Auuuu jeli moguće da im je tolika kriza. Pa što bi sa onim "Evropsko"
You can kill a player, but you can't kill the game
Sa sve srpskom zastavom. A, šta radi Milo, promijenio bi vjeru za pobjedu.
Naravno, znam da je on Srbin koji sad ističe neko lažno crnogorstvo, ali ova slika je totalna kontra od svih njegovih kampanja zadnjih ko zna koliko godina.
Last edited by Albatros; 19-02-14 at 22:14.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
eto nas ka' u zaracenu bosnu,ka' da se u crnu goru(tj.berane u ovom slucaju)ne zivi u miru i slozi,pih kako su odvratni,na sve su spremni zbog fotelja,sljam
A hoce li mi ko objasniti jel pravilno reci "Da pobijede Berane" ili "Da pobijedi Berane?" posto ne kontam![]()
Ali ovo su tako jeftine kampanje, ko ima i gram mozga vidi to. DPS je trenutno kao ruzna cura u ekonomskoj skoli, u kojoj od 35djaka samo 6 muskaraca, pred matursko. Flertuje i ljubi skute Amfilohiju, pokusava nesto sa Albancima(prijeti), evo sad i bracu muslimane nesto svojakajuAli mi znamo najbolje. Dje svi Turci tu i mali Mujo !
One Ring to Rule them all...
ja se ne izjasnjavam kao bosnjak,ali znam da ogromna vecina ljudi u cg koji se tako izjasnjavaju ne smatra BiH svojom maticom,vec cg.vjerujem da isto to vazi i za ljude koji se izjasnjavaju kao srbi.imajuci to u vidu,ovo je jedan jeftin,jeftin trik,nadam se da ce im se obit o glavu to sto se sprdaju s narodom,na ovaj ili neki drugi nacin...
Neka neka za' mi je moju Crnu Goru ali evo najveci sin nas polako pokazuje svoje jedino i pravo lice.Fala mu za ovo , a ovi sto su vjerovali da se on odjednom probudio i postao nesto sto nije ni bio i protiv cega se borio neka se pokriju malo.
Last edited by PrijekiLijek; 19-02-14 at 23:15.
Priznali su da nemaju nista Iskusnije, bolje ni pametnije od ovog djeteta... Misle da ce lakse manipulisati s njim. Sto su ti isluzeni nicim politicari trosili budzet CG cekajuci da ovo dijete izraste kad oni sami nisu bili sposobni nizasta. Protracili novac, izbore, fotelje...
Ima bistrine I po vrticima, samo nek se angazuju sa potragom. Rece ovo skolarce bez iole radnog iskustva kako ce se zalagati za strucnjake a ne za politicare..valjda je mislio na politicke poltrone... hahahaha pa on klinac da bira strucne a on poguran polliticki... totalni nonsens
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 19-02-14 at 23:26.
Zar ne ide ono mladost-ludost?
Mada, što se njih tiče sasvim svejedno im je koja je prva riječ.
multikutara...
She is only here to annoy herself!
multiculturalism is a society “at ease with the rich tapestry of human life and the desire amongst people to express their own identity in the manner they see fit.”
Evo znamo sta je multikulutralizam ali multikultura je mozda multikultivator, ja pojma nemam... Ako ima ko rjecnik pri sebi hajd' ne bilo mu tesko nek' provjeri...
Onda ide - - -opet vratimo se u 90 uz tekst pjesme Zabranjenog pusenja u izvodjenju Milo Djukanovic: "Ovo sve do sada, je laz i obmana. Zavjera ustasko, dzihadska"
One Ring to Rule them all...
DPS potpuno ocekivano opet mijenja stranu.
Stvarno su doktori.
Najozbiljnije ocekujem da totalno izdominiraju ovogodisnje izbore
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Ne znam otkuda nekima odje obraz da pricaju kako je mlad i neiskusan ovaj iz snp-a, a kad je dps postavio Luksica za premijera svrsavali su od ugodnosti jer je to bila volja velikog vodje.
^^ču Lukšić, Lukšić je doktor, Milo nema ni pripravnički ni stručni, iz studentskog bifea u Vladu...
Gledam slucajno jedan dan onu skupstinu.
Vidjeh onu klupu SNP-a (ne znaci da su ovi drugi bolji nego njih ufatih) sve neki djedovi od 70godina a istice se Neven Gosovic.
E pockam se u zemlju dje Neven Gosovic odlucuje nesto.
varam li se il je kandidatu SNP-a,ovaj sako nekako mali?
to je tzv. bodi sako
She is only here to annoy herself!
Dobro nabasaste na konkretno ovu pravopisnu zavrzlamu...
Evo sto kaze Klajn - ipak je ispravno, koliko god da "bode oci"...
Sent from my 9790
Ne znam, ja se uvijek vodim jezičkom upotrebom -- između rečenica 'Berane ima 40,000 stanovnika' ili 'Berane imaju 40,000 stanovnika', prva mi zvuči mnogo prihvatljivija nego druga. Zanimljiv fenomen, ali možda bolje da se ne udaljavamo od teme.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ne znam da li je off, ali da li neko primjecuje povezanost najave izdavanja crnogorskog izdanja novina "Informer" i predstojecih izbora? Nesto kao uvodjenje "Minut-dva" pred prethodne izbore.
Ili je i to puka slucajnostA tacno vidim da ce u "promo periodu" biti besplatne
Sent from my 9790
Po meni je Da pobijedi Berane, jer ne mozemo rec da Pobijede Cetinje?
Mozda zato sto je Cetinje imenica srednjeg roda, a Berane ne (navedeno gore)? Nego, da ne off-ujemo vise...
Sent from my 9790
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks