Crnu kesu na glavu i puni.
Moze.
Crnu kesu na glavu i puni.
But if you never try, you'll never know..
toyota avensis karavan crne boje,danas od Budve preko Cetinja do Pg.Tablice PG MN
Vise se ne moze popamtit svaki model auta presretac
Послато са ME173X уз помоћ Тапатока
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
u petak bijela E klasa PG*MN zaustavila E klasu PG*CG297 isti model onamo iznad fabrike vode i pustise ga nakon minut, ne znam samo zasto ga zaustavljaju kad ce se ovaj svakako pozvat na nekoga, nakon toga je taj sa CG tablama prosisa pored mene sa jedno 160 minimum
She is only here to annoy herself!
Pa treba nadoknadit to.
Velim.Crna-Karavan.Kad sam isao za Pg bila je od Meteriza ka PG,a kad sam se vracao oko 18h.bila je ka Budvi.zaustavila je na Markovicima,mazdu 6,sv.plavu,KO table.
bijela e klasa PG MN144,danas,popodne na pravcu na meterizima,od CT prema PG.
svaki dan su tuda
She is only here to annoy herself!
a policija na vrh Obzovice.
Jes.cekaju tu prekoracenje na one sto metara pravca... A da ne pominjem preticanje na punu
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Presretač je i neka Tojota, evo je dva dana na relaciji NK-PG-NK.
Tablice PG MN134
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
A cuj, mislim da mi je to bila prva kazna u zivotu, nit sam je ja placao nit me je briga bilo, osjeco sam se kao mangup iskreno :-) jos "samo" da sam sto bolje kotrljao i da nisam vozio tatu majku i dvije seke
Sent from my Samsung Galaxy Duos
isao je bx lijepo svojevremeno,a tamo stalno stoje."cuvena"Obzovica.
Evo čuh priču o radaru između Rafailovića i Kamenova. Valjda stalno (ili skoro stalno) stoji tamo...
Majku moje drugarice uhvatili juče, i dali joj - kao uslovnu kaznu na mjesec dana. Nisu joj pisali ništa ali hoće ako u narednih mjesec dana ponovi isti prekršaj.
i za tu kaznu cujem prvi put.uslovna-nema druge nego vjerovatno da ti ta drugarica izgleda dobro,inace stoje u zadnje vrijeme na skretanje kod plaze Kamenovo,kod onog kontejnera.i zaustavljaju svakog ko pretekne od gore.:tickled_pink:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks