trebam do Viva Medike,do doktorice Lalic.kako doc sad?ona je nedje kod hotela Plaza,ako se ne varam je li tako?
trebam do Viva Medike,do doktorice Lalic.kako doc sad?ona je nedje kod hotela Plaza,ako se ne varam je li tako?
To ti je koliko ja znam posle taxi stanice u centru grada a prije tvrdjave Forte Mare nekih 150m.Prije skretnice za Skver,dje je red lokala s lijeve strane kad ides od Igala pa preko puta.
Last edited by Randy Orton; 01-03-14 at 16:00.
Dozvoljeno je JER SEZDESETCETVRTI DAN (64) kasni rekonstrukcija Njegoseve ulice.
Ja sam se prije 7-8 dana ponadao kada sam vidio da su poceli da stavljaju prvi sloj asfalta, ali jbg, ima josh toga da se prokopa. Cakula se da je i Azmont povukao masine koje su dosle za Njegosevu, da im na brzaka srede prilaz u Kumboru. Eh kad se ima para.
\\OFL•GIC
Da ti napomenem da se parking kroz grad placa, kod gradske kafane do 17h, a dolje kod poste do 20h (mislim da jos uvijek vazi ovo, Druze Tito ispravi me ako grijesim)
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Kako si me sad pomutio. Vojna bolnica je u Meljine, a Titova vila je u Igalo?
\\OFL•GIC
@Randy jesi to naceo vopi, a ?![]()
![]()
![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Na ovu drugu vilu sam mislio "Vila Lovcenka"
http://www.vijesti.me/vijesti/azerbe...-clanak-151215
Beton je na setalistu ispod Lovcenke, putem iznad Bolnice nisam isao poduze.
Usput, setaliste od Citadele do Plaze, uvece - izvol'te ostavit koji dio extremiteta u rekonstrukciju setalista....
Pa je li se moze staviti kakva traka oko onih rupetina ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Ma u krugu vile je novi asfalt,ne na ulicu.Nisu ludi ovi iz Azmonta da i ulicu jos asfaltiraju.
Onaj dio od Citadele do Blizanki je uzas.Uspijeli su bagerom da polome onaj stub od rasvijete.Dignu one plocnike mjesec dana prije nego sto pocnu kopat.Doktori
Je l se samo meni cini da ce novi kolovoz biti uzi od predhodnog?
Posted via Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
To je to![]()
Jeste, "hvali" 30-40 cenata, ali koliko sam shvatio i vidio, taj novi ivicnjak je nizak, pa ce se automobili parkirati sa dva tocka na njega, a druga dva na asfalt.
Hvala Beogradjanima koji projektuju nase puteve i DUP-ove i sta vec ne. Izgleda da najbolje grad poznaju ljudi sa strane.
![]()
\\OFL•GIC
zar nema niko da projektuje iz Novoga?nego uzimaju iz BG projektante.....
"ima jeftinije u beograd"
\\OFL•GIC
Evo se taman mislim kako će malo šira populacija psovat svoje kasne večere ili teretanu kada krenu novim trotoarom, a "lokal" raširio krila...
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Pet lijepih dana provedeno u H.Novom...auto besplatno parkirano kod zgrade vodovoda, na trotoaru iza stuba rasvjete. Niko ga nije dirao 5 dana. Doduse, moram priznati da sam bio na granici histerije prije nego sam nasao parking jer sam tri puta napravio krug kroz grad i nigdje mjesta slobodnog (skoro da su i sva naplatna popunjena). H.Novi mora traziti neko dobro rjesenje za parking - ja bih odmah glasao za partiju koja "obeca" veliki parking na 3-4 nivoa, nesto poput onog u Rafailovicima. Ne mora biti besplatran, ali bar da je jeftin!
i da bude besplatan ne bi dlaka sa glave pala nikome....
Cuh za neku tragediju, u dijelu prema Risnu (Morinj ili tako negdje). Dijete od oko 3 god, upalo u septicku, nije vise medju zivima. Juce/prekjuce se desilo.
Da li je to stvarno bilo, cu li ko ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks