Ako imaš tablice trebalo bi da može tj ako produžavaš reg. A ako su nove onda ne bi trebalo![]()
Zna li ko moze li se vozit auto po CG sa polisom? Predao sam danas saobracajnu, uradio tehnicki, ali covjek mi rece da cu morat 15 dana da cekam saobracajnu jer im je nesto u kvaru, jel imao ko iskustva moze li se vozit na polisu ?
Ako imaš tablice trebalo bi da može tj ako produžavaš reg. A ako su nove onda ne bi trebalo![]()
Kako ce mi nedje sasit prijavu.vozim kao da mi je registrovan punu godinu.kolika je kazna kad istekne registracija
Ne daje mi se nesto sad 600 evrica
Послато са ME173X уз помоћ Тапатока
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
Imam ja tablice samo sam produzio registraciju, zato me zanima smijem li vozit na polisu jer je sve regularno, sem toga sto cekam da se saobracajna odradi tek za 15 dana?
ne smiješ. meni su pisali kaznu
this time next year...
E ne znam što b tu trebalo da bude problem. Auto ima registraciju i ima osiguranje, jedino nema dokument za to nego njegovu zamjenu. Al ne bi me čudilo da se piše i za to.
Zato sto u zakonu pise da moras imati vazecu saobracajnu, tablice u vozacku dozvolu. Ako nemas svo troje kod sebe mogu da ti pisu kaznu ako oce.
To sto MUP nema saobracajnih i tablica pa se po mjesec dana cekaju, zakon nije regulisao. Prakticno mogu da rade sto hoce.
Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
u zakonu cini mi se na pise da se mora imati saobracajna,nego pise saobracajna ili potvrda
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
A ljudi zapamtite vise ko produzava registraciju registrujete auto 15dana ranije I nemate nikakvih problema a registracija ce vam I dalje isto trajat. Meni istice sad 01.03 idem danas da registrujem auto I saobracajnu podizem 28.02 a do tad vozim regularno na staru.
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ne uzimaju mi staru na tehnicki kad ranije registrujem ;-) samo posle kad preuzimam novu moram da ponesem staru da je secnu :-)
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Takodje netacno. Vazi mi opet do 01.03 ;-)
Evo nadjoh fotografiju od prosle godine da me vise ne utjerujete u laz
Dakle prvi put sam registrovao kasnije 12 dana - mislio da polako izlazim iz ovih zimskih dana medjutim opet mi je vazila do 01.03. Onda sam naredne godine registrovao ranije 20.02 i opet je vazila do 01.03.
Last edited by Archi; 18-02-14 at 09:32.
17 Al-Isra, 37:
archi ako hoces da sakrijes podatke sakrij i bar kod![]()
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
Pa ranije se cekalo po 2/3 dana da se preuzme saobracajna a sad covjek kaze da treba 15 dana jer im je nesto u kvaru o.O Ja da sam znao da ce bit 15 dana onda bih prije 15 dana sve to zavrsio i predao, vozicu ovako, da ako me nece ufatit![]()
jedino ti mogu napisati kaznu za nenosenje dokumenata
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
17 Al-Isra, 37:
30e je meni bila kad su mi to pisali prije 2god. Sad je mozda I vise.
17 Al-Isra, 37:
60e meni prosle god za saobracajnu
rm -rf /
Sto se desava sa kaznama koje su napisane npr. prije 7-8 godina a za njih nikad poziv ili upozorenje nije stiglo?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks