Znaci Marko Milacic organizator :-)
izvor: rtcg.me
Last edited by Draka; 15-02-14 at 13:10.
Znaci Marko Milacic organizator :-)
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
http://www.vijesti.me/vijesti/podgor...-clanak-179220
Što je sa ovim narodom? Sve otišlo dođavola.
Ad astra.
crkao sajt vijesti, mora da je zbog protesta, skupilo se 200 hiljada njih da iskomentarise 200 onih koji protestuju
She is only here to annoy herself!
Kako se odvilo to, jel samo usao lik i pucao ili sta, svaki dan pucnjava i ubistva...
rm -rf /
Tacno prije godinu dana su ubijena braca Gojacanin, i evo na isti dan opet braca ubijena...uzas.
A kad ti ubica i lokalna prostituka zauzimaju pola naslovnice vijesti, sto ocekivat od momka 92godiste...
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Masan Coguric,ne moze bit niko drugi.Ludak bolesni
djecina iskompleksirana, pi.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
kucajte na fb da mu vidite slike... Al pocnite od prva da vidite masu puta kompleks
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
a bjezi, napucali se tu i izigravaju nekakva ****, đečina, sram bilo te roditelje kako su ih vaspitali. i on ludak? kakav ludak, mrčio se, to je debil!
hemičari iskompleksirani!
Sigurno jesu ludaci. Sjećam se Ivana Vujovića što je ubio onog momka ispred televizije, u mojoj školi su ga tada zvali Ivan Ludi! Mene je jednom gurnuo u šahtu iz čista mira, jer sam stojala blizu nje, a bila je naravno otvorena. Bio još od malena sociopata. Takvi trebaju da su u ustanovi, a ne na ulici... Poslije se čudimo kako se to dešava.
pritka napuvana, da ga zatvore i nikad da ne izađe. retard.
Sa 43-44 eto ga napolje. Na vrijeme jos da obavi sve sto je htio u zivotu. A zasto je to tako? Pa zato jer se ubistvo desilo u Crnu Goru.
Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
evo sad prođoh i vidim narod gleda nemam pojma što se dešava...kad ono još uviđaj...bože me oprosti stavi smajli sa D a htjedoh ovajjer ovo je tužno da tužnije bit ne može....evo u 7 dana tri momka...
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Najplaćeniji profesori Ekonomskog fakulteta
15. februar 2014.
Astronomske zarade na Univerzitetu Crne Gore dovele su do toga da uprava pooštri kontrole i otvori jedinstveni račun sa kojeg se raspoređuje novac fakultetima i umanjenje zarada prošle godine, piše Blic Crna Gora.
Kako se navodi u tekstu, najveće nezadovoljstvo zbog tih mjera ispoljavaju profesori Ekonomskog fakulteta koji su - uz kolege sa Pravnog - imali astronomske zarade. List precizira da je sa Ekonomskog fakulteta rekorder po prihodima aktuelni prorektor Univerziteta dr Anđelko Lojpur, koji je tokom 2011, 2012. i 2013. u prosjeku mjesečno zarađivao 3.724 eura.
- Iz dokumentacije u koju je Blic Crna Gora imao uvid vidi se da je poslijeLojpura, najviše koristi imao dr Milorad Jovović sa trogodišnjim mjesečnim prosjekom plate od 3.375 eura. Više od 3.000 mjesečno tokom 2011, 2012. i 2013. zarađivali su profesori Svetlana Rakočević, Božo Mihailović, Vesna Karadžić i Milan Lakićević. Bruto zarade ovih šest profesora (Lojpur, Jovović,Rakočević, Mihailović, Karadžić i Lakićević) za tri godine iznosile su više od milion eura – piše podgorički list.
Takođe navodi kako je aktuelni dekan Milivoje Radović ostvario trogodišnji prosjek od 2.889 eura mjesečno. Poređenja radi, ministar prosvjete Slavoljub Stijepović zarađuje 1.039 eura mjesečno, a plata ministarke nauke Sanje Vlahović je 989 eura.
Prosječna plata u Crnoj Gori trenutno je 490 eura. Startna plata docenta iznosi svega 457 eura, vanredni profesor ima start od 507 eura, a redovni 572 eura, zbog čega list potcrtava da su honorari profesora na Ekonomiji bili nekoliko puta veći od plata.
Foto: cdm.me
A mi se čudimo ovdje što naši političari jure profesorske karijere, i to baš na Ekonomiji, odnosno Pravu.
In vino veritas
Ako su kvalitetni i treba da imaju plate, ko to jos poredi miga stijepovica i ove profesore?
Ako on ima 1000 oni trebaju po 10.
Prije 3-4 dana na stari upucan momak, pa pored pejtona još jedan juče. Danas ovo.. Daleko bilo.
Za ubistvo su Amerikanci zakon. Ispod 25 to life ga ne prolaziš, napraviš ****** u zatvor, ideš u zatvor veće bezbjednoti i produžena kazna. Napraviš opet neko ******, ideš u supermax iz kojeg nema toga ko je pobjega i provodiš 23 od 24 sata u ćeliju.
A članovi bandi, vođe bandi, hitmeni i ostali ga ama baš zatvor ne napuštaju, svaki po doživotnu, i čim se malo osile u zatvor i počnu da izdaju naređenja idu u supermax i tamo ih ni bog ne može kontaktirat, dostina ih samoubistvo izvrši kolki je to kazamat.
Pa se onda mudaši.
You can kill a player, but you can't kill the game
Docekacemo to ali juce. Inace mislite li da su ove pljacke i razbojnistva svakodnevna slucajno? Nas zakon bukvalno podstice na kriminal. Opljackas banku uzmes grdne pare, dobijes po 2 eventualno 3 godine. Aloo??? Znate li koliko ima ljudi odje koji ce lezat par godine za 10-20 iljada?
A plus to vrate pare imovinu ti ne diraju cak ti vrate i telefon. Mogu i pistolj ako se vodi na drugog. San
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks