ma lagano, nego si napisao gore "Na drugi igrah Barsu da nece biti preko 5 golova " igrao si da ne bude preko 4.golanebitno... dajte nesto za trasju!!!
ma lagano, nego si napisao gore "Na drugi igrah Barsu da nece biti preko 5 golova " igrao si da ne bude preko 4.golanebitno... dajte nesto za trasju!!!
Karlovic 1 (1.6
Kerber 2 (1.9
Eto vam pa uplatite..
dobra kvota i dobar ulog.![]()
@BiznismenPodgorica svaka cast na dobitku ali dozvoli da ti kazem u ime mnogih.
kao prvo ulazes 100e i ne kacih odje te predloge a stavljas dosta para sto znaci da si bas siguran da ce doci.opet kazem zasto ne okacit da i drugi nesto dobiju
druga stvar,vjerovatno imas masu izgubljenih tiketa a ne prikazujes ih odje,samo dobitne koje nikoga ne zanimaju kad se mecevi zavrsejedino ako volis da pokazujes kako si jak kladionicar...t
treca stvar,jos ne vidjeh da si slikao cijeli tiket,odnosno BROJ TIKETA,vec smo bili svjedoci kako je kotoranin(iz nekih svojih razloga) htio da pokaze odje kako je dobio fine pare,a zapravo je bila sica u pitanju.
jos cetvrto,jos nisam vidio da si izbacio dobitan tiket,pa makar bio dubl ili tri para,pa nisam siguran da bi te neko pratio samo na osnovu ovoga sto ti slikas.
eto,da ne shvatis licno,sto se mene tice ne moras nista od ovoga ali nije kolegijalno prema ostalim forumasima,uostalom,ovo sam vec govorio pojedinim momcima odje pa niko nece zamjerit![]()
nisam uplacivao ali sam ispratio vjerovatno sve tvoje predloge,mozda si jednom strefio,ti me ispravi ako grijesim.ali nije to sad bitno.vidim da ti tenis dobro ide,mislim da se mogu dobre pare uzet tu.ja sam za vrijeme australijan opena bukvalno svaki dan izbacao odje prijedloga,imao sam procenat uspjesnosti preko 75% i drago mi je ako je neko prepisao,isto kao sto bih ja od tebe ili nekog drugog.zato je i stvorena ova tema,da pobijedimo kladionicu...u svakom slucaju,opet kazem,nista licno,ne zamjeri![]()
Samo mi objasni kako to da odigram,da mi bude siguran dobitak,to jeste da sam u plusu.![]()
Karlovic uopshte nije turnir 500 poslovni menu !
...
Jesi li igrao sta za sjutra,ne znam gledas li Karlovica,vodi 4/1.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ova Herta vam je dobro plaćena 3+ , @1.95...
Leverkuzen x za 780 sa 10...
Prokleti da su
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Aalen vs Cottbus ,jedinica kao kuca 2.40 kvota,njemacka 3 liga
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Mocart ....
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks