nije dobro sto zverotic ne igra, dobaer je on za nas, mozda je trebao probati u slabiju ligu, belgija, swis, austrija... pa da bude standardan... nego, pade mi na pamet, sta bi sa becirajem? jel živ?
Najviše tri igrača starija od 22 godine igra za U21, i najviše 3 starija od 19 za U18.
Liga za rezerve je ukinuta prošle godine i uveden je novi sistem koji najviše liči olimpijskom, da bi se pospješilo razvijanje engleskih talenata.
Pardon, 'talenata'.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
nije dobro sto zverotic ne igra, dobaer je on za nas, mozda je trebao probati u slabiju ligu, belgija, swis, austrija... pa da bude standardan... nego, pade mi na pamet, sta bi sa becirajem? jel živ?
Igrao jucer od pocetka protiv istre
Kosovića forsirat, i obavezno onog defanzivca iz Villareala, prejak je mali
Vesovic ce bit na klupu protiv Bolonije, to je dobro.
Mladen Bozovic (29)Tomsk jos se ne zna jeli prvi golman
Vukasin Poleksic (31) Debecin ne brani
Zarko tomasevic (23) Kotrljik standardan
Marko Vesovic (22)Torino tek presao
Marko Basa Lile (31)standardan
Stefan Savic (23)Fiorentina standardan
Vladimir Bozovic (32) Morodivija
Milan Jovanovic (30) Lok Sofia jedva da i tamo igra
Ivan Kecojevic (25) Cirih tek presao
Savo Pavicevic (33) Crvena Zvezda
Marko Bakic (20) Fiorentina jos nije dobio pravu sansu
Branko Boskovic (33) Rapid dosta standardan
Milos Krkotic (26) Dacia standardan
Elsad Zverotic (27) Fulam igra za rezerve
Milorad Pekovic (36) Hanza 3 liga
Nikola Drincic (29) Partizan nije bas da napreduje u karijeri
Vladimir Volkov (27) Partizan nije bas sandardan
Nemanja Nikolic (25) Dinamo Minsk ne vidim da je tamo standardan
Simon Vukcevic (28 ) Levadijakos samo nazaduje
Mitar Novakovic (32) Tobol Karzakstan sve receno
Stevan Jovetic (24) City Poeo da igra
Mirko Vucinic (30) Juventus na klupi vecinom
Fatos Beciraj (25) Dinamo ZG igra ali ne napreduje ni malo
Filip Kasalica (25) Crvena Zvezda i tamo ne igra
Dejan Damjanovic (32) Jiangsu Kina
Luka Djordjevic (19) Twente Dobija na kasicicu sansu
Andrija Delibasic (32) Ratcaburi Tajland
eto trenutna situacija u nasoj reprezentacija, ako sam koga zaboravio slobodno dodajte. boldovano je preko 30 sto je vec fudbalska penzija. po meni sve preko 27 su vec dobre fudbalske godine a ne preko 30.
po ovome situacija je i vise nego kriticna posebno sto jedino u odbrani imamo par igraca standardnih i u dobroj formi. i to jedino na stoperskoj poziciji. ostalo je bas jadno
Last edited by lepetanac; 08-02-14 at 14:50.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Jovetic danas najavljen od pocetka,ovo sad mora da iskoristi inace mrka kapa...
Sent from my Nexus 4
@lepetanac
Drinčić je u Partizanu. A Savo Pavićević je u Zvijezdi, i to doveden da bude štoper.
Situacija je dosta problematična. Ali treba je iskoristiti da se značajno podmladi reprezentacija.
Taman ova protiv Gane neka bude oproštajna starijim igračima, i da se uvedu mlađi poput Alića, Zorića, Kosovića, Đorđevića, Bakića.
Dvije odlične prilike za velika takmičenja su propuštene (Ono Brnovićevo iživljavanje protiv Ukrajine kući nikad neću zaboravit),
sad smo u četvrtom šeširu i biće možda i teže nego ranije. Zato neka bar ovi mlađi skupljaju iskustvo.
Last edited by rebel; 08-02-14 at 14:19.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
ispravio, mada sam znao ali desava se
mislim da tu par ljudi vise ne treba zvati ili im bar napraviti oprostajnu. Pavicevic, Pekovic, V Bozovic,Novakovic, Delibasic,Poleksic i dati sansu mladjima. naravno Volkova, Kasalicu, Beciraja ako ne pocnu da napreduju ne zvati a i oni vise nisu talenti nego igraci koji su se trebali dokazati do sada
Zamjenjen Joveta u 60' kod rezultata 0:0.
Imao je dobru priliku pred kraj prvog, i odličnu asistenciju Navasu koja nije iskorištena... jbg
Basa kapiten u Lilu , Savic izgleda povrijedio zadnju lozu
Last edited by lepetanac; 11-02-14 at 21:42.
Delibašić potpisao za Ratchaburi (wtf?!) iz Tajlanda valjda.
![]()
jes,tajland. još prošle nedelje najavljeno.vjerovatno dobre pare će dobit. taman da okonča karijeru lagano![]()
AEK je veliki klub, a Zorić je veoma mlad. Ako za dvije sezone bude igrao standardno u prvoj grčkoj ligi to će se ispostavit kao mudar potez.
ja ne znam po kojoj osnovi je igrac sa 20 godina vec star igrac koji treba da je dokazan, neki forumasi ocekuju da ce igrac vec sa 15 16 godina napraviti karijeru u inostranstvo, tesko je i sa 20 godina da se probijes i u jace lige a ne iz nase da odes nedje
Nije već star, ali kad sa toliko godina nije otišao niđe, pa makar tu po okruženju, vidi se da neće biti neke veće klase. Sad, Zorić će i sledeću godinu provesti u drugoj grčkoj ligi, tako da ni tamo neće ostvariti neki veliki napredak. Tek za dvije godine će igrati prvu ligu, pod pretpostavkom da AEK uđe u istu a tada će već imati 23 godine. Neće moći da igra za mladu, a za A reprezentaciju ko zna oće li ga zvati. I još pod pretpostavkom da će konstantno igrati tamo. Ne kažem da mi prihvatamo samo igrače veće klase, daleko od toga, reprezentacija nam je puna prosječnih igrača, ali sam se nadao da će možda nešto od njega biti. Za otprilike dvije godine ćemo saznati.
Kako ce Delibasic sad da kara transice i da smrce po Bankoku..
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Mirko povrijedio koljeno na treningu. Nekoliko sedmica je out.
Polako ga povrede unistavaju bojim se da na njega ozbiljno mozemo jos ovaj ciklus da racunamo, polako se gasi, a i godine su ga sustigle...
Moze on igrati jos nekolike godine, samo da ga povrede zaobidju.![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks