Grgur: moramo izdrzati jos 120 sec....hahahahhahaa Ni da je u pitanje SP,neki ozbiljan mec. e kuku samo da ga ne moram slusat kako daje "strucne komentare"
Kome smeta grgur i ima satelitsku može da prebaci na Sport1 jer i njemci prenose![]()
Grgur: moramo izdrzati jos 120 sec....hahahahhahaa Ni da je u pitanje SP,neki ozbiljan mec. e kuku samo da ga ne moram slusat kako daje "strucne komentare"
A vala ni kesalica nije lose odigra, ne znam sto ste navrli na coekaIma je par pogresnih dodavanja ali zato se vraca nazad odlicno i presjekao nekoliko bitnih napada.
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Kasalica smecar jedan. Crveni je zasluzio.
Tu es mon héro!
Vazno je da $jever skandira Beciraju.........
ja isključih ton da ne slušam grgurove mudrolije
Becu samo fali minuta u noge, kakva je to mazga prebrza![]()
Cujem li ja ponekad majmunske urlike ili mi se cini ?
Ма Бећо животиња, него смета овим Никшићанима што их је пунио![]()
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Cuju se, da je srece da se posalje jedan interventni vod da ih glavacke sa stadiona izbace, sve im ***** prebolesno!!
Last edited by Rivaldo; 05-03-14 at 18:52.
Cemu "**** you Boateng"??
Sve u svemu dobra utakmica nasih, Djidjo odusevio, Vesovic takodje! Sjajan pas i tehnika. Bozovic prvo poluvrijeme odlican, drugo je bio umoran jbg. Damjanovic je vec dokazana klasa, Beciraj mazga...Odbrana je funkcionisala odlicno, sve u svemu zacin c
Last edited by Rivaldo; 05-03-14 at 19:08.
Veli drugarski mu stavio ruku. Idioti.
Jel ga ovo ustinuo za vrat Beco?
Tu es mon héro!
Citavu utakmicu se nesto svadjaju,ceprkaju...Eo na kraj i Drincic..Razdvaja ga Boateng..
Pobjedom otvaramo 2014-tu godinu..I mlada reprezentacija dobila..Odlican dan..
ko je bio kapiten
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ako ga je ustinuo onda povlacim rijec ali cio mec em je kriterijum bio drasticno na njihovoj strani, em provociraju i kurce se...
jel mislis bozovic poslije, i to sve prije Base
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Nisam imao priliku da gledam meč, ali čujem da je Điđo razbio danas. Takav igrač nama valja na sredinu, samo da se još popravi.
DICIOTTO
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks