Onaj osjecaj vracanja doma ubrzo nakon toliko putesestvija. Dje prodje godina?
U jednom trenu sve bih htjela
kroz igru rijeci, a rijeci su djela...
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
nothing comes from violence and nothing ever could
Dan stvoren za vraćanje u krevet. Odoh, dok se Dormeo nije razmemorisao...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Toliko mi se ne živi ovđe, da bih se udala za njemačkog ovčara za papire...
Sell the Vatican, Feed the World!
Mali, bravo!
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/447...cuvenom-glumcuTata mi kaže da si ostario. Ne verujem mu. Pokazivao mi je sliku nekog starca, ali ja dobro znam da to nisi ti, nego neko drugi ko se pod tvojim imenom predstavlja. Ti živiš u Parizu, a tamo ljudi ne stare.
Želeo bih da dođeš u Beograd, kod mene u goste, u kožnoj jakni i plavoj košulji kakvu si nosio u filmu "La Profesionel", kako bih tati pokazao da nisi ostario nego da si ostao isti, uvek isti - jedan jedini nepobedivi Belmondo.
The more things change, the more they stay the same.
Za nekoga si tu, za nekoga si tu-tu, tu-tu, tu-tu...
Hvala dobroj dusi koja mi povremeno uplati na racun neke novce, ko god bio. Kontam da je sazaljenje u pitanju.
Hahahahahahahaha, kao da su im dali ne znam što. U MOJE VRIJEME su poruke bile besplatne, i slale su se kamenčićima, zastavicama, dimnim signalima - sa maramama od bijelih skvo koje su danas najbolje mame, tetke i strine na svijetu... eto, pismo doduše nije bilo besplatno ali je imalo čaroliju kojoj ni jedna tehnologija ne može da dolija! Pa se sjetim početaka ludog radovanja i oduševljenja kada se rađala mogućnost da tehnologija posreduje između ljudi - UMJESTO LJUDI... dođoše pejdžeri, mobilni čije je slanje poruka uvijek iznova tražilo da se ukuca servisni SMS centar....
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Gleda me u oči, priča na mobilni i govori neistine ispred mene: "Izgleda da će Tijana da napusti posao, našla je drugi posao." i suzdržavam se da ne počnem da se smijem.
A uzeo mi je pečat, broj, sva dokumenta, i još nasložio takvu neistinu od priče... a nastavi li sa ciljem da deportuje doktora, ima tek da vidi kad ja počnem da pričam sa svim osobama na određenim pozicijima sa kojima me je on upoznao. Loš čovjek... doktorirao manipulaciju.
Srce mi danas uze Mirjam u abaji. Sva pokrivena, ali osmijeh i oci... emiracanko sto mi ucinje strelica te ne ustrijelila.
Zamislite samo koliko je tužna i čemerna sudbina slova koja su zloupotrebljena u svrhu popularizacije neke političke partije - bilo gdje na svijetu; ma svih zajedno!
To slovo je moglo biti u nekom scenariju za komediju koja će nasmijati milione ljudi, ili u evolutivnom manifestu nekog novog pokreta koji će spasiti mnoge živote i ostaviti dubok trag u istoriji, ili u nekom ljubavnom pismu gdje će prenijeti nečiju ljubav i usrećiti dvoje ljudi. Sve je to slovo moglo biti.
Ali nije.
Tako je i sa ljudima. Možeš biti sve, a ti izabereš da budeš neko ko piše ili čita o tuđem džepu, tuđoj sreći i koristi. I samim tim gori smo od tog slova.
Slovo nije imalo izbora. Mi ga imamo.
Džabe nama sloboda koja nam je data kada sanjamo okove.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Tu es mon héro!
Qrva, more, da postanem, pa da nemam problem sa momcima.
nisi u toku, krkna. kod nas žena rođenjem postaje qrva. ako nisi znala, nauči.
oprosti, nijesi ti u toku...urođeno je da smo ćurke, a stečeno da smo qrve...
no, što frljeknut u kljun jutros...
aaa...sori....evo smo i glupe.
Zena je ***** dok ne dokaze suprotno.
mojsije, vrati se, njegoš je davno umaro!
Koliko uzimaju qrve za pušenje u Dubaiu...Ne pitam za mene, no za drugaricu...
"Umjesto pojmova kao metafizičkih koncepata, na koje podsjeća stisnuta šaka, pred nama je u trećem milenijumu otvoren dlan, bogat zbog darežljivosti, unatoč vlastitom siromaštvu. Iz otvorenosti za otvorenost bivstvovanja porađa se suosjećanje, naše saučešće sa bivstvovanjem svih bivstvujućih.Najteže iskušenje što ga pri tome susrećemo upravo je u tome da ne popustimo ni pred ideološkim silovanjima ni pred teološkim zavođenjima. I to ne tako što ćemo slijediti neko uputstvo, budući da u nama ”ima” nešto što nas, dok slijedimo ono što slijedimo, već unaprijed upućuje. To nije prije svega i iznad svega želja za bivstvovanjem, nego ljubav prema bivstvovanju. Osvrnemo li se na sebe, na čovjeka u svim njegovim dimenzijama, možemo zato reći: ljubiti, to je sve."
Last edited by tigrovo_oko; 06-03-14 at 11:41. Reason: http://pescanik.net/2012/08/misao-treceg-milenijuma/
Azijatkinje i afrikanke 5-10 eura.
Arapske, koje su elitne, moras komplet paket uzet, ali su skupe u 3 lijepe, preko 3000 dirhama, tj 600e pa na vise. Ali zato kad te marokanka, libanka, tunizanka, alzirka obgrli... poslije toga nista nije isto.
Istocne evropljanke i ruskinje su neka srednja klasa, 100-500e, zavisi kako je ocuvana i ko joj je pimp...
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks