (70.3) vs. Alan Patrick (70.3)
Chris Cariaso (56.6) vs. Danny Martinez (56.9)
Nick Catone (83.9) vs. Tom Watson (84.1)
Al Iaquinta (70.3) vs. Kevin Lee (70.5)
Andy Enz (83.9) vs. Clint Hester (84.1)
Rashid Magomedov (70.3) vs. Tony Martin (70.5)
Neil Magny (77.2) vs. Gasan Umalatov (77.1)
Vaganje
Jel gledao ko Overema ????
kad nastupa badr madafaka hari
Prima li se ko na ovaj Roki hajp
Prosut ce ga DC kao kantu
Idemooo IVANE IVANE IVANE HAHAHHHHAHAHAHAHAHA
Aooo Ivane prevaro svjetskog boksa!!!!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks