Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Niko nista za Ytong. Ima li ko bar kakvi predlog za unutrasnju izolaciju, je li ko ima problema sa kondenzacijom u stan i kako ih je rijesio?
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ima li neko živaca da mi izvuče lyrics iz jedne strane hip-hop pjesme, ima baš nekih sjebanih riječi koje ne mogu da provalim .. slang onaj mrzni.
Zna li neko što se danas prije podne dogodilo na Union Bridge? Prođoh tuda kolima oko 11h, napravile se kolone, masa policije i svi gledaju prema dolje u Moraču na onaj ćošak đe se s mosta skreće za Čepurke. Po info portalima nema ništa. Nije mi izgledalo kao udes, nego prije kao da je neko skočio.
Neki servis za pranje kola?
alo ljudi ima li u Voli oreo keksa?![]()
Đe da našem silikonsku futrolu za ovaj telefon...??? Ako neko zna, nek mi javi... Lenovo P780
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Ima ili kakva opcija za pripejd korisnike u t-com da se uplati internet na 1/3/5/7 dana i da za to vrijeme nije ogranicen protok tim izmisljenim "fer koriscenjem"?
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Zar to ima na drugim mrezama?
T-mobile za prepaid i nema, cini mi se, opciju "flat" (osim za data kartice, gdje smanjuje brzinu do kraja perioda), nego ti da ogranicenje od recimo 100MB, a ostalo naplati po cjenovniku. Tako mi te fer politike
Sent from my 9790
Posotji li neki kurs za starlete?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks