Sad ću ovaj botafogo da ispratim, da vidim ima li kakva neobjašnjiva sila u toj kvoti, axa xa a.
Sad ću ovaj botafogo da ispratim, da vidim ima li kakva neobjašnjiva sila u toj kvoti, axa xa a.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
na jedan tiket od 75min cekam da Roma ili Samd postignu jos jedan gol... dok Sevilju cekam od 80min isto tako da samo jedan gol pane i da uzmem na oba tiketa pare... i nece... a pogodim na oba tiketa preko 6-7 meceva da isto posle 75-80 min pane po jedan gol.. sve dolazi, sem ta dva meca... sve im *e*em!
Nidzo 4 penala za sevillu u zadnje 10 minuta. Ali 4 cista penala.
Ovrebo style
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Sevilla - Valencia Cf
83' 0:0
Ukupno > (0.5) 0:0 2.55
Numancia Cd - Cordoba Cf
84' 2:0
Ukupno > (2.5) 3:0 3.20
Saint Etienne - Olympique Marseille
78' 0:1
Ukupno > (1.5) 1:1 2.30
Ne znam dje je sudija gledao, morao je barem jos jedan penal za Sevillu svirati,cudna utakmica sa puno zutih i 2 crvena kartona.
Na 3 tiketa po 1, pih.
rm -rf /
Može se na singlove lijepo ići, ali ako pratiš odbojku i rukomet i hokej. Tu su manje varijacije u odnosu kvalitet/utakmica nego u fudbalu.
Fudbal je lijep za glednaja baš zbog toga što slabiji klub često iz dna tabele može da pobijedi ili odigra neriješno sa jačim u vrhu tabele. U odbojci ili hokeju je to mnogo teže. :fat:
prije su ove kladionice pustale 10% da uzimamo,da imamo osjecaj kao da znamo nesto,sad kako je ova kriza nece ni 5%
Treba probati Veronu 1 2.55 kvota
Napoli dade bez problema 2 gola juče, Real Madrid ugasi Hetafe ''s nule'', a dvije utakmice koje sam predložio 0-2 gola (Arsenal, Bilbao) završe 2:1 i 1:2. Šta reći osim da je u pitanju ogroman maler, ponekad imam osjećaj da mi ovi iz bwin-a gledaju u tiket i samo obrću telefone da slučajno kakvu crkavicu ne dobijem.
Ima da kaznim sebe sad, do marta bez tiketa.
danas nema kladjenja, danas je dan odmora , dan slave, dan pjesme, ozbiljni kladionicari odmaraju ponedeljkom i cetvrtkom![]()
NE DOZVOLJAVAM NIKOME DA ME ZGAZI,
OSIM BOGA JEDNOG JEDINOG,
KOJI ME JE STVORIO.
Aalen za 350 sa 5, smrdovi primaju go u 94. minut
Imal i neka kladionica da ne mijenja kvote.
Poluđe me ovo sa zvjezdicom, Pogledaš jendu kvotu u bilten kada uplatiš druga (manja).
zato uplacuj online, ono sto vidis to bude i na tiket![]()
Who let the dogs out
Sa telefona je pravo mučenje. A često nisma pri računaru.
Uzmimo bet365, dobro je kada znaš što ćeš da igraš. Ali ako miksaš sportove...
Đe su one kladionicek oje su imale online biltene? Čini mi se da je LOB imao i Lutrija![]()
Sofascore + bet365 for mobile, odmor...![]()
+ imate neki bonus na bet365 kada prvi put uplatite sa telefona. 50 ili 100% od uplate, zaboravio sam. Davno je to bilo.
Ispao sam iz štosa, potpuno.
unistili su me citi i ars u zadnje vrijeme,reko da im naplatim sad ,dobre kvote da daju po 2,ufatim ih al dodam bilbaa,kazu ljudi,ne znam,strasno igraju)))e muke
na bet365 imas bonus 100% do 50e na prvi depozitsta mislite moze li se siti promasit 3+ 1.6?
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
ne volim milan,ali mislim da vrijedi igrat na njihov prolaz protiv atletika,kvota 3.10 u bet365.ako ih atletiko ne prospe na njihov teren,mislim da definitivno imaju sanse da prodju dalje,iako realno imaju goru ekipu i trenera od atletika.
trebalo bi danku(kovinic)igrat uzivo,mada joj je solidna protivnica,kvota je preko 2.20 u meridijan,dako je poguramo![]()
Last edited by AdO_pG; 17-02-14 at 16:19.
ako ga ti budes igrao nece sigurno :lolblue:
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks