View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Postali smo ono najgore - kladioničarska reprezentacija. Zato je nerealno očekivat bilo šta od nas, makar dok ne budemo imali ozbiljnog selektora.

Zamišljam sebe u ulozi nekog ko vrši procjene i sastavlja kvote u nekoj ozbiljnoj kockarnici. I sad treba kvotu na Crnu Goru da odredim:

Dobijemo Ukrajinu u gostima, sa Poljskom neporaženi, maltretiramo Englesku par godina, nabodemo Švajcarsku, Bugarsku, igramo baraž za odlazak na EURO 2012 sa Češkom, redovno pljaskamo ekipe iz najgorih šešira, a onda...

Dođe Ukrajina i klepi nas 4:0 na našem stadionu, za 45 minuta, sa igračem manje.

Englezi popizde i odvoje nas 4:1 na Vembliju, sa nekoliko polu-rezervnih igrača.

Kao šlag na tortu, dođe i Moldavija u Podgoricu i bača Minerve pod Goricom. Za bajnih 2:5 i blamažu za koju niti jedan stručni štab na planeti može naići na razumijevanje.

A onda bez dva ubjedljivo najbolja igrača, koji su ujedno i naša dva napadača i ono najbolje što imamo - nabodemo najbolju afričku reprezentaciju i ne primimo gol, iako nam jedan štoper i 2 zadnja vezna debituju za reprezentaciju. Uz to ih i fizički izdominiramo.

Kako?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Solidno odigrano obzirom na to da su svi ocekivali potop. Penal kao kuca, Damjanovic najbolji, Kesalica i Volkov ka' po obicaju nidje veze, Bozovic za divno cudo dobar a i Beciraj solidan. Posto sam pratio na stream nisam cuo majmunske krike, ali se bojim da ce nas skupo kostati ako ih je bilo. Gana, realno, raspad sistema.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Možda su probali da namjeste ali za Ganu, pa im nije pošlo za rukom.
    20 čistih faula i još jedan penal nam nije svirao onaj diletant. Niti su ovi uličari iz Gane dobili crvene kad su morali.
    Pritom je u prvom malo falilo da nam daju tri gola. Božović je imao 9 ludačkih odbrana.

I neko veli nama namješteno? Koju ste vi utakmicu gledali? Ili se samo troluje bespotrebno?

Ne znam šta su ovi razočarani što su igrali iz 2-2 očekivali, to je Afrika ljudi, sa trenerom kome je jedino iskustvo to što je bio pomoćnik bezmudom Rajevcu, nešto poput Brnovića, nema tu discipline. Da ste im gledali malo rezultate u zadnje dvije godine vidjeli bi da prijateljske praktično nikad ne pobjeđuju. Da nismo bili objektivno oslabljeni naprijed dali bi još 2 gola lagano. I ovako smo mogli ničim izazvano.

Hvala bogu pa se sad razmišlja defanzivno, ako ostane takav pristup možda i napravimo nešto jer nam lucidnosti ne fali.
    I svaka čast momcima na karakteru i volji. Poslije dva ciklusa koja su upropaštena, i debaklom protiv Moldavije oni su našli načina da održe timski duh i da budu motivisani i skoncentrisani.

Vukčević je ok, upotrebljiv i sigurno će još napredovati. Tomašević je bolja alternativa Baši i Saviću od Džudovića i Kecojevića tako da smo i tu na dobitku. Vešović ono malo što je odigrao je bilo veoma pristojno. I milo mi je da je sačuvan dosta srećno dobijen rezultat. Nije ga bilo lako odbraniti, a dobro je da se ekipa i na to navikne. Jer sve što smo do sad dobijali tako smo dobili. Na foru. Defanzivom i jednim lucidnim potezom u napadu.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Ako je bilo majmunskih krikova, da Bog da nam X protiv Lihtenstajna bio najveci domet.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bi bila realna konstatacija da je neko od nasih igraca "majmunisa" a ne neko od šačice bagre koja je karte dobila na ovaj ili onaj nacin, pa izigravaju bolesne majmune u pravom smislu te rijeci po tribinama.

Thanks Thanks Given 
    1,802
    Thanks Thanks Received 
    2,337
    Thanked in
    1,291 Posts

a bilo je, kad je krenuo korner da izvede... pa se on kao hvatao za .!. i pokazivao im kao da dodju dolje.. PIH!! kakvi smo..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sandor Kolar View Post
    Ako je bilo majmunskih krikova, da Bog da nam X protiv Lihtenstajna bio najveci domet.
    Nisu ni igraci ni selektor (citaj, ignorant) krivi za to.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ja ih na prenosu nisam čuo, ali dva izuzetno neinteligentna momka - Milutin "Kolega" Grgur i njegov partner u ovoj akciji, Nebojša "Ehmm Milan" Šofranac su par puta NAGLASILI kako publika rasistički skandira, kao da o tome treba da se obavijesti čitava javnost u Crnoj Gori. Nevjerovatno s kakvim maloumnicima dijelim vazduh.

Čak je atmosfera izgledala sasvim okej, Esien dobio aplauze kad je izlazio itd. A ovako, kad nacionalni komentatori to naglase par puta tokom prenosa - ovaj slučaj 100% stiže na astal kod Platinija. Kazna neminovna.

Plače mi se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako hoće te da vidi te kako se navija gledaj te tursku - švedsku, ludnica na tribini
    A što se tiče švedske, ništa posebno, od početka drugog pol nisu 5 puta prešli polovinu terena

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kasalica i dalje rupa od igraca, dzabe on dobije odlicnu loptu naprijed kad ne umije nista sa njom. Cak je i Vlado Bozovic dobro odigrao nocas.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Bilo je kad je onog ***** od Kasalice ulecelo igracu Gane sa ledja,a i onda ona carka.Tada su bili majmunski urlici sa sjevera i dijela juga,mada sam vidio da su ovi sa sipke na jugu smirivali to i cerali onu djecu sa laserima.Ne zele da se kace sa savezom
    Najkomicniji trenutak na stadionu mi je bio kad je lik iz sekjuritija zatvorio vrata na jug i nije mogao posle da ih otkljuca na poluvrijeme 10 minuta.Da je bilo frke ostali bi na stadion
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Ovo je najbrzi penal ja mislim,znam da sam skoro vidio da je 11 sekundi bilo najbrzi penal na utakmici
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mozemo se radovati makar jednoj stvari, a to je da cemo od sada igrati defanzivnije.

"Pričao sam s igračima prije utakmice i složili smo se da ne smije da nam se ponavlja ono odranije – da krenemo sa šest ili sedam fudbalera naprijed, izgubimo loptu i onda se slabo vraćamo. Protiv Gane smo se dogovorili da najviše četvorica napadaju, da su ostali iza lopte, a čak su i ta četvorica odrađivala veliki posao u odbrani. Protivnik nam praktično nije stvorio nijednu šansu osim na startu", istakao je Brnović.

Selektor je podvukao da je zadovoljan partijom svih pojedinaca.

"Ne bih izdvajao nikog, ali mislim da smo u Nikoli Vukčeviću dobili još jednog igrača u veznom redu. Ja sam uvijek vjerovao u njega, želio sam samo da vidim kako je napredovao u Bragi. Kada bude igrao češće biće još bolji".

Zadovoljan je i sa Žarkom Tomaševićem, koji je odigrao prvi meč u reprezentaciji nakon skoro četiri godine.

"I on je bio dobar. U prvh desetak minuta je imao tremu, to se vidjelo, ali to imaju svi kada igramo kod kuće. Tog pritiska moramo da se oslobodimo".

A u kakvoj su formi igraci najbolje se vidi iz ovoga:

Brnović naglašava da zamjena Marka Baše na poluvremenu nije bila predviđena.

"Nije, Marko je obnovio povredu koju je zadobio u klubu. I ne samo on, šestorica igrača je na poluvremenu tražilo zamjenu. Nikola Drinčić više nije mogao, Vladimira Volkova je mučio mišić pa sam morao da ga mijenjam. Takođe se i Elsad Zverotić muči, nadam se da će dobiti veću minutažu u klubu i kada se to stanje popravi bićemo bolji", zaključio je Brnović.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Ne dobijaju se kazne jer Grgur i Šofranac nešto kažu, i treba da kažu kako bi se gradila svijest o tome šta je primitivno a šta ne. I treba javno da se osude takve stvari.

A kazne će doć zahvaljujući delegatima koji su prisutni na stadionu i koji sve uredno zabilježe i pošalju đe treba.

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Stvarno je neshvatljivo ponašanje publike. Baklje i petarde na prijateljskom meču? F**k you, Boateg? Rasistički ispadi? Čudi me kako im himna nije izviždana...

Što se meča tiče, odigrali smo vrlo dobro, iako bih prije rekao da je Gana odigrala katastrofalno. Sudija je taman za JSL.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    28 Posts

Bitno je da cijeli stadion tapse boatengu,ni da je maradona. Sve tifozi milana coce,jos neki komentarisu kad mu je sjever ono pjevao,e kako im ga nece dati sad.
    Dolazile su ovdje vece zvijezde od njega pa im nije cijeli stadion tapsao. Pih

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
    Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Esijenu je u jednom momentu pukla petarda tik uz nogu dok je stao na loptu bio, frljaknuo je neko sa istoka iz male udaljenosti. Srecom iskulira je coek. Mada sve u svemu kako sam se nada' ispalo je extra sto se "navijaca" tice. Zamislite tek da smo gubili sto bi bilo.
    Last edited by Rivaldo; 05-03-14 at 21:13.

Thanks Thanks Given 
    12,556
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

ne mogu da vjerujem da opet mlatite o namještanju i glupostima...ja kad se sjetim drugog poluvremena protiv Engleza u PG, kad su najveći engleski majstori fudbala kao mala dječica djelovali pored ovih naših "anonimusa", onda vjerujem da ovi momci mogu sve! I da pobijede Argentinu i Španiju...ali, nažalost, mogu i da izgube od jedne Moldavije...adrenalin, momenat, sreća, su čudo... kad se sve skupi mogu svašta ali i ako toga nema, djeluju kao raštimovani amaterski orkestar...bravo im ga ja sam ipak ponosna na svaku njihovu pobjedu i prenesrećna zbog svakoga poraza, moji su pa da su od g****A
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Đe nije bilo banana pa da feštu naprave noćas!
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam ponosan na Brnu i Kasalicu kao najzasluznije sto prvi put nisam otisao na stadion. Svaka im cast, samo oni to mogu !
    Last edited by E-1; 05-03-14 at 21:23.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Volio bih da nas kazne vise nego ista. Nije Balkan dovoljno ispastao zbog nacionalizma i rasizma pa nijesmo imali kad naucit da to ne valja. Seljacine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zabolje me ona stvar za rasisticke povike, neka vicu koliko oce. No mene samo zanima da Brnovica smijene, skandiranje Brna odlazi sa Juga je bilo odlicno!!
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Sve probleme na nasem stadionu napravi jedna mala grupa idiota (ne kazem da su isti).
    Ulazak boatenga i cijelo njegovo zagrijavanje je ispraceno aplauzom, sto je odprilike i odnos vecine ljudi na stadionu prema tom igracu (tamnoputim igracima uopste).
    Ne znam sto vam oce sad ova teska prica uopste ...

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Možda su probali da namjeste ali za Ganu, pa im nije pošlo za rukom.
    20 čistih faula i još jedan penal nam nije svirao onaj diletant. Niti su ovi uličari iz Gane dobili crvene kad su morali.
    Pritom je u prvom malo falilo da nam daju tri gola. Božović je imao 9 ludačkih odbrana.

I neko veli nama namješteno? Koju ste vi utakmicu gledali? Ili se samo troluje bespotrebno?

Ne znam šta su ovi razočarani što su igrali iz 2-2 očekivali, to je Afrika ljudi, sa trenerom kome je jedino iskustvo to što je bio pomoćnik bezmudom Rajevcu, nešto poput Brnovića, nema tu discipline. Da ste im gledali malo rezultate u zadnje dvije godine vidjeli bi da prijateljske praktično nikad ne pobjeđuju. Da nismo bili objektivno oslabljeni naprijed dali bi još 2 gola lagano. I ovako smo mogli ničim izazvano.

Hvala bogu pa se sad razmišlja defanzivno, ako ostane takav pristup možda i napravimo nešto jer nam lucidnosti ne fali.
    I svaka čast momcima na karakteru i volji. Poslije dva ciklusa koja su upropaštena, i debaklom protiv Moldavije oni su našli načina da održe timski duh i da budu motivisani i skoncentrisani.

Vukčević je ok, upotrebljiv i sigurno će još napredovati. Tomašević je bolja alternativa Baši i Saviću od Džudovića i Kecojevića tako da smo i tu na dobitku. Vešović ono malo što je odigrao je bilo veoma pristojno. I milo mi je da je sačuvan dosta srećno dobijen rezultat. Nije ga bilo lako odbraniti, a dobro je da se ekipa i na to navikne. Jer sve što smo do sad dobijali tako smo dobili. Na foru. Defanzivom i jednim lucidnim potezom u napadu.
    Kakvih 9 ludačkih odbrana Božovića, šta smo gledali ja i ti?

I ovo boldovano. Od kad postoji reprezentacija nijesmo lakše odbranili rezultat.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Pa nismo isto gledali očigledno.
    Samo u prvo je tri zicera branio vezana, pogledaj statistiku i šuteve u okvir gola.
    I do kraja su pritiskali. Na našu sreću dosta stihijski.

Page 1535 of 2251 FirstFirst ... 53510351435148515251531153215331534153515361537153815391545158516352035 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)