Dajte neke predloge za ovu nasu ligu?
izgorjeces sam sebe
Dajte neke predloge za ovu nasu ligu?
Realno bi sve dvojke trebale da dodju opet,ali ali...
Цијело коло 0-2, "тешке су им ноге" после "припрема" :biggrin:
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
jbg brate,svako za sebe,niko ti ne brani da pokusas
ja za sad samo tipujem bzvz,cisto da udjem medju 50 ili 100,muka me da pratim neke njihove uslove da se kvalifikujem za bezbroj tipsterskih takmicenja koje imaju.no,ko je dokon moze da se takmici,da se uzme koja para,kad se vec ne moraju ulagat pare...
Pa što ćemo noćas/sjutra veče?
može li ovaj chelsi dobit u goste??? Galatasaraj je odlicna ekipa, sa dosta iskusnjača, a skor zadnjih 5 kod kuće im je 4-1-0
Sve tvrdo, jedino Dortmund miriše na više golova pod uslovom da spaletti skupi muda i izađe sa malo ofanzivnijom formacijom?
Nema Danny-ja, ali tu su Hulk i pojačanje Rondon, Witsel je na sredini, ali odbrana im je diskutabilna, baš kao i Dortmundu sa Sokratisom i rofitim Howedesom koji se vraca nocas...
lewandowski se preladio, ali morace da igra u kakvom god stanju bio, dok im na sredini fale Gundogan i Bnedner, Reus je isto pod znakom pitanja, a Kuba sigurno neće igrat...
Real dobija sigurno, samo je pitanje oće li bit iz poluvremena, ali ne ocekujem da ce raspali Salke ista napravit...
United? moze li to doc GG?? Ne bih tu dvojku igrao iako je realno da dodje (konačno), mada ne vjerujem da će srljat previše jer imaju i kući drugi meč
Zenit - Borusia x-2
Olimpiacos - Mnacester GG
Galatasaray - Chelsea ppx ili V2
Schalke - Real 2 pojacana sa golovima 2-3 ili 3+
odavno posranije kolo nije došlo.. iskreno ne bih znao šta da stavim..
Fleetwood 1 1.85
Ross County 1X 1.55
Cheltenham 2 2.20
Scunthorpe 1 2.00
kvota je 12.61e u Lob.Srecno svima![]()
Olimpijakos 1 ko kuca.
ZA DOMAĆINE NEĆE IGRATI
Javier Saviola (ATT 23/11g 5asis 2nd scorer) Marko Scepovic (ATT 8/4g 1asis 6th scorer) Dimitrios Siovas (DF 12/0g) Miguel Torres (DF 6/0g) Nelson Haedo Valdez (ATT 2/1g) Konstantinos Mitroglou (ATT 12/14g 2asis TOPSCORER-prodan) Vladimír Weiss (MF 17/4g 5asis 5th scorer-prodan) Rafik Djebbour (ATT 10/2g 2asis prodan) Sambou Yatabaré (MF 5/1g prodan)
Kidderminster 4+
Cruzeiro 1
Milionaros 1
Oldham 4+
evo jedan ludi tiket
colchester pp1+
swindon pp1+
stevenage pp1+
exeter city pp1+
fleetwood pp1+
scunthorpe pp1+
mansfeld pp1+
kidderminster pp1+
braintree pp1+
tamworth pp1+
forest green rovers pp1+
welling united pp1+
kvota 38.80 sporting
![]()
Ocekivalo se u ovoj utakmici dosta golova.
Zenit Petersburg 2 - 4 Borussia Dortmund
nocas Izner-Karlovic u 23h,posto izgleda niko ne nudi igru DA BUDE TAJ-BREJK U SETU/MECU probati uzivo,na pocetak seta je kvota uglavniom preko 5,6 ali s obzirom da ova dvojica vazda odigraju makar po jedan taj-brejk u njihovim mecevima,vjerovatno ce biti oko 4,5.ne znam u kojem bi setu mogao doci taj-brejk nocas,veca je vjerovatnoca u prvom setu mislim,ali eto ako neko bude ispratio,ako vec ne dodje u prvom onda u drugom ili eventualno trecem setu.najjace da ne ispostuju,dva prejaka servera kojima niko ne moze lako uzeti servis
Dobio Karlovic,dodje i drugi set 7:6.
Sad mogu mirno da spavam.
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks