Results 1 to 25 of 2285

Thread: Suplementacija/Ishrana

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

Quote Originally Posted by Sh0ne View Post
    Bilderi, je li ko pio ovoj Gian Bolic 6000 Gainer? Koliko je efikasan u dobijanju mase? Mora li se trenirati ili se moze dobiti masa sa njim i ako ne treniras? Kupio sam 4 kila i pijem ga sa mlijekom, a pise sa vodom da se pije. Dako to nije problem. Pise od 1-3 puta da se pije, ja ga pijem 2 puta izmedju oborka, osim danas nisam stigao, svega samo jednom.

Koliko mogu dobiti na kilazi uz njega za mjesec dana?

Nije neki gainer,malo proteina,dosta secera.Ali,s obzirom da ti neciljas na neku kvalitetnu masu onda ce ti radit poso.Moze "masa" da se dobije bez treniranja.Nije problem da se pije s mljekom ali je bolje s vodom.Nemoj da zamjenis ovo za obroke,ovo je samo dodatak ishrani,I opet sve zavisi od tvog organizma i tvojih aktivnosti.

Quote Originally Posted by NoLimit View Post
    I mene bi interesovao neki gejner tako da se dobije masa,jer sam poceo pomalo trenirat eo malo preko 20 dana...mac nemogu,nema ljeba u mene heheheheh valjda se uzme nesto da mi bar malo da snage da mogu sto krenut dalje
    Ajte malo iskusniji,dajte savjete,sta je najbolje uzet....Imam jos nesto malo proteina ON-a i neki raspali kreatin monohidrat koji i ne pijem niti cu ga pit.
    Koliko si visok i tezak?Ako hoces da uzmes Gainer,onda uzmi sa sto vise gr proteina na 100 gr i sa sto manje gr secera.
    A sto ne pijes taj kreatin i zasto mislis da je raspali?

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post
    ah...mene

Da bi se udebljao moras da unosis vise kalorija dnevno nego sto potrosis. Koliko se trosi i unosi se pisalo na ovom topiku.
    Ako ne treniras, a jedes vise hrane i uneses vise energije no sto potrosis, dobices salo. Ako treniras kako treba, uneses dovoljan br proteina, dobices i misice.
    Koliko sala koliko misica, zavisi od ishrane.

Ti gejneri pomazu...al mislim da su ok samo u slucaju ako je neka akcija i bas si hardgejner... Jer cesto imaju brdo šećera, ne neki fini sastav mikronutrienata itd...Tj bolje je uzmes krompira bucas, tjestenine, riže, voća, povrća, svega i svačega...Mislim, trudiš se zdravije da jedeš, al rokneš i slatkog i masnog, jer ti treba. Ovo pričam za momke koji imaju problem da se udebljaju. Inače čovjeku se često čini da jede mnogo, u stvari baš malo jede, il se dosta kreće, a previše se ograniči na neku zdravinu, bezmasnu i sličnu hranu, pa muke

A to ako mislite da sjedite na kauč i pijete gejner, tu nema ni smisla ni mozga

proucite malo kako tijelo funkcioniše
    To je to

Quote Originally Posted by Sh0ne View Post
    Ja brate pokusavam dobiti masu evo godinama cini mi se. 7 mjeseci ima od kako sam batalio cigare nisam dobio ni kilo, cak sam dobio danas komentare, ti si malo smrsao! AAA!!! Dokle?! Sad cu da pokusam sa ovim. Ovi iz prodavnice su mi rekli da ako ne treniram dobicu do 2-3 kg na mjesec dana, a ukoliko treniram to ce biti bolje, vise kilaze i vise misica. Sad rekoh da vidim odje, vidim ljudi sa iskustvom.
    Ubacio sam dorucak neke zitarice7pahuljice sa mlijekom. Pa medju obrok banana i casa od 2 dl ovoga, onda rucak nesto jedem, pa opet izmedju casa ovoga i mozda banana, i evo sad dok ovo pisem jedem 3 jaja umucena sa sirom i sunkom, majoneza i kecapa uz 4 parceta hleba sa kajmakom.

E ebalo sve ako ovo sad nema 500-600 kalorija. Ne znam sto vise. A izracunao sam da mi organizam trosi 1810 kalorija.
    Koji pajseri rade u tu prodavnicu,cujes ti njima price :lolblue:
    Dobijanje mase je vrlo lako uneses vise kalorija nego sto potrosis i to je to.Sto manje masti i secera.Malo mi je to kalorija,osim ako nemas 1.5 m i 50 kg.
    Last edited by Randy Orton; 07-03-14 at 10:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)