@Proximus
a kad porucujes prodavac ti salje na tu adresu i stigne normalno, iako ti je contry Bosnia? ili se dogovaras sa prodavcem da mijenjate adresu?
ako je tebi skrill mastercard vezan za paypal, povlacenje novca sa paypala radi kao i sa svim ostalim kreditnim karticama...
da State: Montenegro mozes staviti...
@Proximus
a kad porucujes prodavac ti salje na tu adresu i stigne normalno, iako ti je contry Bosnia? ili se dogovaras sa prodavcem da mijenjate adresu?
na ebay ti stoji domaca adresa
U sustini:
1.Dobijes skrill karticu
2.Nakacis je na paypal: DrzavaBosnia, State Montenegro, nasa kucna adresa
3. Na ebay stavimo koju drzavu? I nasu opet regularnu kucnu adresu?
na ebay nasu drzavu i adresu
Zahvalan![]()
Poslah za Skrill...poslace je za 7 do 10 dana, u minusu sam 10eura, to ce mi prebit kad budem uploadovao pare?
Sto radim sa Cards and Banks Account da dodajem karticu ? i ovaj dio za SWIT i IBAN? to tazim od moje banke radi povraca ja para ili!??!
Da li moram da vezem moju karticu za skill ili mogu da koristim samo upload po potrebi?
Last edited by Mindcircus; 04-03-14 at 21:27.
Hellblazer...
Verifikuj tvoju karticu. Devizni ti vise ne treba
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
prodje i mene PayPal preko Skrill MasterCarda, ja sam stavio lokaciju Serbia. https://account.skrill.com/signup?rid=44397872
Dear.
You linked your debit or credit card to your PayPal account on Mar 5, 2014. To make sure the card is yours, we made a small charge to it that you'll need to confirm (and we'll refund the money to your PayPal account when you're done).
The charge creates a unique 4-digit code on your card statement. If you don't see the charge right away, don't worry - sometimes it takes a few days to show up. If you can't check your card statement online, check your paper statement when it comes in the mail (this can take up to 30 days). You will find the charge from PayPal with a 4-digit code.
Skidose 1.50e sa Skrilla, al mi nema ove transkacije,na Skrill,? Ceka li se vise dana dok prodje rezervaciju?
namjesti 'Range' transakcija na mjesec ili vise dana i pojavice se, jer on automatski prikazuje cini mi se za zadnje 2-3 dana. I meni pise da mi je Balance, 2-3eura ali u transakcije stoji da sam duzan ove 10. Cim dopunis vise od 10e ja mislim da ce se skinut.
Application fee Pending 0.00 -10.00
ako ce ko da se registruje evo linka https://account.skrill.com/signup?rid=44397872
ja zam sa skrill ostavio podatke crna gora bla bla...sad cekam da dobijem karticu pa da linkujem skrill na paypal? ako sam dobro skapirao?
da li treba moju recimo karticu dje piram platu da vezem sad za skrill ili mogu da upload sa bilo koje karticE?
Hellblazer...
jeste,to je to, svuda idu istiniti podaci, osim na PayPal dje moras stavit dr zemlju, adresa ostaje ista. Za Skrill, mora tvoja kartica, jer traze da se verifikuje, ne bi mogao da uplacejes sa neke dr kartice.
pa moram li sad uplait tih 10e minusa da bi mi stigla kartica ili ce stic iako ne uplatim sad? paypal verifikujem tek kad stigne skrill?
Hellblazer...
Moguce da je u novcu sa kojim mozes baratati..
U limitima...
Skrill obožavam, prelagan i prelijep način plaćanja... Šteta što se masovnije ne koristi. Skrill MasterCard je zaista fenomenalna.
Da 'oće ovaj posrani PayPal uvesti i kod nas, ne mogu da sarađujem sa ljudima kvalitetno. A i kad primim novac na ovaj švercovani PP, uvijek se sa strahom logujem, očekujem block računa. A beale tamo.
Imam par pitanja.
1. Uzeo sam vizu u NLB i povezao je sa EntroPay-om.Sad mi traze da verifikujem karticu ,skinuli su mi 1e i treba da mi stigne neki kod od njih pise da ce biti u " card statement-u " u roku od 2-3 dana .Kako da pristupim tome ,nije mi jasno gdje taj kod stize?
2.Drugi problem je PayPal .Registrovao sam se tamo 2 puta ali bezuspjesno. Stavim drzavu Hrvatsku ali mi kaze da je nalog ogranicen . Da bi imao puna prava oce da povezem karticu koju iz nekog razloga nece da prihvati . Kako uopste treba ,mozda tu grijesim da li da stavim svoju adresu ili bilo koju iz Hrvatske(jer sam ovo drugo radio tako mi je receno)?
1. Na entropay listingu
2. Upises broj entropay kartice
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Hvala Sale uspio sam paypal da podesim.Jel potrebna verifikacija paypala ,trazi mi neke brojeve oli mi reci gdje da ih nadjem evo slika.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/...4/Untitled.png
Last edited by mirko28; 06-03-14 at 13:18.
Narućih NLB karticu da odradim ovo što ste predložili, u međuvremenu dok stigne,ako je ko voljan da pomogne oko uplate preko PP za WOT sjutra u toku dana,uplate sam dosad vršio preko europaymenta,ali oni više ne mogu,neko sjutra iz PG za uplatu,platiću kako se dogovorimo(na PM nek se javi ko je voljan da pomogne,potrebni su goldi))
Imas i u oglase pa generalno 4,5 ljudi koji imaju PP pa nek ti ucine![]()
Meni samo nije jasno kako je meni PayPal upisao Kipar kao državu, a ja ga otvorih preko Telenorovog interneta...Ne koristim proxy, tj. nisam tada koristio...
AddressXXXXXXX
XXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXX
Cyprus
(For your security, you will be taken to the PayPal homepage and be asked to log in.)
Yours sincerely,
PayPal
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks