Evo sajt http://dvoznak.com/ i vidite o cemu se radi
Novac se salje Ninu preko ziro racuna,kontaktirajte njega na PM ili meni posaljite poruku pa cu vam dati informacije
Kome da predam novac?
Evo sajt http://dvoznak.com/ i vidite o cemu se radi
Novac se salje Ninu preko ziro racuna,kontaktirajte njega na PM ili meni posaljite poruku pa cu vam dati informacije
Isplati se za te pare. Vjerujem da treba jos 6-7 ljudi da uplati.
Tu es mon héro!
Daj platicemo samo ako to ista valja
Sent from my SHV-E110S using Tapatalk 2
ok su im prognoze,ja licno sam "odustao" jer nisam igrao nista evo 20 dana,ali sam rekao ninu da me obavijesti ako bude dovoljno ljudi za produzavanje.odje imamo potencijalno osam ljudi
1.VMNE
2.No-Mercy
3.Pterodaktil
4.MarioBalotelli
5.Clapton
6.M@rk!$@
7.Sandor Kolar
8.AdO_pG
sad ako se slazu svi,mogu potvrdit a doci ce sigurno jos 5,6 ljudi tako da bi mogli obnovit ovo.
6 ljudi je vec uplatilo, cisto da se orijentisete. Ja sam juce.
Tu es mon héro!
Nino vam salje svima koji plate na email tipove sa analizom. javi mi se na pm da ti dam detalje.
Tu es mon héro!
Ok, mogu li $Utra to regulisat, kad se dovucam do PG?
Da priupitam malo iskusnije korisnike bet365 sajta... Ima danas In-Play risk free ponuda na City-Barca. Pošto inače uživo igram, to mi baš odgovara. E sad, samo da vidim jesam li dobro shvatio: treba da uplatim na taj par prije početka utakmice, pa onda još jednom U TOKU utakmice. I onda ako izgubim na to u TOKU utakmice, oni će me refundirati u visini ove uplate PRIJE utakmice, je li tako?![]()
DICIOTTO
Ajde javite se coveku na mail od ovih ko oce da produzi ili ko odustaje. Rece mi da mu pola nije dalo nikakav odgovor.
Inace ja sam mu uplatio prije par dana, pa se nadam da cemo se skupiti da se nastavi sa pretplatom.
Ako ne uspije da se skupi dovoljno ljudi, momak ce vratice pare.
Inace ako cemo iskreno, za 5e mjesecno vrijede one analize.
i ja sam in takodje.
Ja mislim da se Mesi samo smije ovih dana. Ali evo, viđećemo nAćas.
Man City 1X 1.45 i PSG X2 1.32 sa 50 -95e najlakse![]()
psz bi mogao da odradi ove,stvarno su jadni da jadniji ne mogu bit,e sad dal ce kalkulista,mad ane bi trebalo...
a na city mi je za troznak,bas steta sto nije u tim agero,bilo bi pata pata a ovako za njega su bolji blau granjani)Valjda nece opet bit neko mrtvilo od igre i bez golovakad svi ocekuju golove,bas bi bzv bilo i to ne govorim iz kladionicarskog ugla,ovu utakmicu ne bi taka,ovo je za sladokusce
Aj vala jedan P1+ tiket da odigramo:
Yeovil P1+
Bradford P1+
Milton K.D. P1+
Aldersot P1+
Cambridge P1+
Chesterfield P1+
kvota: 9,3
Last edited by Zaradona; 18-02-14 at 16:11.
Ubacih hiljadu eura na Barsu da daje gol u prvo i 500 eura da daje 2 (u slusaju da puknu 3-4 stative u prvo ili neki slican maler - da pokrijem prvi single) u citavom mecu.
Tikete kacim skenirane poslije utakmice oko ponoci uz bocu alkohola i dvije kurve iz Kragujevca.
Postenim putem drzava ne daje, jebena vremena.
Boli te *****, sjutra mozes majci-zeni ponjet dva ljeba i pohvalit se kako si vrijedan sin-muz.
![]()
Dobra je kvota
Barsa 30'+ vrijeme prvog gola @2.40
Bradford-Port Vale GG
Wigan-Barnsley TIM1 2+
Leyton Orient-Stevenage 1
Accrington-Bury GG
Manchester City-Barcelona 3+
There are currently 45 users browsing this thread. (0 members and 45 guests)
Bookmarks