Ima li neko 320D e90 ili slican dizel iz te generacije, sad kad je zima na koliko stepeni pocinju da vam se ukljucuju grejaci motora prilikom paljenja? (ne znam da li je bilo price vec o tome)
Trojk pa sad ima 4oro vrata, cetvorka troje, a onda prave cetvorku gc sa cetvoro... Wtf
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ima li neko 320D e90 ili slican dizel iz te generacije, sad kad je zima na koliko stepeni pocinju da vam se ukljucuju grejaci motora prilikom paljenja? (ne znam da li je bilo price vec o tome)
Аха убијају , сваки дан "нови" модел
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Koja je poenta ovog auta?
Ovde u Tivtu retko ide ispod dva ujutro kad krenem na posao - bude negde oko 4 pa do 7 stepeni. Ali se skoro redovno desi da kad ujutro upalim auto, a stajao je preko noci da u prvih 1-3 sekunde nekako sporije radi kao da se malo muci, pratio sam obrtaje oni su normali, i nakon tih par sekundi sve radi normalni. Kada je toplije, recimo preko 8-9 stepeni onda toga nema... Da li je to uobicajeno kod dizela ili je nesto zbog cega bi trebao da odem kod majstora? Ovo mi je druga godina s ovim autom (ne secam se prosle godine da li je bilo tako :-)), a pre su mi sve bili benzinci.
dijagnostika i sve ce ti se kazati![]()
Trojka F30 je naslijedio e90...
Cetvorka je naslijedila e92
Kad bi bilo obrnuto onda bi u tom slucaju bmw 3 bio u cijenovniku skuplji od bmw-a 4 sto je isto nelogicno...
Cetvorka sa 4 vrata gadja klasu pasata cc ili audija sb...zasto da ne,jedino je dosta skup u startu.
audi a5 sport b,pasat cc...
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
A razlikuje li se 3 sedan od 4 GC?
Ni ja ne kapiram nista.
Bi li neko bio ljubazan da ih poredja po cjenovnom rangu (ove nove klase)?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
4 GC:
F30:
![]()
spljošteni F30
She is only here to annoy herself!
Savrsen je. F30 pored njega izgleda kao pas, pogotovo sa crnim retrovizorima (u boji uz doplatu, vjerovatno).
P.S. 420d sa nesto opreme - 50 soma eura.
Za 50 soma imam godinu dana starog Getra.
idiotizam
She is only here to annoy herself!
Jes za starije modele al isto dobar review
Inace juce vidjeh
f10 530xd M performance
Malo je falilo da izvadim i da slajfare na sred raskrsnice... Boze kakav auto!
Edit:
Jos nesto u vezi F10 ali M5
Last edited by AmFi; 14-02-14 at 20:33.
Jes da je nepouzdan (motor i jos neke stvari) ali auto je bolestina.
I stara M5 je dobra,pogledajte.
Ja ovu ne racunam u stare. Fabija vozi staru. A ajkula je isto prelijepa
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
e39 i e60 su stare.
kako ne volim ovaj izraz ajkula za e60
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks