Ma android sad nije ni primac ios-u
Sent from my Z1
Kako sad pa to, zar nije Android valjao i prije?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Ma android sad nije ni primac ios-u
Sent from my Z1
1.6 je bio bolji no svi ovi sad, skroman jednostavan namijenjen najvise komunikaciji da sluzi kao all in one internet uredjaj, kao mrezna karta za displejem , ovo posle samo neka su zdravo
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Instalirah prije dva dana Clean Master sa google play-a, te poobrisah sa njim neke nepotrebne fajlove, par puta oslobodih nešto memorije, i zakoči mi telefon jedno 2-3 puta u samom meniju na 10-15 sekundi, a dva puta prilikom otključavanja telefona na isto toliko sekundi, i ja izbrisah posle par sati ovu aplikaciju toliko hvaljenu. E sad primjećujem da mi je telefon sad sporiji prilikom otvaranja aplikacija, otvaranja poruka i uopšte prilikom listanja kroz meni, a što se najbolje vidi u onim animacijama kada se mijenjaju prozori. Šta može biti uzrok, i ako može predlog nekog rješenja. Inače je telefon galaxy S2, instaliran Android 4.1.2.
Za koliko se moze naci nexus 4 polovni/novi?
Tu es mon héro!
Ja danas uzeh Nexus 5..topcina od telefonaNema preko stock Androida
![]()
Svaki s4 ima stock Android.
Ne vidim zašto bi onda birao n5 pored s4 sa obzirom na sve potencijalne kvarove n5
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ima s4 google edition čini mi se. A i u svaki s4 može da se ubaci taj ge
Kvarovi su serijski, dugmad za pojačivanje, probijanje svetlosti sa strane ekrana...
S4 postoji sa stock Android om i to oficijelnim. Trenutno je na 4.4.2.
Isto kao i n5
Ims i tu logike i istine donekle, IPS ljepši nije, ali pravilnije boje jesu..
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Зезаш ли то? За твој инфо такве проблеме имају сви произвођачи тел, и то се исправи врло брзо у року од мјесец дана, то што има нестрпљивих ликова па наруче први налет тел , ко им је крив, и онда дођу па се жале по форума
A извини колико кошта Самсунг Google edition?
Немамо што причати ође.
А неко прокоментарисао да има Google launcher , да има и то од јуче да се скине и ради на нексусима једино, да ваља, остали тел пријављују свакакве проблеме
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
ja koristim oficijalnu na desire i j00m kitkat 4.4.2 rom i isto imam par bagova...Ako izbacim yt precicu iz app drawer-a na home screen i krenem da otvorim youtube sa home screena telefon se restartuje a iz drawera ne...i po nekad ima frame drop,pocne slika da sjecka...Mada nije to toliko lose s obzirom da su telefon pregazile godine
sad cu da probam ovu aplikaciju sto si izbacio
Da mi je mać' touchwiz. Pokušavala sam da napravim novu,ali nešto mi ne ide. Može li neko kratko objašnjenje kako to da podesim?
Hvala u aprijed.
(nečitko)
Kada pritisnes home dugme, ako imas instaliranu novu, izace ti popup da selektujes koji launcher da koristis. Odaberi novu i stavi da je default. Ako ti se ovo ne javlja onda ti je twiz default. To mjenjas u application manager, all, touchwiz.
Sto se tice kostumizacija, to mozes i sam da se snadjes, samo eksperimentisi dok ne dodjes do zeljenog izgleda.
\\OFL•GIC
http://www.quechuaphone.com/en/home
Kakav fail, cak ni CEO ne zna razliku izmedju waterproof i water resistant![]()
\\OFL•GIC
Vodonepropusan i vodootporan...to je razlika
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ja ne znam što si tvrdoglav
košta koliko i svaki s4 običan. Razlika je u ROM -u a pošto je Android free operativni i Goolge je izbacio ROM FREE.,
Download-Link
Pure-Google-pre-rooted-4.4.2-v2.2 deodexed
Download-Link
Pure-Google-pre-rooted-4.4.2-v2.2 odexed
Nema prčkanja, Google mu daje update dirketno, nije custom.
To što ljudi ne znaju/ne žele/ne umiju/neće da koriste ovako je njihov problem.
aj sad stani malo, da premotamo... Znaci npr. ja imam SGS4 sa touchwizom, i bez prckanja, rutovanja i slicnog, mogu direktno od google-a da ga prebacim na GPE???? AFAIK, to nece da moze... A i otkad "gugl direktno daje update" preko www.mega.co.nz ?
jer sve sto zahtijeva root, bootloader unlock i slicno, definitivno nije "direktno od gugla". Zato se i prodaje GPE kao zasebna edicija telefona, i to je jedino direktno. Sasvim je druga prica sto je neko prepakovao GPE firmware i ucinio ga dostupnim ostalim TW SGS4 korisnicima, ali to definitivno nije uradio direktno google!
(nečitko)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks