kako me odusevio generation kill, ne mogu vi opisat. nijesam fan ratne tematike, ali likova ka u ovu seriju rijetko sam dje gleda. strasno! rej, keptn amerikatrombli... pogotovo dzejms ranson... kakav glumac, znam da precerujem, ali jedan od naj likova ikad na tv-u. naklon!
1993-2020
e **** ga, da si mi ranije predlozio...vidjeo sam prije mjesec dana na nekoj temi dje ti i jos poneko pricate o seriji, pa reko da vidim o cemu se radi. tek prije neku noc zavrsih, odlican kraj stvarno... zaboravih meesha-a
ahahahahahhaha, kakav je ono kralj! ne mogu se sad sjetit kako je isao onaj razgovor za sliku evanove djevojke 'zadovoljila je cijeli kamp' ahahahahhaahaha! pa sto im nece pas na pamet! kuci cu pogledat ovaj video, ne mogu s posla
e da, fala ti!
1993-2020
ono je rađeno baš po reporteru Rolingstonsa i njegovim zapisimaali prva scena u ono odijelo kad su imali vježbu hemijskog napada - znači ovolika su jaja u novinara :lolblue:
Ao, ona serija je blago svega mi..![]()
Spiral.
Kako je jaka serija. Jedna od najjacih krimi serija ikad snimljenih. Baca holivud na koljena.
Mene francuzi generalno nerviraju, ali ako valja...
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ja sam prosle godine progutao 3 sezone, i sad krenuh ovu 4. Mislim da je prvi Starwalker pomenuo ovu seriju. Probaj obavezno.
Almost Human čini mi se bolji za nijansu.. Ako budu imali sreće da zagaze u drugu sezonu - moraće debelo da je opravdaju.
Na koju foru se sve epizode druge sezone House of cards pojave odjednom?
...........ezel
The Blacklist - Za sad ostavljena sa strane dok ne bude nešto drugo da se gleda.
True Detective - OMFG. Toliko je dobra da neću da je gledam dok svi u kući ne zaspu, pogase se sva svijetla, 720p i totalna koncetracija i uživanje.
Black Sails - krajnje gledjliva.
House of cards - sjajna 2 sezona, kvalitet na istom nivou.
Meni je egzotična cica zvana Max iz Black Sails za koplje ispred napredne bljedolike iz True Detective S01E02 koju ste u božanstvo pretvorili. Ne velim da je loša, daleko od toga, al Max je kao i skoro cijeli kupleraj.. nemam riječi.
Ao druze... Sad vidjeh na google tu Max ... Definitivno ne treba raspravljat o ukusima![]()
Ao sad ću iz inata skinut black sails, pa ćete da vidite!
Black Sails dobra bezebancije. Volio bih da je neka veća kuća pravi pa da ima manje "voli me ne voli me" a više pirata i pljačke blaga, ali d'ako i do toga dođe brzo.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Sa drugim dijelom se slažem, o ukusima ne treba raspravljati. Što ću kad volim egzotiku.
Što znam, pogledaj prve dvije epizode pa se javi sa impresijama o seriji i o cicama.
Glupo je gledat seriju samo zbog dobrih riba, al ovo je u ovom slučaju samo kvalitet više, serija je krajnje dobra za sad.
Gleda li ko ?
Onaj osjecaj kad se najezis jer te je blam zbog nekog drugog![]()
One Ring to Rule them all...
^Otkazana je cini mi se?! Mozda i pogledam zbog Merchanta.
sta gledati uporedno sa true detective, kako dalje?![]()
Luther - jel cemu? Ima li akcije i tako to? :mrgreen:
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks