Eto prilike da se osvetimo Moldaviji
Nije losa grupa, ako pogledamo ostale mogli smo biti u mnogo tezoj.
Svedska sve pokvari..
Jedino da ganjamo sad maksimalan broj bodova protiv ovih slabijih i eventualni X sa Svedjanima ovdje, pa kao najbolja treca. U svakom slucaju, baraz bi trebao biti nas.
Dobro je da smo izbjegli Belgiju, Ukrajinu, Englesku mrcnu, pa i Srbiju..
Eto prilike da se osvetimo Moldaviji
Nije losa grupa, ako pogledamo ostale mogli smo biti u mnogo tezoj.
Rusija, Švedska, Austrija, Crna Gora, Moldavija, Lihtenštajn.
Ovo je svakako malo lakša grupa nego prošla.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Nije loša grupa...
A Srbija sa Albanijom, zanimljivo![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Cemu zanosenje momci, nemamo cemu da se nadamo. Rusija, Svedska i Austrija su jace od nas. Od svih reprezentativaca jedino su Savic i Basa standardi.
Steta, nadao sam se Amsterdamu i Beogradu, ovako crnjaaaaaaak grupa.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ako znam čemu se radujete... Pa mi imamo maestra Brnovića na klupi i možda 3-4 igrača koji standardno igraju za svoje klubove.
In vino veritas
Dobro je.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Mogli bi lagano ovo da odradimo samo da se makne stručnjak
Podgorica Podgoricanima!
Zajebi Ibrahimovica, mene vise interesuje novi sudar velikog trenerskog maga Brne sa Kapelom
Ozbiljno, dobra grupa. Realno ocekivanje: trece mjesto, i kantanje u barazhu od nekog ko ima selektora.
Deserve's got nothing to do with it.
Oće li se brzo znat datumi kad igramo sa kojoj selekcijom?
danas popodne ce se sve znati, kompjuter odredjuje sve sam, nema kao prije dogovori saveza
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ovo smo potencijalno usrali motku. Već se vidi po gestikulaciji našeg maga samouvjerenost bez pokrića. Ako smo što dokazali kao tim, to je da najgore prolazimo kad imamo kolektivni osjećaj da možemo, koji bezobrazno prelazi u osjećaj da smo favoriti.
Kako su ovi Grci oboljeli od hronične sreće. Srbija solidnu grupu izvuče. Bosanci lagnini sa Berlgijom, Hrvati sa Žabarima, Makedonci za treće da se bore, Slovenci isto i eto SFRJ na okupu u Francuskoj
treba sacekat septembar i vidjet sa cim raspolazemo.
u kakvom nam je rasulu reprezentacija sad, da kvalifikacije pocinju sad borili bi se za peto mjesto.
ovako izjednacena grupa ima vise mana nego prednosti. utakmice kuci i obje protiv moldavija ce biti fundamentalne da bi se bilo cemu nadali.
nijesam siguran da je brnovic neko ko ce umjeti da odkrije i ukomponuje tim do pocetka kvalifikacija sa kojim bi se borili za to drugo mjesto, a od treceg necemo imat neke koristi. jednostavno covjek nema kapacitet da bilo koju reprezentaciju pobijedi u dvomecu.
no, sacekajmo pa da vidimo kako ce se razvijat situacija do septembra.
Nama je sve isto koga god izvucemo dok god su tu Brnovic, Jovetic, Simic, Kasalica, Volkov i Vesovic.
umuntu ngumuntu ngabantu
tesko da smo mogli bolje proc,nijedna reprezentacija nije prejaka,ipak tesko do drugog mjesta i u ovakvoj grupi,mozda se dohvati to trece...
Sta znam posle svih razocaranja tesko se nadati necem boljem sa Brnom na klupi i igrackim kadrom gdje nam nosioci reprezentacije uglavnom igraju na kasicicu.Eto mozda se dodje do tog baraza i to je vjerovatno gornja granica.Zato ce navijaci Reala sa foruma moci do Beograda da gledaju Rokija![]()
Izvukli ste odličnu grupu. Moglo je i bolje, ali i puno gore. Idete na Rusiju kao najlošijeg iz prvog šešira, nije dobro što vam je došla Švedska, ali je super što vam je došla Austrija koja je među najgorim iz trećeg šešira. Moldavija je solidna ali ništa više od toga, a Lihtenštajn će bit trening utakmice. Možete dobit Moldaviju i Lihtenštajn u obje tekme, doma Austriju, a što ne i Rusiju koja je sigurno gora od Šveđana s kojima se doma morate poklat, tako da bi mogli s drugog mjesta dalje ili barem u dodatne kvalifikacije.
p.s. Znam, imate Brnovića, ali valjda se osvijesti do početka kvalifikacija![]()
Austriju nećemo dobit 100%, za ostalo ne znam.
Sve dok je ona budala na klupi,nicemu se ne nadam... Realno,grupa je ok kakva je mogla bit'.
Shit has hit the fan !
Nemamo sto da trazimo, etop mozda ako budemo imali srece osiguramo 4. mjesto.
a sad cemo prosipati pesimizam svo vrijeme, to nam je sto nam je. grupa je odlicna, mozda je ovaj naucio nesto( mada tesko).
jedino sto ne sumnjam da ce momci ostaviti srce na teren kao i mi na tribinama a to nije malo.
E sad, ko god se zali sere kvake jer je ovo prelagana grupa.
IBRAHIMOVIC se oprasta, nagovijestio je evo godina ima..Znaci Svedska bez njega je RASPAD.
Austrija je najgora iz 3ceg.
Rusija najgora iz prvog.
Sto bi ste vi?
GASI OVO!
oh, wait..brna
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
nesto razmisljam:
mozda uopste ne bi bilo lose da prva dva meca igramo sa svedjanima tamo pa sa rusima odje. oni nas (normalno) prospu (ali ono bas prospu) u obje utakmice. dejo sutne ovog nazovi strucnjaka od brnovica i dovede nekog krstenog selektora koji bi nas u nastavku doveo makar do tog treceg mjesta jer sa brnovicem do kraja ni to trece mjesto necemo obezbijedit.
u utorak je spisak za prijateljsku sa Ganom, da ako sada dogovore jos neku dobru reprezentaciju.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks