Page 375 of 875 FirstFirst ... 275325365371372373374375376377378379385425475 ... LastLast
Results 9,351 to 9,375 of 21875

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    432
    Thanked in
    211 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Kamere, kamere i kamere... Automatsko izdavanje kazne na osnovu tablica
    misliš da rade?

Thanks Thanks Given 
    639
    Thanks Thanks Received 
    654
    Thanked in
    408 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Bio danas do HN, parkirao na označenom mjestu, u radnji pored kupio tiket na kojem obilježiš od kad ti startuje parkiranje,isti popunio i stavio na sjedište, i tako uradio sa 2 komada jer sam se mislio 2 sata tamo zadržati. Dolazim, na brisaču uplatnica sa papirom za plaćanje dnevnog parkinga od 5e. Zovem na info, oni kažu nije tiket na predviđenom mjestu bio i to je razlog(tj džukela od inkasanta je iskulirala iako ga je mora viđet, štaviše nije se moglo prić sa prednje strane jer je uz nekakav zid auto bilo). E sad, interesuje me dal je u HN situacija ka u PG, tj da ih iskuliram sa plaćanjem tih 5e pišljivih? Čisto iz inata ne bih da plaćam 2x istu stvar.
    Koliko sam ja upoznat,moraces to platit ako mislis da registrujes kola.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Bio danas do HN, parkirao na označenom mjestu, u radnji pored kupio tiket na kojem obilježiš od kad ti startuje parkiranje,isti popunio i stavio na sjedište, i tako uradio sa 2 komada jer sam se mislio 2 sata tamo zadržati. Dolazim, na brisaču uplatnica sa papirom za plaćanje dnevnog parkinga od 5e. Zovem na info, oni kažu nije tiket na predviđenom mjestu bio i to je razlog(tj džukela od inkasanta je iskulirala iako ga je mora viđet, štaviše nije se moglo prić sa prednje strane jer je uz nekakav zid auto bilo). E sad, interesuje me dal je u HN situacija ka u PG, tj da ih iskuliram sa plaćanjem tih 5e pišljivih? Čisto iz inata ne bih da plaćam 2x istu stvar.
    Ne znam kakva je situacija kod vas al ja u Pg dobih prije neki dan onu od 20e i provjereno sam dobio inf. da je ne moram placat i da nece doci za naplatu kad budem podizao saobracajnu.

Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,743
    Thanked in
    1,094 Posts

Quote Originally Posted by Njivice_Orano_Nepreorano View Post
    Da li treba svaki inkasant da nosi durbin da bi vidio na tvom sjedistu sto si ti zaokruzio ? Kada bi ti vidio koja je starosna dob inkasanata shvatio bi zasto te ovo pitam.

Drugo, ako imas fiskalni racun gdje si kupio blokcice, skeniras u grupi sa onim popunjenim blokcicima i uplatnicom, posaljes e-mail sa naslovom " Gospodo preduzimljivi lopovi, ja sam svoje sate platio, i stoga trazim da stornirate racun za koji me teretite i o istom (storniranju - razduzenju) me obavjestite pismenim putem (e-mailom). "

Naravno, ti taj fiskalni nisi dobio (Pretpostavljam).

A Fabiju slusaj samo kad je mehanika/elektronika u pitanju. Ovo ostalo, rekla kazala

A ja sam je i stavio na sjedištu da bi bila vidljiva, jer da je ispod šoferšajbne taj se stručnjak ne bi mogao zavuć ni pod razno da vidi što tamo piše. A kakav crni fiskalni, mislim da nije ni na kasu kucala a tek ja o tom nisam razmišljao . Kad sam zvao na informacije neki se đed javio to jedino znam. Mislio sam dal da čekam inkasanta pa sa njim da se objašnjavam al na ovaj papir stojaše da je on auto primijetio sat vremena pošto sam ga ja tu ostavio, te rekoh ko zna kad će isti doć, pretpostavljam da ponekad nalete reda radi samo.

Quote Originally Posted by Archi View Post
    Ne znam kakva je situacija kod vas al ja u Pg dobih prije neki dan onu od 20e i provjereno sam dobio inf. da je ne moram placat i da nece doci za naplatu kad budem podizao saobracajnu.

Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
    A nisam ja odozdo inače bih zna kakva je situacija

Thanks Thanks Given 
    2,480
    Thanks Thanks Received 
    256
    Thanked in
    167 Posts

Quote Originally Posted by radza-madza View Post
    misliš da rade?
    znam da prosle godine skoro nijedna kamera koja je montirana na raskrsnicama nije radila, sad da li su ih u medjuvremenu servisirali ne znam

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    432
    Thanked in
    211 Posts

Treba para za to a ne sumnjam da bi na sva zvona zvonili ka za radare i presretace

Sent from my Samsung Galaxy Duos

Thanks Thanks Given 
    1,773
    Thanks Thanks Received 
    618
    Thanked in
    466 Posts

Ono nisu kamere koje imaju laser i dobru optiku da mogu da prepoznaju tablice, vec obicni nadzor saobracaja.

Thanks Thanks Given 
    2,480
    Thanks Thanks Received 
    256
    Thanked in
    167 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Ono nisu kamere koje imaju laser i dobru optiku da mogu da prepoznaju tablice, vec obicni nadzor saobracaja.
    da, obican nadzor saobracaja je u pitanju

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    28 Posts

moze li se podic saobracajna ako imam neku neplacenu prekrsajnu kaznu ali nevezanu za saobracaj?

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,796
    Thanked in
    1,602 Posts

Moze. Za sad je umrezen samo saobr sistem
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zna li neko,vozio sam motor na tudje ime i sad ocu da ga prevedem,godinu dana nemam saobracajnu jer momak ima 300 eur kaznu a nema da plati..Mogu li ikako podici saobracajnu,da ga prevedem?

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    990
    Thanked in
    534 Posts

Nikako. Ako je predato na njegovo ime i uslo u proceduru nema nazad. A ako nista nije predato za registraciju normalno ga prevedes i registrujes na svoje ime

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    45
    Thanked in
    33 Posts

Prodje prije po sata yugo "trkacki" juri ga dzip policijski neki, bas me zanima dje ce pobjec po gradu pogotovo kad jos patrola posalju.
    Last edited by N_L; 04-03-14 at 16:19.
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala..

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    svaki dan sam za volanom...ali zadnjih 20 dana mi se desava makar po 2 puta da neko ispred mene prodje na crveno....ne ono da se tek upali, nego stane, osmotri i onda nastavi kroz crveno...
    mozda je to normalna pojava, ali ja tek to sad poceh da primjecujem... inace me prije neku godinu vozio covjek koji nije stajao ni na jedno crveno...sa kraja na kraj grada je prosao na svako crveno...svega ima...
    Ko još staje na crveno? To je samo za auto-školu
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    21
    Thanked in
    16 Posts

Je li se ko sjetio da napravi android i ios aplikaciju, koja bi na mapi prikazala gdje su policijske patrole po podgorici? U Beogradu ima aplikacija patrola koja služi ovoj svrsi. Čini mi se da sam naletio negdje na forumu da je neko ovo odradio, ali nisam siguran....

Sent from my Lenovo A820 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

To nije problem da se napravi, ali ona ne moze da radi bez pomoci vozaca. Vozaci bi morali da raportuju sa duplim klikom na mapi gdje su drotovi, i onda opet duplim klikom da se mice presency of drot ako ih nema vise.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima waze navigacija tu opciju, ali malo nas u cg je koristi :-(

Послато са HTC One уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Zakomplikovali su mi nesto oko saobracajne i trazio sam im neku potvrdu da mogu da vozim oni su mi dali potvrdu da sam uredno predao za registraciju auta 26.02.2014. Da li smije da se vozi na tu potvrdu ili mi to nista ne znaci? Ali da mi neko da provjerenu informaciju.
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    432
    Thanked in
    211 Posts

Quote Originally Posted by Archi View Post
    Zakomplikovali su mi nesto oko saobracajne i trazio sam im neku potvrdu da mogu da vozim oni su mi dali potvrdu da sam uredno predao za registraciju auta 26.02.2014. Da li smije da se vozi na tu potvrdu ili mi to nista ne znaci? Ali da mi neko da provjerenu informaciju.
    mislim da kao i sve ostalo zavisi od toga na kakvog ćeš pajkana nalećeti....Bilo bi bolje da je napisano da taj papir služi kao potvrda o registraciji do izdavanja nove saobraćajne i preko toga štambilj...ovako ako naletiš na nekog "što je prava završio" može da ti radi šta voli

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,796
    Thanked in
    1,602 Posts

ima li tablica?
    f6

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    426
    Thanked in
    146 Posts

Predlozio bih ti da platis, jer ni ja nisam platio, pa kad sam htio da pogidnem dokument, dosla mi je kazna 60e od njih.
    Bolje plati da ne razmisljas.
    COMMUNITAS CIVITATIS CATHARI
    navigare necesse est, vivere non est necesse

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    ima li tablica?
    Ima.
    Pise da je taj i taj (ja) uredno predao dokumenta za registraciju 26.02 (a inace sam tehnicki odradio jos 19og) za putnicko vozilo marke Golf IV registarskih oznaka tih i tih.. Ali mi nije rekla da mogu da vozim na to..

Inace sta se desilo, ja sam mijenjao prebivaliste sa BP na PG i kada sam to radio bas sam ih pitao treba li i tablice da mijenjam posto se auto vodi na moje ime oni su mi rekli ne ne ti si samo promijenio prebivaliste a tebi se licna karta i dalje vodi na BP (kao sto i jeste licnu nisam mijenjao). To je bilo prije par mjeseci.
    I odradim ja tehnicki sve uredno, posaljem dokumenta u BP (sto mi je 100x komplikovanije nego da sam sve u Pg zavrsio ali su mi rekli da ne moze jer su BP tablice) da mi odrade to i posle 15dana mi javljaju da su odbili zahtjev jer se vodim na PG, i da moram da dolazim gore da se prijavim opet u BP, i opet da cekam saobracajnu nekih nedelju dana.
    I kad sam bio gore svadjao se sa ovima da mi daju neku potvrdu i dali su mi ovaj papir ali opet nisam siguran da mi ovi pametni policajci nece pisat prijavu jer nemam saobracajnu jos uvijek.
    17 Al-Isra, 37:

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,636
    Thanked in
    2,736 Posts

Došle su tablice...
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,796
    Thanked in
    1,602 Posts

Sad ce guzva jedno 15dana
    f6

Page 375 of 875 FirstFirst ... 275325365371372373374375376377378379385425475 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)