1. pobjedi Janukoviča i gušenju/osipanju protesta
2. pobjedi opozicije i prelaskom Partije regiona u opoziciju
3. federalizaciji zemlje i dugogodišnjoj nestabilnosti
4. novim građanskim sukobima, a možda i građanskom ratu
sporazumnom raspadu Ukrajine i formiranju dvije ili više novih država
nekom drugačijem epilogu-objasniću/ne mogu da procijenim
Situacija u Ukrajini polako prestaje biti tema za razgovor širom svijeta, već nešto mnogo - mnogo više...
http://www.kurir-info.rs/paznja-uzne...clanak-1235101
Lakše mi je da govorim ISTINU, jer mi je svakako važnije da živim u miru sa sobom, nego li sa tobom!
Ruslana opet najavljuje da Berkut stiže i moli da se nešto učini ako je to tačno.
edit: http://rt.com/news/ukraine-governmen...ion-truce-802/
Last edited by mok4; 19-02-14 at 21:17.
Ad astra.
Napada veceras nece biti. Opozicija i Janukovic dogovorili primirje..
One Ring to Rule them all...
Ne vjerujem da je smiješna novina kurir montirala ključni video, ali ajde - na takav regio-instant kontra"argument" koji treba da pothrani dalju inicijaciju besmislenih dijaloga na one teme gdje ljudi gube živote - sam svakako do sada navikao.
Ali evo, da ne kvarim lijepo osmišljen idejni prostor - povlačim se iz dalje diskusije...
Lakše mi je da govorim ISTINU, jer mi je svakako važnije da živim u miru sa sobom, nego li sa tobom!
mogao si ostaviti video bez kurirovog komentara![]()
She is only here to annoy herself!
Na internetu se pojavio snimak stradanja jednog policajca koga su demonstranti zasuli kamenjem da bi ga zatim dotuklli palicama i najverovatnije overili.
Ovako ne pise niko ozbiljan pod 1. A pod 2. Odje se tuku policajci sa demonstrantima a ovi Rusomani pokusavaju da objasne kako su demonstranti monstrumi...
Drago mi je da je primirje sad na snazi, zbog tih nesretnih ljudi.
Ali ovu jebenu Ruslanu i Klicka, ***** li im materina, pale demonstrante na sukob, kad su culi Berkut da stize odma kuknjava i sto cemo sad. Stoka, trebaju da odgovaraju za ovo.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Kličko je ništa više od figure u toj priči
You can kill a player, but you can't kill the game
Ne branim ni jedne ni druge, ali čini mi se da je Kličko uzeo veći honorar nego što mu je ijedna borba u karijeri donijela.
Da ako se i na ulice bude viđelo ovo primirje, bilo bi lijepo. Mada je toliko nerealno u ovom trenutku, da ni najmanje ne vjerujem u to. Prije će bit neka igrica ili Janukoviča ili ovih drugih pa će posle da okrive ove druge da su prekršili dogovor o primirju.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ukrainian President Viktor Yanukovich and opposition leaders were able to establish a truce, Arseniy Yatsenyuk, leader of the Batkivshchyna opposition party, stated.
Yatsenyuk added that the parties decided to begin talks to stabilize the situation, according to the party’s press office.
The opposition leader stressed that the government was planning to declare state of emergency and a night assault on Independence Square, which has now been canceled.
“The planned assault and clearing off protesters is canceled. A truce has been declared and talks will start to stabilize the situation,” he said.
Ad astra.
hm, i sto ce onda?
She is only here to annoy herself!
Onda ce da udje u skupstinu ili dje vec i polozi zakletvu.
Bozhe, kakvo pitanje.
Ono sto je bitno-opozicija u Ukrajini sada ima kljucni adut u pregovorima koji nije imala prije=de facto kontrolu nad zapadom drzave. Naravno, dosta toga zavisi od toga kako ce se postaviti sjutra ministri EU. Ukoliko nastupe odlucno prema Janukovicu, a to zatim podkrijepe konkretnim ustupcima prema Ukrajini (razvojnom pomocu right here right now i ubrzavanjem procesa ulaska u EU bez uobicajenih birokratskih kretenizama), imaju istorijsku shansu da Ukrajinu konacno i neopozivo privole na stranu Zapada.
Medjutim, ukoliko prikazu svoj uobicajeni trulo-kompromisni skleroticno birokratski pristup, moguce da ce doci do smjene Janukovica, ali resavanje problema ce se samo odloziti.
Last edited by Recordare88; 19-02-14 at 21:58.
Deserve's got nothing to do with it.
Ne no Boze kakav predlog. Zamisli ozbiljnost nacije koju predvodi
http://www.megarelax.ru/foto/foto/ruslana/ruslana07.jpg
Aj ne sprdaj se...
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Sto se cini sa Ruslanom haha tuga.Moraju se uozbiljit malo Ukrajinci oce da uniste tu zemlju evo ako nemaju koga drugoga neka vode Meda nasega ozbiljniji je on sizofrenik od ove.
Kako mucne scene, kako mi je zao ovih policajaca... Treba vjesat onog Janukovica na sred trga, gori je od Gadafija.
a kad im je Ranja nudio da ih ''spasi'' smijali su mu se....
hahahahhahaha
Ne slazem se sa tobom ni malo. Treba da im posaljemo Mandica, da ih sve ubijedi kako su Ukrajinci davno izgubljeni Srpski sinovi. Ukrajina - Srpska Atlantida.
Legenda kaze sledece, kada je Sava Nemanjic isao u setnju po proplancima i brdascima u dalekoj zemlji zutog cvijeta zagleda se u neugledno djevocje. "Oklen si djevojce?" - upita je stari vragolan "Ja odavlen, a ti stari vrazhe?". "Ja iz Srbije sad sam sa Koncerta Vesne Zmijanac" - gladeci svoju bradu odgovori.
"Volis li ti vise uSpaj ili uKraj?" "Ja uKraj" ... I tako nastade Ukrajina... Eto...
E, to je stvarno strashni problem. USA je inace najneozbiljnija nacija na svijetu pa ju je 8 godina predvodio ovaj:
http://www.wildestwesterns.com/wp-co...ald_reagan.jpg
a guverner jedne od najvecih drzava je bio ovaj:
http://media1.santabanta.com/full1/G...enegger-9a.jpg
Stvarno strashno neozbiljna zemlja u totalnom raspadu. Mnogo je bolje da smo im mi Meda poslali no da ih ovi predvode.
Deserve's got nothing to do with it.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks