dvosmjerna ali samo za degenerike
Njegoseva ulica postala dvosmjerna.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
dvosmjerna ali samo za degenerike
Who let the dogs out
Ovo su pravi degenerici. Kad ovako ostave auto ko zna koliko vremena (mozda I godinama sudeci po izdusenim gumama)
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Njegoseva ulica
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Last edited by ChaD; 05-02-14 at 12:53.
Prije 2,3 dana gledam ML kod paciotti-ja se popeo skroz i ceka nekog, kad se zena sa tiguanom parkira pored nega i udjose zajedno u butik.... Gospoda nasa, muka im na parking ga bacit i prosetat 500m, pihhhhhhhhhhh
Sent from my iPhone 5S
Oprosti molim te, na osnovu čega možeš zaključit i bit 101% siguran da je žensko, kad gledam muške idiote koji se redovno ovako parkiraju, pogotovo ako su svinjastog izgleda!
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
kakvo parkiranje
...
I u inostranstvu imaju "strucnjaka" za parkiranje.... :O
Ne znam dje ovo da stavim ali mislim da mu je mjesto odje. Nocas sam ostavio auto na onaj parking ispod Gorice i kad sam se vratio ( posle par h ) vidim da mi je neko dobro 'zagulio' desni kraj auta. Ne mogu da vjerujem da narod ne umije da udje/izadje sa parkinga a da to bude 'bezbjedno'. Naravno stetu treba ja da platim.
But if you never try, you'll never know..
Iskljucenje mozga samo osta.
Popovici su to...
Prije bila do prodavnice i na putu nazad da prodjem kroz kapiju vidim sva ofarbana u crveno. Reko sto je ovo??? Probam da maknem, ne može. Kako je stručnjak to uspio ne znam, ali dobro mi nije kapiju pomjerio da je ne mogu koristit, čitavom dužinom od 3 metra je ostavio trag, i dalje mi nije jasno kako!
Zasto nema brzine BMW-a?
Da je kako mogao...Popeo bi se uz stepenice!
gifs upload
Last edited by DadoMonte; 27-02-14 at 13:52.
Dvojka gtiiiii, 7.kola od njega ne moze da izadje??!
Sent from my Z1
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks