Vijest je netachna,ona je vec igrala i AO i Pattayu,a naravno svaka joj chast,izuzetna je !
...
Da,a pochela je da igra josh u maju,i tada osvojila neki ITF turnir u Usa.
...
Iznenadjujuce izgubi Gilles Simon juce,je li ko gledao mec?
Danas treba odgledati Dodiga i Cilica bice to zanimljiv mec.![]()
Je li gledao ko mec?
...
"Rafa čačka d*pe 30s, a vi ni reč"
Ruski teniser Dmitrij Tursunov kritikovao je sudije što češće ne opominju Rafaela Nadala kada prekorači dozvoljeno vreme između servisa.
Tursunov je dobio upozorenje pred opomenu u meču prvog kola turnira u Roterdamu sa Grigorom Dimitrovom, a na pauzi između gemova vodio je ne baš prijatan razgovor sa sudijom Sedrikom Murijeom.
Beta/AP Photo/Rob Griffith
"Koliko sam prekoračio vreme? Manje ili više od Rafe“, upitao je Tursunov Murijea, koji mu je prethodno rekao da kasni nekoliko sekundi, ali još mu nije dao formalno upozorenje.
"Mislim da Rafa prekorači vreme za osam sekundi i niko mu nikada ne daje upozorenje“, nastavio je temperamentni Rus i dodao:
"Rafa čačka d*pe 30 sekundi, a vi samo gledate. Niko ni reč da kaže“, zavšio je Tursunov.
![]()
Svaka mu cast,vrijeme je bilo da se neko izjasni.Inace izgubio je mec od Grigora Dimitrova u tri seta i veoma zanimljivom mecu.
Gasi.
Deserve's got nothing to do with it.
Lob kroz noge?
Već viđeno prošle godine
Goncalves P. 0-2 Kovinic D. 25.02.2014 14:10
...
U ovome mecu Kovinicka je bila favorit,pa je bilo za ocekivati da ovo lagano dobije.
Nole danas ima sansu da izjednaci skor sa Rodzerom, 16:15 vodi Federer:
"Poznajemo se veoma dobro, igrali smo na svakoj podlozi. Mislim da obojica uvek odigramo dobro međusobne mečeve. Obojica igramo eksplozivan, agresivan tenis, tako da uvek u našim mečevima ima sjajnih udaraca. Radujem se novom duelu protiv njega. Jedan meč, na ovakvoj podlozi u dva dobijena seta, ishod je neizvestan. Obojica to znamo", rekao je Federer.
U prvom polufinalu od 14,00 sati igraće Tomaš Berdih i Filip Kolšrajber, a potom će se sastati Đoković i Federer.
Evo poceo mec ko voli da gleda![]()
Gasi Novaka![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Trpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj.
Deda ponovo drzi cas tenisa Djokovicu. A znalci sa CdM-a ga u penziju poslase.
![]()
I don't get lucky. I make my own luck.
Kakva maestralna partija Rodzera, gasi Novaka :mrgreen:
No to je djedo, zreo za penziju itd.
I jedan natpis sa tribina: Shh... peRFection.![]()
Utepao ga nema što![]()
Svaka cast Rogeru stvarno, pokazao je da nije za penziju. Dodje i ugasi Novaka, sve ka' da nece.
Pa i on je covjek! Mora i on da izgubi nesto.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Gubice on redovno ove godine, nemas frke.![]()
smijem li ja da primijetim da je odje Novak ugasio sam sebe? Ne? Dobro..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks