Page 20 of 92 FirstFirst ... 101617181920212223243070 ... LastLast
Results 476 to 500 of 2285

Thread: Suplementacija/Ishrana

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

imas na ovom topiku to pricano 10 puta Samo vidi koji si ti tip i koji su ti ciljevi. Kao i na netu dosta clanaka. Kad to sve sredis, javi ako ima detalja koji te zanimaju
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

Interesuje me kako spremate piletinu?

Ja jedem oko 400g dnevno. Ali mi se smucila vise.
    Volio bih da cujem i neke vase recepte :-)

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
    This time next year we'll be millionaires

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Пф, убачим је у тигањ, заклопим, додајем мало воде, бачим вегете, добро је то :Д

Можеш да је похујеш, тако је укуснија масу, али мислим да мора уља бит' и онда упије масу
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

Quote Originally Posted by Kaljestro View Post
    Пф, убачим је у тигањ, заклопим, додајем мало воде, бачим вегете, добро је то :Д

Можеш да је похујеш, тако је укуснија масу, али мислим да мора уља бит' и онда упије масу
    A i ja ovako radim ali mi je vise preko glave. Sad sam uzeo neke nove začine (ljute) pa malo miješam.

Ne znam dali da se pohuje mislim da to ne valja. Barem do sada nisam tako jeo...

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

А не ваља јер има масу уља, повуче оно кад га изумачеш у јаја и брашно, али да је укусно, укусно је, убија
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Nema ti drugog načina nego da kombinuješ tu piletinu sa drugim namirnicama, da napraviš neko jelo dje je piletina glavni sastojak ili tako nešto... jer kako god da je spremiš vazda će ti bit dosadna Piletina sa šampinjonima, povrćem, nekakvim sosovima, probaj, potraži, nego za sve to treba vremena i živaca

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

Ja prije neki dan spremah curece bijelo (a moze i pilece) sa integralnom pastom, onom trakastom, i brokolijem. I onda sam povrce i pastu malo sa pavlakom za kuvanje prokuvao i eto. Cisto da se promjeni malo. Jer kad vidim pilece bijelo onako na tanjir muka mi je vise

Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

poceo je post,postite ljudi,pustite pilece bijelo i curece
    Russia!

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

Ja bih postio da mogu. Ali posto jedem u menzi a tamo jenslabo sta posno onda ne postim.

Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

@AmFi
    A kad ga vidim onako samoga na tanjir, pa zeludac mi se prevrne

Lakse mi je ovako kad znam da svi istu muku mucimo...

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemojte prziti piletinu, grilujte je... Ako vec hocete da jedete zdravo, jedite zdravo.

Sta mislite o http://www.superhrana-canah.hr/zdrav...na-iz-konoplje ? Probao neko?

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

prodajem ,nove ne otvarane.Ko se iole razumije zna da su dobre,kvalitetne.Cijena 30e

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Bilderi, je li ko pio ovoj Gian Bolic 6000 Gainer? Koliko je efikasan u dobijanju mase? Mora li se trenirati ili se moze dobiti masa sa njim i ako ne treniras? Kupio sam 4 kila i pijem ga sa mlijekom, a pise sa vodom da se pije. Dako to nije problem. Pise od 1-3 puta da se pije, ja ga pijem 2 puta izmedju oborka, osim danas nisam stigao, svega samo jednom.

Koliko mogu dobiti na kilazi uz njega za mjesec dana?

Thanks Thanks Given 
    484
    Thanks Thanks Received 
    1,931
    Thanked in
    814 Posts

I mene bi interesovao neki gejner tako da se dobije masa,jer sam poceo pomalo trenirat eo malo preko 20 dana...mac nemogu,nema ljeba u mene heheheheh valjda se uzme nesto da mi bar malo da snage da mogu sto krenut dalje
    Ajte malo iskusniji,dajte savjete,sta je najbolje uzet....Imam jos nesto malo proteina ON-a i neki raspali kreatin monohidrat koji i ne pijem niti cu ga pit.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ah...mene

Da bi se udebljao moras da unosis vise kalorija dnevno nego sto potrosis. Koliko se trosi i unosi se pisalo na ovom topiku.
    Ako ne treniras, a jedes vise hrane i uneses vise energije no sto potrosis, dobices salo. Ako treniras kako treba, uneses dovoljan br proteina, dobices i misice.
    Koliko sala koliko misica, zavisi od ishrane.

Ti gejneri pomazu...al mislim da su ok samo u slucaju ako je neka akcija i bas si hardgejner... Jer cesto imaju brdo šećera, ne neki fini sastav mikronutrienata itd...Tj bolje je uzmes krompira bucas, tjestenine, riže, voća, povrća, svega i svačega...Mislim, trudiš se zdravije da jedeš, al rokneš i slatkog i masnog, jer ti treba. Ovo pričam za momke koji imaju problem da se udebljaju. Inače čovjeku se često čini da jede mnogo, u stvari baš malo jede, il se dosta kreće, a previše se ograniči na neku zdravinu, bezmasnu i sličnu hranu, pa muke

A to ako mislite da sjedite na kauč i pijete gejner, tu nema ni smisla ni mozga

proucite malo kako tijelo funkcioniše
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by NoLimit View Post
    I mene bi interesovao neki gejner tako da se dobije masa,jer sam poceo pomalo trenirat eo malo preko 20 dana...mac nemogu,nema ljeba u mene heheheheh valjda se uzme nesto da mi bar malo da snage da mogu sto krenut dalje
    Ajte malo iskusniji,dajte savjete,sta je najbolje uzet....Imam jos nesto malo proteina ON-a i neki raspali kreatin monohidrat koji i ne pijem niti cu ga pit.
    Zasto raspali?
    Kreatin monohydrat je mozda i jedan jedini suplement koji je puno puta prosao testove i svaki put je potvrdio da 'radi'..

Inace.. nema prechica za masu, pogotovo ne preko gainera.
    Iz hrane, dosta proteina, odgovarajuci unos ugljenih i zdrave masti obavezno.
    Uz dobar trening nema sanse da izostanu rezultati

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by dontigar View Post
    prodajem ,nove ne otvarane.Ko se iole razumije zna da su dobre,kvalitetne.
    cijena 30e,ajmooooooooo
    Last edited by dontigar; 06-03-14 at 22:48.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Sh0ne View Post
    Bilderi, je li ko pio ovoj Gian Bolic 6000 Gainer? Koliko je efikasan u dobijanju mase? Mora li se trenirati ili se moze dobiti masa sa njim i ako ne treniras? Kupio sam 4 kila i pijem ga sa mlijekom, a pise sa vodom da se pije. Dako to nije problem. Pise od 1-3 puta da se pije, ja ga pijem 2 puta izmedju oborka, osim danas nisam stigao, svega samo jednom.

Ovaj gejner ti ima odnos proteini:ugljeni hidrati 1:5, tako da to i nije baš najsrećnija kombinacija, zbog visoke količine UH. Daće ti dosta kalorija tako da se bojim da ako ne treniraš a piješ njega ćeš dobiti masu, ali da će to biti salo. Ovaj gejner je za osobe koje baš, baš teško dobijaju masu, tako da budi oprezan da ne pretjeras... Nije problem što ga piješ sa mlijekom, tako mu pojačavaš kalorije u odnsou na vodu. A koliko ćeš dobiti na kilaži od njega, to je individualno.

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Ja brate pokusavam dobiti masu evo godinama cini mi se. 7 mjeseci ima od kako sam batalio cigare nisam dobio ni kilo, cak sam dobio danas komentare, ti si malo smrsao! AAA!!! Dokle?! Sad cu da pokusam sa ovim. Ovi iz prodavnice su mi rekli da ako ne treniram dobicu do 2-3 kg na mjesec dana, a ukoliko treniram to ce biti bolje, vise kilaze i vise misica. Sad rekoh da vidim odje, vidim ljudi sa iskustvom.
    Ubacio sam dorucak neke zitarice7pahuljice sa mlijekom. Pa medju obrok banana i casa od 2 dl ovoga, onda rucak nesto jedem, pa opet izmedju casa ovoga i mozda banana, i evo sad dok ovo pisem jedem 3 jaja umucena sa sirom i sunkom, majoneza i kecapa uz 4 parceta hleba sa kajmakom.

E ebalo sve ako ovo sad nema 500-600 kalorija. Ne znam sto vise. A izracunao sam da mi organizam trosi 1810 kalorija.
    Last edited by Sh0ne; 06-03-14 at 23:07.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ja brate pokusavam dobiti masu evo godinama cini mi se. 7 mjeseci ima od kako sam batalio cigare nisam dobio ni kilo, cak sam dobio danas komentare, ti si malo smrsao! AAA!!! Dokle?! Sad cu da pokusam sa ovim. Ovi iz prodavnice su mi rekli da ako ne treniram dobicu do 2-3 kg na mjesec dana, a ukoliko treniram to ce biti bolje, vise kilaze i vise misica. Sad rekoh da vidim odje, vidim ljudi sa iskustvom.
    Ubacio sam dorucak neke zitarice7pahuljice sa mlijekom. Pa medju obrok banana i casa od 2 dl onda rucak nesto jedem, pa opet izmedju casa ovoga i mozda banana, i evo sad dok ovo pisem jedem 3 jaja umucena sa sirom i sunkom, majoneza i kecapa uz 4 parceta hleba sa kajmakom.

E ebalo sve ako ovo sad nema 500-600 kalorija. Ne znam sto vise. A izracunao sam da mi organizam trosi 1810 kalorija.
    e pa ako je takva situacija i ako je cilj samo da nabacis koji kg, onda samo deri gejner, moras se popravit

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Pa e, to mi je cilj, da nabacim koje kilo, ali opet uradim ja po koji sklek, malo trbusnih i pokoji cucanj i tako kako koji dan. Ja sam lijen za te teretane i dizanje tegova. Po malo ovih obicnih vjezbi i to je to, i dako ovaj gejner pomogne da dobijem 3-4 kila, bio bih srecan, pa bih sledeci mjesec jos jednu kutiju, pa posle jos jednu i eto me maca do ljeta da se kuurcim po plazi.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Moja dva centa:
    Ako želiš da nabaciš koje kilo, pretpostavljam da ne želiš da sve bude u stomaku? Jer ukoliko piješ gejnere (što je analogno mekinjama kojima se tove svinje), a ne ubaciš tijelo u mod u kome prži kalorije i izgrađuje mišiće, ti zapravo sav kalorijski suficit slijevaš u stomak, sise i, ako si genetski podložan, u bedra. Figura će ti biti puno lošija nego prije. To je 99% slučaj.

Moja iskustva sa dobijanjem težine, a upravo sada sam u fazi mase koju sam proračunao na godinu dana, je da ideš lagano i uz osmišljen trening. Cilj je 15-20kg, od kojih bi u definiciji ostalo 4-6kg mišića. Od septembra sam vratio 10kg ali farmerke u struku landaraju kao i ljetos. Naravno, masniji jesam, ali progres ide kao po digitronu. Opet, ja imam 205cm i trenutno 115kg, pa ove cifre prilagodi proporcionalno sebi.

Ukoliko primijetiš da se u struku/stomaku pretjerano širiš, đavo je odnio šalu.
    Poenta je da batališ gejnere, a da pojačaš krompir i trening. Stani na vagu svaki mjesec i ako si dobio 2-3kg, onda je ok. Sve preko toga i ispod toga, koriguj ishranom i/ili treningom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi ne kapiraju uopšte što je suplementacija. 5-15%, ništa više, sve ostalo je trening - ishrana - odmor. Gejner ne može bit osnova ishrane.

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

Nije neki gainer,malo proteina,dosta secera.Ali,s obzirom da ti neciljas na neku kvalitetnu masu onda ce ti radit poso.Moze "masa" da se dobije bez treniranja.Nije problem da se pije s mljekom ali je bolje s vodom.Nemoj da zamjenis ovo za obroke,ovo je samo dodatak ishrani,I opet sve zavisi od tvog organizma i tvojih aktivnosti.

Quote Originally Posted by NoLimit View Post
    Koliko si visok i tezak?Ako hoces da uzmes Gainer,onda uzmi sa sto vise gr proteina na 100 gr i sa sto manje gr secera.
    A sto ne pijes taj kreatin i zasto mislis da je raspali?

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post
    ah...mene

Da bi se udebljao moras da unosis vise kalorija dnevno nego sto potrosis. Koliko se trosi i unosi se pisalo na ovom topiku.
    Ako ne treniras, a jedes vise hrane i uneses vise energije no sto potrosis, dobices salo. Ako treniras kako treba, uneses dovoljan br proteina, dobices i misice.
    Koliko sala koliko misica, zavisi od ishrane.

Ti gejneri pomazu...al mislim da su ok samo u slucaju ako je neka akcija i bas si hardgejner... Jer cesto imaju brdo šećera, ne neki fini sastav mikronutrienata itd...Tj bolje je uzmes krompira bucas, tjestenine, riže, voća, povrća, svega i svačega...Mislim, trudiš se zdravije da jedeš, al rokneš i slatkog i masnog, jer ti treba. Ovo pričam za momke koji imaju problem da se udebljaju. Inače čovjeku se često čini da jede mnogo, u stvari baš malo jede, il se dosta kreće, a previše se ograniči na neku zdravinu, bezmasnu i sličnu hranu, pa muke

A to ako mislite da sjedite na kauč i pijete gejner, tu nema ni smisla ni mozga

proucite malo kako tijelo funkcioniše
    To je to

Ubacio sam dorucak neke zitarice7pahuljice sa mlijekom. Pa medju obrok banana i casa od 2 dl ovoga, onda rucak nesto jedem, pa opet izmedju casa ovoga i mozda banana, i evo sad dok ovo pisem jedem 3 jaja umucena sa sirom i sunkom, majoneza i kecapa uz 4 parceta hleba sa kajmakom.

Koji pajseri rade u tu prodavnicu,cujes ti njima price :lolblue:
    Dobijanje mase je vrlo lako uneses vise kalorija nego sto potrosis i to je to.Sto manje masti i secera.Malo mi je to kalorija,osim ako nemas 1.5 m i 50 kg.
    Last edited by Randy Orton; 07-03-14 at 10:04.

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

Ishrana je majka svega.
    Onda ide trening pa suplimentacija.
    Ako je ishrana loša džabe treniraš kao konj i dzabe uzimaš bilo koju suplimentaciju.
    A kad se nabucaš dobro naravno po pravilu onda se odmah osjeti promjena snage i volje za treningom.
    I iskreno ta ishrana i nije baš najukusnija ali jbg to je što je :-)

Page 20 of 92 FirstFirst ... 101617181920212223243070 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)