Politicki diletantizam,totalni u Ukrajini...Besprekorna doktrina s druge strane.Mora se priznati.Jos neopravdane de...ne izjave vodja ekstrema koji pozivaju Doku Umarova(vodja cecenskih terorista osudjen od svih relevantnih globalnih sila) da nastavi s teroristickim aktima...ne vrijedno pomena...Kao i ova S.lista-licni utisak da i sami Putin prezire ovakve...Definitivno Rusija ide na slom sistema,precesto su koristeni termini invazija agresija i slicni bez utemeljenja.Ne opali se ni metak(hvala bogu da je tako)a Ukraina ce se boriti,trazi pomoc,stalno nesto demantuju.Dobro sam rekao u nekom ranijem postu da prosto receno nijesu znali sto ih je snaslo dobijajuci sve vise i vise ustupaka od Janukovicha.Pa njega je vojska molila da osigura stabilnost poretka,ali ga je neodlucnost dovela gdje je.Jacenjuk je najveci gubitnik sto se persona tice.Putin vise demonstrira odlucnost nego silu,ja koji niti sam rusofil niti anglofil nalazim za shodno konstatovati doslednost na visokom nivou za razliku od Ukrainskog vodjstva koje je spalo na lose marketing fore.
Ako ce svaki posmatrac realno sagledati trenutne pozicije Ukrajinska vlast je prilicno ponizena a i bespomocna,sto prije prihvate realnost bolje za sve.Ne znam odmara li Klicko nedeljom,nema ga danas...Doveo ih je narod preko noci na vlast,mozda su ocekivali investicije momentalno.Nemam animozitet prema bilo kojoj naciji ili rasi,imam prema bestidnim politicarima.Nece Krim nikud poc,demonstracija sile sluzi kad se prekrse pravila.A onaj sto bi krimskim tatarima dao oruzje...da li bi im pravio drustvo(ili nisam shvatio ironiju?)Nego odoh gledat dodjelu Oscar-a