hehe hvala![]()
skidam obicno sa piratebay-a i kickass-a. pa ima li neko da mi da tu pozivnicu? hvala
Znaš da nema fake torrenta
Private trackeri su obično specijalizovani za neko polje (recimo HD filmovi, serije, FLAC muzika itd...)
Organizovani su, pregledni i nema reklama
I što je najvažnije downloaduješ najvećom brzinom koju možeš da postigneš svojim internet paketom
"Čistoća" se održava pozivnicama koje se daju na osnovu tvog da nazovemo Torrent CV-ja ili ako te preporuči neko ko se već dokazao
Sve u svemu pitanje ti je kao da si pitao zašto neko vozi Bugatti Veyron umjesto YUGO kada na cilj stigneš i jednim i drugim
Da li Serije skidaš sa PirateBay-a ili EZTV-a ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
hehe hvala![]()
skidam obicno sa piratebay-a i kickass-a. pa ima li neko da mi da tu pozivnicu? hvala
e, deki mi je poslao pozivnicu za ipt ali se slabo snalazim, nema "search" vec moram trazit i trazitima li neko prijedlog, uzgred i pozivnicu za neki drugi tracker? meni generalno treba za filmove, serije i eto poneka igrica ili program za pc. zahvaljujem unaprijed
![]()
Tebi vjerovatno nije potreban privatni tracker, dovoljni su ti public - tpb, kickass itd.
pa uglavnom sam nalazio to sto mi treba na tpb i kickass, ali rekoh posto je na privatnim brze skidanje i ima stvari koje prije izadju
skidam neki cs6 i ostao mi je download na 99.4% nece dalje, upload ide, download ne... nece brzina preko 0.5-0.8 da ide....
ima li ko kakvu ideju?
Posalji staffu poruku..
Da oni vide je li sve u redu. Ako je kod njih sve ok, i ako si usput izgasio DHT, onda imas caku da prekines torrent, i samo nastavis iznova sa vec skinutim fajlovima.
Ocu da skidam stare strane filmove iz 30ih 40ih 50ih 60ih... Đe to da nađem? Ima li ko pozivnicu da mi posalje na private? Nema frke, seedovaću. To mi je najmanji problem!!
Poslato sa GT-I9100 уз pomoć Тiganja!
Imam jednu pozivnicu za Waffles.fm ko hoće, ali mi mora poslat' neki dokaz sa privatnih trackera kako održava ratio i to. Javite se na PM.
Hvala![]()
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Ima li neko pozivnicu za neki dobar privatni tracker gdje se mogu skidati novi (strani) filmovi u HD i 3D? Ako da, molio bih jedan invite ako moze.
Davor
IPTorrents 3 pozivnice, potreban mail
Još dvije pozovnice.
Last edited by Břgíńjĺ; 12-05-14 at 20:40.
Dobre sam volje danas, za 5 ljudi od 500+ postova i sa barem 100 reputacije pozivnice za sledece trackere, pa birajte.
LastTorrent - 3 pozivnice
XtremeZone - 8
TorrentLeech - 2 (pretezak za odrzavanje a nista spec ne nudi. Ako nemate seedbox, nemojte se javljat)
Torrentday - 2
BIT-HDTV - 2
Crna Berza - 12
HD-Bits.ro - 10
Znam da se trazio BTN, za par dana treba da predjem u power usera i dobicu nekoliko pozivnica, pa ce biti za par clanova![]()
Last edited by BiTrAtE; 16-05-14 at 08:04.
Imam ja jednu za hd-torrents.org
Pa ko hoće..
Boginja, fala ti za IPTorrents invite, vazda imala!
ima li ko invite za BitMe.org?
istrajan budi.
Jedan invite za Torrentday otisao clanu) iliti dupli smajli ;p Zdra'o ga trosio i ratio da bude vazda 1/1 :P
1 pozivnica za tvtorrents.com
Last edited by mikan27; 17-05-14 at 12:25.
Koji je trenutno najbolji tracker za strane sasdrzaje u HD?
Davor
pozivnica za hdbits.ro
Last edited by mikan27; 17-05-14 at 22:27.
HDTx1
IPTx3
THRx4
Koji je generalno naj za filmove, igrice i serije? Valjala bi mi 1 pozivnica za taj naj.
Forever young, i want to be forever young
Pa najbolji general tracker je IPTorrents. Plus nije tezak za ratio i ima ogroman broj seedera.
Hvala. Ima li ko da bi mi posla poziv?
Forever young, i want to be forever young
Daj mi mail na PM
IPTV ima li ko?
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks