Danas pređoh glicerinom ove crne plastike i gume oko vrata, kao da je drugi auto. Onda pođoh na ove forume o automobilima, čitah malo, isto vele, između ostalog, da je glicerin nešto mnogo dobro za tu namjenu.
A vidjeću i taj sprej...
Najbolje nešto što sam probao je berner silikonski sprej, mislim da je 5 eura cijena, glicerin je mnogo lošiji od njega, iz iskustva
http://www.getrecords.de/ebay/Siliko...se%20Farbe.jpg
prodavnica je posle kružnog na zabjelo ka zeti kad se krene sa desne strane, berner je prodavnica
Samo mi nemoj reć da ti je to majstor rekao da radiš sa glicerinom za kočnice, a ne medicinskim, iz apoteke?!
Danas pređoh glicerinom ove crne plastike i gume oko vrata, kao da je drugi auto. Onda pođoh na ove forume o automobilima, čitah malo, isto vele, između ostalog, da je glicerin nešto mnogo dobro za tu namjenu.
A vidjeću i taj sprej...
Meni na auto kederi škripe kad "osuvljaju" tako da sam svašta probao i iz iskustva ti kažem za ovaj sprej da je najbolji. Glicerin malo traje, sa njim namažem sve fino i posle 2-3 dana ista priča, ovaj sprej mi i po mjesec dana traje tj. "radi"
Puklo mi je crijevo na auto i ne mogu ga nidje nac pa rekoh da pitam odje zna li ko dje mogu nac `crijevo od kabine ( grijanja )' koje ide na onu bocu za vodu? Citavi dan danas je trazeno i nidje nisam mogao da nadjem, pomagajte.![]()
But if you never try, you'll never know..
podatke auta junace,....
U zurbi zaboravih da napisem. Opel Astra h 2004. 1,7dizloo.
But if you never try, you'll never know..
Za kedere, Berner sprej.
Crijevo za vodu na Cvijetin Brijeg.
Situacija je bila sledeca...vec sam registrovao kola i kada sam isao da podignem saobracajnu, usput sam pisao neki zahtjev za odjavu prethodnih nekih kola i trebao mi je zahtjev, pa su me uputili u tu firmu,dje mi je onaj momak ponudio registraciju i rekao da su najjeftiniji. Ja rekoh vec sam registrovao ali ajde mi reci za moje auto koliko kosta(kod radulovica je bilo 257e) kaze mi covjek po kubikazi itd...245e. Rekoh ovaj put sam registrovao ali sledeci put cu kod vas...mogu potraziti i vizitku pa ti okaciti broj pa provjeri.
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Bas cudno, iskreno. To bi znacilo da ne naplacuju tehnicki pregled nego samo takse i polisu. Jesu li ti rekli da je tehnicki ukljucen?
Vjerujem tebi sve sto kazes, ali dosta je prevaranata u tom poslu, pa zato volim da znam tacno sve. Moguce da je sve tako, ali agencije su po pravilu skuplje od tehnicnih pregleda.
Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Sve je ukljuceno u to bilo. Kako rece ima sklopljen ugovor sa nekim tehnickim, ne znam kojim-jer mi je bilo cudno dje radi tehnicki s obzirom dje mu je lokacije radnje(u suterenu vektre) sledeci put kad budem htio da registrujem vidjecu bas...jer 12e bolje je nasuti goriva:-)
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Golf 4 1.9 tdi, ne vuce kako treba. Sta moze bit, a da nije turbina, jer je ona provjeravana i u redu je. Takodje je vodjen kod elektricara, kazu da je sve u redu sto se tice elektronike i senzora.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Moze biti usis,izduv,dizne itd..
astra01 gdje si vodio auto,pa da probamo zajednickim snagama praviti.....
Elektroniku je ispitao rasovic u masline i kaze da je sve u redu. On kaze da moze bit da je do turbine, ali ona je ciscena prije toga jer sam mislio da je ona zaribala. E sad me interesuje sto sem turbine i elektronike jos moze bit.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
moze ga poslije tog forsiranja u dzak spakovati i dovuc kuci.....
Dpf filter ako ga ima?
This is accomplished by engine programming to run (when the filter is full) in a manner that elevates exhaust temperature or produces high amounts of NOx to oxidize the accumulated ash, or through other methods. This is known as "filter regeneration". Cleaning is also required as part of periodic maintenance, and it must be done carefully to avoid damaging the filter. Failure of fuel injectors or turbochargers resulting in contamination of the filter with raw diesel or engine oil can also necessitate cleaning.[1] The regeneration process occurs at road speeds higher than can generally be attained on city streets; vehicles driven exclusively at low speeds in urban traffic can require periodic trips at higher speeds to clean out the DPF.
Inace, jedan salon u pg redovno dobija kola koja se voze penzionerski kuca-poso, poso-kuca, upali im se lampica.....i salon procisti filter tako sto auto - izbuca put aerodroma i nazad :O
Last edited by .:.; 22-02-14 at 11:54.
Prenosim samo sto mi je reka majstor(stvarno jedan od hiljadu nasih sto znaju sve),veli kad vozis kroz grad ako si navikao da vozis u nize obrtaje(ono penzinerski do 2k) desi se da garez zacepi na katalizartor i onda dodje do gusenja auta.Valja veli da se povremeno izduva po 5,6minuta drugom tako u neku stranu u pod jakim gasom.
Za regeneraciju - na somu i po giri cetvrtom ili petom, 10-15 min.
Naplacuje li uslugu taj mamojebacki salon koji buca tudja auta do aerodroma i nazad?
pozdrav svima, planiram da kupim gume za svoj autic. izbor sam sveo na ove sa slicice, a najvise naginjem ovima goodyear prema
informacijama odavde
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Go...erformance.htm
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Mi...Saver-Plus.htm
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Co...-Contact-5.htm
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Du...luResponse.htm
sta vi savjetujete?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks