Pa i ne treba da se dobije kad se igrate 1X na City.
I don't get lucky. I make my own luck.
dje ste misevi - igrate protiv barse a...![]()
eo ti moj tiketic danas, kvota 22.47 sa 4 odigrano
wigan 1
dartford 3+
leverkusen 3-5
exter 2-4
coventry 2-4
SHITY gg ;'(
edit: i drugi tiketic, kvote 13.70 ista uplata
wigan pp1+
dartford pp1+
coventry 2+
exter pp1+
psg 2+
crawley pp1+
aldershot 2+
chesterfield pp1+ :'(
Last edited by Shadow'91; 18-02-14 at 23:45.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
tacno sam znao,cijeli svijet igra 3+ siti,nema sanse,a za to se jos dodatno pobrinuo pelegrini,*****grini,igra sa 1 spicem pred svojom publikom,ne ubaca jovetica a ovaj realno moze i krenuo je nego ono drvo od dzeka,pa nije problem izgubit od barse al sa ovako *****stom taktikom,jbm te u glavu tu sijedu
*****sta igra maximalno.. prebise ih u njihov lokal![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Moja dva tipa na Bet 365 su bila sinoć (jedan od ta dva je bio gratis).
Barselona 2 i Basrelona daje gol prije 45 minuta.
Jedna sa prošao, drugi panuo, ali mi je prvi dionio povrat uloga + nešto prkeo
Nema toga engleskog kluba liše Arselana koji išta može Barseloni, ma kolikoo vi mislili da je to uz pomoć sudija, pritisaka itd.
Jednostavno stil igre koji gaji Barselona ne može nadigrati ni jedan engleski klub.
valjda je wenger naucio sinoc nesto i nece dozvolit onako cksastupi igru nego da pusti da se izigraju nocas pa ko sto ponese,nije greda izgubit od bajerna al jest ako postavi taktiku kao ona nesreca sinoc,koliko bi bolje bilo da je posao Jo Jo u arsenal da se izigra i napreduje...
Boluspor 1 3.20 kvota,vrijedi probati i iz 2 u 1.Turska druga liga je u pitanju
Sinoc se na dvije 2 Lige sampiona moglo uzet pare,nego meni malo bjese pa dodah i neke engleze i oni me bacise ka sa kruske...
Sent from my SHV-E110S using Tapatalk 2
treba mi preporuka od iskusnih online kladionicara.koje online kladionice izabrat?mnogo sam citao o svima i taman nadjem neku koja mi se svidja kad ono i za nju se nadje neko negativno iskustvo.ove su usle u uzi izbor bet365,pinnacle,expekt.sta mislite o njima?
evo neki od uslova koje bi trebalo da ispunjavaju:
da ne zeza oko isplate
da ne limitira tj da prima vece uplate bar par stotina
da ne ponistava dobijene tikete
da ima veliku ponudu ostalih liga osim top 5
PSG je poklon bio,odigrao sam ga ali sam dodao City 3+ i ispao.
Nocas Atletiko dvica kao kuća.
To da li će Atletiko bit '2' noćas isključivo zavisi od toga koliko budu respektovali Milan. Ako im velika pozornica, San Siro i crno-crvene pruge zavežu noge, Milan će se prošetati ovim dvomečom, i to možda sa najtrulijim timom od kad postoje. Nadam se da Simeone može da ubijedi svoje igrače da su makar tri puta jači i fudbalskiji tim od ovog tima Milana, inače bi njihovo ispadanje bila velika greota i nepravda.
Bajern po svim pravilima treba da odrubi glavu Arsenalu noćas, ali imam osjećaj da je Venger spremio nešto.
Što se mene tiče, svim srcem i pameću dvojka na Atletiko. Što se tiče utakmice Arsenal - Bajern, neki X me ne bi začudio, ali definitivno utakmica za ne igrati sa ozbiljnim parama, već se samo zavaliti u fotelju i rasterećeno gledati. Šteta što prenosi RTCG, pa ću se osjećati kao neki od mojih predaka kad su pratili svjetsko prvenstvo putem radijskog prenosa.
Milan - 1x @1.65
Arsenal - V2 @2.10
AEK Larnaca - 1 @2.25
Hvala mi.
Last edited by Black; 19-02-14 at 13:09.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
prije utakmica samo ovo:
0689 19-02 20:45:00 Milan-Atletico Madrid
Ukupno golova II pol. II2-3 2,90
0700 19-02 20:45:00 Arsenal-Bayern Munchen
Ukupno golova I pol. I2-3 2,80
AC Milan 1 u singlu... hvala pozzz
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
Aeee nek posalje neko tu por nemam na rac, i postavite odje te parove?
http://infooossss.blogspot.com/
NE DOZVOLJAVAM NIKOME DA ME ZGAZI,
OSIM BOGA JEDNOG JEDINOG,
KOJI ME JE STVORIO.
Atm 2 i 3+
Bayern 2 i 3+
ćaozdravo
There are currently 66 users browsing this thread. (0 members and 66 guests)
Bookmarks