View Poll Results: Očekujem da će situacija u Ukrajini voditi:

Voters
157. You may not vote on this poll
  • 1. pobjedi Janukoviča i gušenju/osipanju protesta

25 15.92%
  • 2. pobjedi opozicije i prelaskom Partije regiona u opoziciju

21 13.38%
  • 3. federalizaciji zemlje i dugogodišnjoj nestabilnosti

25 15.92%
  • 4. novim građanskim sukobima, a možda i građanskom ratu

46 29.30%
  • sporazumnom raspadu Ukrajine i formiranju dvije ili više novih država

24 15.29%
  • nekom drugačijem epilogu-objasniću/ne mogu da procijenim

16 10.19%
Page 83 of 273 FirstFirst ... 337379808182838485868793133183 ... LastLast
Results 2,051 to 2,075 of 6817

Thread: Ukrajina - sraz dva svijeta

Thanks Thanks Given 
    175
    Thanks Thanks Received 
    529
    Thanked in
    398 Posts

Ruski ministar odbrane je odbacio navode da je upucen ultimatum Ukrajini.

Quote Originally Posted by chucknorris View Post
    Jel ono Ukrajina nas blokirala kad smo trebali da uđemu u svjetsku trgovinsku organizaciju? I to Julija ako se ne varam
    Jes mamicu im...Na stranu Rusije sada jos vise

http://www.portalino.it/eng/index.ph...ents&Itemid=32
    Last edited by miha; 03-03-14 at 17:26.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Ne bi me čudilo da Milica objavi rat Rusiji Za dva dana imam predavanja kod nje, dako prozbori dvije o Ukrajini
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    Ja ne znam sto je muka sa ovim narodom...

Jedni su na strani mahnitog Putina koji zadire u tudju drzavu, dok drugi odobravaju i podrzavaju ove kretene sa kukastim krstovima.

Ima li neko, osim mene, da je na strani jadnog i napacenog ukrajinskog naroda, koji samo zeli da postane dio civilizovane porodice drzava - poznate kao EU?

Sent by iPhone using Tapatalk

:encouragement:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

jesu ovo u donjecku blekvotersi ????

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Originally Posted by 11/11/11
    Ja ne znam sto je muka sa ovim narodom...

Jedni su na strani mahnitog Putina koji zadire u tudju drzavu, dok drugi odobravaju i podrzavaju ove kretene sa kukastim krstovima.

Ima li neko, osim mene, da je na strani jadnog i napacenog ukrajinskog naroda, koji samo zeli da postane dio civilizovane porodice drzava - poznate kao EU?

Quote Originally Posted by logoff
    Ima. Ali naši ubjedljivo gube od ove dvije druge grupe.
    iznajmite sobu vas dvojica. ljubaF ne smije da ceka.
    Last edited by Byk-e; 03-03-14 at 17:39.
    ...ashes to ashes, dust to dust.

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Quote Originally Posted by Connect View Post

jesu ovo u donjecku blekvotersi ????
    ukrajinski specijalci
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne zna se ko je ovo, pretpostavljaju da su najamnici novog guvernera Donbasa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ukrajinski specijalci
    odakle ti to ??

Thanks Thanks Given 
    175
    Thanks Thanks Received 
    529
    Thanked in
    398 Posts

Moze lock topic

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Posto vidim da neki direkt mene prozivaju i provociraju, cisto za pocetak-znam da je ovdje bilo ljudi koje ste fotosopiranim slikama i visestrukim ponavljanjem istih nebuloza isprovocirali da pishu gluposti i reaguju neprimjereno, ali to ne znaci da ce svako tako reagovati.

Sto se tice Ukrajine, price o "fasistima" i "ugrozenosti Rusa" su ovdje 100 puta ubjedljivo demantovane, tako to sto ih ponavljate 101-i put ama bash nista nece postici, bez sto ce prikazati vasu zatupljenost i neinventivnost. Citavi razvijeni svijet vidi situaciju u Ukrajini onakvom kakva jeste-agresija Rusije, predvodjene diktatorskim rezimom V. Putina, na suverenu evropsku zemlju. Prica "to i Zapad radi" ne stoji nikako, prvo jer se situacije ne mogu uporedjivati (a to vam je takodje vise puta objasnjeno) a drugo, sve i da mogu-ako vi vidite vaseg komsiju da ubija covjeka na ulici, znaci li to da i vi treba nekog da odaberete i izbushite? Ne, naravno.

Putin je obicni diktator i njega neki ruski "patriotizam" ili "nacionalizam" zanima koliko i mene Zapadna Samoa. Njega interesuje samo da vlada, i trebaju mu beskonacni konflikti sa kim je god moguce da bi vjestacki odrzavao autoritarizam kod kuce. To je osnovna i kljucna motivacija Putina da radi ovo sto radi. Nikakva "odbrana Rusa u Ukrajini" koje ne ugrozava ama bash niko, osim ako nisu od kamena, visoki 10 metara i u proslom zivotu se zvali Vladimir Lenjin.

Otvoreno prizeljkivanje rata samo da bi strana za koju se "navija" u sukobu pokazala moc je i vise nego gnusno, a mislim da energiju koju ovdje ulazete mnogo bolje mozete da iskoristite na najavljenom skupu Srpske liste u Beranama, gdje ce sigurno se raspraviti o krucijalnim pitanjima u Ukrajini i naci se nacina da se pomogne Rusiji u borbi protiv banderovske poshasti dokazanog fashiste Vitalija Klicka i poznatog nacistickog feldmarshala Julije Timosenko.
    Last edited by Recordare88; 03-03-14 at 17:52.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by miha View Post

Moze lock topic
    statistika ponekad umije da vara, znas ono kad barsa drzi posjed lopte 70-30% ali im ga tamo neki Milan uvali gol i zdrao djaci

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Ovo je jedna od onih statistika koje ne varaju
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

odakle ti to ??
    vidio sam da je neki ukrajinac komentarisao ispod

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pronadjite sta sve ima turska flota, vidim da se Ukrajinci najvise u nju uzdaju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Posto vidim da neki direkt mene prozivaju i provociraju, cisto za pocetak-znam da je ovdje bilo ljudi koje ste fotosopiranim slikama i visestrukim ponavljanjem istih nebuloza isprovocirali da pishu gluposti i reaguju neprimjereno, ali to ne znaci da ce svako tako reagovati.

Sto se tice Ukrajine, price o "fasistima" i "ugrozenosti Rusa" su ovdje 100 puta ubjedljivo demantovane, tako to sto ih ponavljate 101-i put ama bash nista nece postici, bez sto ce prikazati vasu zatupljenost i neinventivnost. Citavi razvijeni svijet vidi situaciju u Ukrajini onakvom kakva jeste-agresija Rusije, predvodjene diktatorskim rezimom V. Putina, na suverenu evropsku zemlju. Prica "to i Zapad radi" ne stoji nikako, prvo jer se situacije ne mogu uporedjivati (a to vam je takodje vise puta objasnjeno) a drugo, sve i da mogu-ako vi vidite vaseg komsiju da ubija covjeka na ulici, znaci li to da i vi treba nekog da odaberete i izbushite? Ne, naravno.

Putin je obicni diktator i njega neki ruski "patriotizam" ili "nacionalizam" zanima koliko i mene Zapadna Samoa. Njega interesuje samo da vlada, i trebaju mu beskonacni konflikti sa kim je god moguce da bi vjestacki odrzavao autoritarizam kod kuce. To je osnovna i kljucna motivacija Putina da radi ovo sto radi. Nikakva "odbrana Rusa u Ukrajini" koje ne ugrozava ama bash niko, osim ako nisu od kamena, visoki 10 metara i u proslom zivotu se zvali Vladimir Lenjin.

Otvoreno prizeljkivanje rata samo da bi strana za koju se "navija" u sukobu pokazala moc je i vise nego gnusno, a mislim da energiju koju ovdje ulazete mnogo bolje mozete da iskoristite na najavljenom skupu Srpske liste u Beranama, gdje ce sigurno se raspraviti o krucijalnim pitanjima u Ukrajini i naci se nacina da se pomogne Rusiji u borbi protiv Ukrajine.

ol mi rec onda ovo...posto sam tup i nivo inteligencije mi je 0
    1.zasto nova vlada nije ispostovala sporazum sa janukovicem i nije sacekala izbore?
    2.odakle pravo da nacionalisti sa trga postavljaju vladu u kojoj su sada zestoki desnicari tj ti isti nacionalisti da ne kazem fasisti?
    3. kako je moguce da kijev, grad koji ima preko 2 miliona stanovnika za vrijeme protesta na trgu ima samo 10 do 20 hiljada ljudi a znamo da su dolazili iz drugih gradova da pomognu "revoluciju" ?
    4. dje je ostali narod?
    5. kako je moguce da se tkz "revolucija" odigrava tako sto na televiziji gledamo kako padaju ljeninovi spomenici i spomenik ruskom vojniku ???

nisam rusofil ali zahtjevam argumentovani odgovor na ovih 5 pitanja (mislim da je dovoljno , da ne pisem jos)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    vidio sam da je neki ukrajinac komentarisao ispod
    veoma argumentovan odgovor....

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

prilicno sam siguran da oni mnogo bolje poznaju uniforme njihove policije od nas dvojice

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Prica "to i Zapad radi" ne stoji nikako, prvo jer se situacije ne mogu uporedjivati
    Naravno da ne mogu, Amerika ratuje hiljadama kilometara daleko od svoje teritorije u zemljama u kojima nema jednog amerikanca a rusija ratuje na prag svoje kuće u zemlji u kojoj živi 17 miliona rusa.
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ol mi rec onda ovo...posto sam tup i nivo inteligencije mi je 0
    Koliki ti je nivo inteligencije ne znam, ali ti je nivo lijenosti ocigledno dosta veliki jer je na sve ovo odgovoreno vec 5 puta, ali ti je ocigledno muka da procitash. Ipak, posto sam raspolozen evo ti odgovori jos jednom.

Quote Originally Posted by connect
    1.zasto nova vlada nije ispostovala sporazum sa janukovicem i nije sacekala izbore?
    Sporazum je prvi prekrsio Janukovic, jer je jedan od uslova sporazuma bio da on, kao tada predsjednik drzave, potpise zakone koje je donijela skupstina (Rada) u roku od 24h. On to nije uradio, vec je pobjegao iz Kijeva ne potpisavshi nishta, sto je direktno i automatsko krsenje sporazuma. To krsenje su i potvrdili medjunarodni posrednici koji su sporazum garantovali-ministri spoljnih poslova Njemacke, Francuske i Poljske. Zato su isti ti ministri (tj njihove zemlje i ostale EU/NATO clanice) i priznale novu vladu.

2.odakle pravo da nacionalisti sa trga postavljaju vladu u kojoj su sada zestoki desnicari tj ti isti nacionalisti da ne kazem fasisti?
    Ti nacionalisti, da ne kazesh fashisti, su u velikoj manjini i na trgu, i u vladi. Vlada je izabrana u skupstini, potpuno legalno, nadpolovicnom vecinom poslanika. Pripadnici neofashisticke organizacije "Desni sektor" nisu usli u vladu. Desnicarska "Svoboda" ima samo dva ministra u vladi od 20 i neshto, a toliko im pripada jer su parlamentarna stranka u Ukrajini bili i prije demonstracija.

3. kako je moguce da kijev, grad koji ima preko 2 miliona stanovnika za vrijeme protesta na trgu ima samo 10 do 20 hiljada ljudi a znamo da su dolazili iz drugih gradova da pomognu "revoluciju" ?
    4. dje je ostali narod?
    Za vrijeme tromjesecnih protesta broj ljudi na Euromajdanu je varirao-od nekoliko desetina do 700 hiljada (dakle, 2/5 Kijeva) koji su se u vise navrata okupili u decembru i januaru. Eto, tu je i ostali narod.

5. kako je moguce da se tkz "revolucija" odigrava tako sto na televiziji gledamo kako padaju ljeninovi spomenici i spomenik ruskom vojniku ???
    Tako sto je sistem koji je osnovao Lenjin i taj ruski vojnik djelimicno do potpuno odgovoran za silovanje i propadanje te zemlje u proslih 100 godina. Ukoliko te interesuje istorija, pogledaj sledece teme: ubistva u Ukrajini od strane Crvene Armije za vrijeme revolucije, holodomor, progon krimskih Tatara posle Drugog svjetskog rata, povezanost ruske i ukrajinske mafije i oligarhije. Boldovano je najbitnije.

Ovo je sve vec napisano vise puta, ali evo-nadam se da si dobio argumentovane odgovore i da si sad zadovoljan

P.S. Ni ja nisam nikakav rusofob, Rusija je prelijepa zemlja i prava velika nacija. Kakav je rezim u Rusiji i to sto interesi tog diktatorskog rezima ne podudaraju sa onima slobodnog svijeta kojem i mi zelimo da pripadamo-to je druga prica. Zato i kazem vise puta da mnogo vise nagrde Rusiju ovi sto je ovdje tobosh brane i velicaju, nego ja
    Last edited by Recordare88; 03-03-14 at 19:01.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Glenn_Q View Post
    Naravno da ne mogu, Amerika ratuje hiljadama kilometara daleko od svoje teritorije u zemljama u kojima nema jednog amerikanca a rusija ratuje na prag svoje kuće u zemlji u kojoj živi 17 miliona rusa.
    Upravo si sebe diskvalifikovao iz svake ozbiljnije rasprave.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ruski nacionalist o Banderi, malo drugacija vizura.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

:lolblue: pardon, izvinjavam se ukrajincima ovom prilikom
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    175
    Thanks Thanks Received 
    529
    Thanked in
    398 Posts

Quote Originally Posted by Taxman View Post
    statistika ponekad umije da vara, znas ono kad barsa drzi posjed lopte 70-30% ali im ga tamo neki Milan uvali gol i zdrao djaci
    Najvaznija statistika od ovih ti je ko ulaze koliko u vojsku..Ko zna u kakvom je stanju i ovaj postojeci arsenal Ukrajine..Zemlja koja se raspada ekonomski..Rat bi ih vratio u 19 vijek..

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

http://asozd2.duma.gov.ru/main.nsf/%...RN=462741-6&02
    Evo pogledajte nacrt prijedloga zakona "O ukljucenju u sastav Ruske Federacije i stvaranju novih subjekata u sastavu Ruske Fereracije" kojim je predvidjeno "ukljucenje u sastav Ruske Federacije dijelova stranih drzava u kojim nema stabilne i funkcionalne vlasti ... nakon referenduma ... ili apela izvrsnih organa vlasti dijela strane drzave"!!!
    Prema ovom Zakonu nijedna zemlja na kugli zemaljskoj vise nece imat garanciju vlastite sigurnosti i nedjeljivosti vlastitog teritorija.
    Ovo je vise nego megalomanija!
    Ovo je ludilo, gnusnost i direktni put k nestanku Rusije.
    Putinojidi stvarno stave Rusiju u polozaj svjetskog izopcenika

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

.....Tako sto je sistem koji je osnovao Lenjin i taj ruski vojnik djelimicno do potpuno odgovoran za silovanje i propadanje te zemlje u proslih 100 godina. Ukoliko te interesuje istorija, pogledaj sledece teme: ubistva u Ukrajini od strane Crvene Armije za vrijeme revolucije, holodomor, progon krimskih Tatara posle Drugog svjetskog rata, povezanost ruske i ukrajinske mafije i oligarhije. Boldovano je najbitnije.

Ovo je sve vec napisano vise puta, ali evo-nadam se da si dobio argumentovane odgovore i da si sad zadovoljan

P.S. Ni ja nisam nikakav rusofob, Rusija je prelijepa zemlja i prava velika nacija. Kakav je rezim u Rusiji i da li se interesi tog rezima podudaraju sa onima slobodnog svijeta kojem i mi zelimo da pripadamo-to je druga prica. Zato i kazem vise puta da mnogo vise nagrde Rusiju ovi sto je ovdje tobosh brane i velicaju, nego ja
    hmm ali za hodomor nije kriv ruski narod vec komunizam i kao prvo covjek koji je tada bio na vlast i koji je ne samo ukrajince vec i ruse i ostale zavio u crno. pricam o staljinu. staljin nema svoje spomenike u ukrajini i ako cemo vec tako da gledamo on je bio gruzijac tako da to nema veze. narod ukrajine nije rusio te spomenike vec ove profasisticke snage desni sektor i njima slicni, njima smeta multikulturna ukrajina i to su pokazali rusenjem tih spomenika...za tatare su odgovorni rusi, to znam ali to je bilo prije skoro 70 godina a gladomor je bio tridesetih godina proslog vijeka. logika kojom gledas na stvari je malo iskrivljena cini mi se. ne moze danasnji rus da bude odgovoran za ono sto se desavalo prije. narodi nisu krivi vec aparat tj ljudi koji su na vlast. zar nije taj isti krim bio ruski pa kad je ukrajinac hruscov dosao na vlast on ga je prisajedinio ukrajini kao dar ruskog naroda bratskom ukrajinskom narodu. zar to nije greska? mislim da narod nece da se bije izmedju sebe...ekstremisti mozda hoce ali narod nece.
    bilo kako bilo nije mi jasno za vrijeme protesta na majdanu kako ih policija nije rasturila odmah poslije nove godine kada ih je bilo na trgu 10 hiljada u vrh glave. nevjerovatne scene nasilja demonstranata dok policija trpi kamenice i molotovljeve koktele. i ta ista policija da ne krene da ih razbija vec mirno stoji i ceka. nije mi ni cudno da su kasnije radili snajperi

Page 83 of 273 FirstFirst ... 337379808182838485868793133183 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)