17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
A ja sam je i stavio na sjedištu da bi bila vidljiva, jer da je ispod šoferšajbne taj se stručnjak ne bi mogao zavuć ni pod razno da vidi što tamo piše. A kakav crni fiskalni, mislim da nije ni na kasu kucala a tek ja o tom nisam razmišljao. Kad sam zvao na informacije neki se đed javio to jedino znam. Mislio sam dal da čekam inkasanta pa sa njim da se objašnjavam al na ovaj papir stojaše da je on auto primijetio sat vremena pošto sam ga ja tu ostavio, te rekoh ko zna kad će isti doć, pretpostavljam da ponekad nalete reda radi samo.
A nisam ja odozdo inače bih zna kakva je situacija![]()
Treba para za to a ne sumnjam da bi na sva zvona zvonili ka za radare i presretace
Sent from my Samsung Galaxy Duos
Ono nisu kamere koje imaju laser i dobru optiku da mogu da prepoznaju tablice, vec obicni nadzor saobracaja.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
moze li se podic saobracajna ako imam neku neplacenu prekrsajnu kaznu ali nevezanu za saobracaj?
Moze. Za sad je umrezen samo saobr sistem
f6
Zna li neko,vozio sam motor na tudje ime i sad ocu da ga prevedem,godinu dana nemam saobracajnu jer momak ima 300 eur kaznu a nema da plati..Mogu li ikako podici saobracajnu,da ga prevedem?
Nikako. Ako je predato na njegovo ime i uslo u proceduru nema nazad. A ako nista nije predato za registraciju normalno ga prevedes i registrujes na svoje ime
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Prodje prije po sata yugo "trkacki" juri ga dzip policijski neki, bas me zanima dje ce pobjec po gradu pogotovo kad jos patrola posalju.
Last edited by N_L; 04-03-14 at 16:19.
rm -rf /
Hvala..
Je li se ko sjetio da napravi android i ios aplikaciju, koja bi na mapi prikazala gdje su policijske patrole po podgorici? U Beogradu ima aplikacija patrola koja služi ovoj svrsi. Čini mi se da sam naletio negdje na forumu da je neko ovo odradio, ali nisam siguran....
Sent from my Lenovo A820 using Tapatalk
To nije problem da se napravi, ali ona ne moze da radi bez pomoci vozaca. Vozaci bi morali da raportuju sa duplim klikom na mapi gdje su drotovi, i onda opet duplim klikom da se mice presency of drot ako ih nema vise.
Ima waze navigacija tu opciju, ali malo nas u cg je koristi :-(
Послато са HTC One уз помоћ Тапатока
Zakomplikovali su mi nesto oko saobracajne i trazio sam im neku potvrdu da mogu da vozim oni su mi dali potvrdu da sam uredno predao za registraciju auta 26.02.2014. Da li smije da se vozi na tu potvrdu ili mi to nista ne znaci? Ali da mi neko da provjerenu informaciju.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
mislim da kao i sve ostalo zavisi od toga na kakvog ćeš pajkana nalećeti....Bilo bi bolje da je napisano da taj papir služi kao potvrda o registraciji do izdavanja nove saobraćajne i preko toga štambilj...ovako ako naletiš na nekog "što je prava završio" može da ti radi šta voli![]()
ima li tablica?
f6
Ima.
Pise da je taj i taj (ja) uredno predao dokumenta za registraciju 26.02 (a inace sam tehnicki odradio jos 19og) za putnicko vozilo marke Golf IV registarskih oznaka tih i tih.. Ali mi nije rekla da mogu da vozim na to..
Inace sta se desilo, ja sam mijenjao prebivaliste sa BP na PG i kada sam to radio bas sam ih pitao treba li i tablice da mijenjam posto se auto vodi na moje ime oni su mi rekli ne ne ti si samo promijenio prebivaliste a tebi se licna karta i dalje vodi na BP (kao sto i jeste licnu nisam mijenjao). To je bilo prije par mjeseci.
I odradim ja tehnicki sve uredno, posaljem dokumenta u BP (sto mi je 100x komplikovanije nego da sam sve u Pg zavrsio ali su mi rekli da ne moze jer su BP tablice) da mi odrade to i posle 15dana mi javljaju da su odbili zahtjev jer se vodim na PG, i da moram da dolazim gore da se prijavim opet u BP, i opet da cekam saobracajnu nekih nedelju dana.
I kad sam bio gore svadjao se sa ovima da mi daju neku potvrdu i dali su mi ovaj papir ali opet nisam siguran da mi ovi pametni policajci nece pisat prijavu jer nemam saobracajnu jos uvijek.
17 Al-Isra, 37:
Sad ce guzva jedno 15dana
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks