Page 589 of 666 FirstFirst ... 89489539579585586587588589590591592593599639 ... LastLast
Results 14,701 to 14,725 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Čudo nije Lekić utrošio vremena kako bi ozbiljno analizirao ovo veoma bitno pitanje prije nego donese odluku.
    mozda i jeste ali on ima svoj stav povodom toga ali nece da kaze koji je. kad dodje vrijeme saopstit ce on stav o tome.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Opet napad na vijesti.Ovo je drugovo sluzbeno i bice da ga je sam sebi zapalio jer je li vijesti sami sebe pale auta.Ovo se sigurno radi u saradnji sa policijom jer od one postavljene bombe njemu najmanje svake sat vremena policija dolazi na parking i obilazi auto i taj sto ga je zapalio dobro zna to.
    http://www.vijesti.me/vijesti/novi-n...-clanak-178429
    Last edited by PrijekiLijek; 13-02-14 at 10:57.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kad se mafija medjusbono zakaci

Jasno je kao suza da se svo ovo radi uzurbano zbog sledeceg Nato samita u Rekjavik tj, pokusava svim silama prikazati nasa drzava u sto losijem stanju - korupcija, kriminal, glavne karakteristike na kojima je EU alergicna.
    Last edited by Rookie; 13-02-14 at 11:33.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sada iščitah na više mjesta sramotu nad sramotama kojom se za života ogrnula neka haška tužiteljica što je jedno od najvećih imena evropske slavistike prozivala u Hagu - Njegoša, zanemarujući istorijske činjenice i zdrav razum.
    http://www.cdm.me/svijet/region/tuma...anje-muslimana

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nego, mimo takvih budalaština - na današnji dan 13. februara 1974. godine je preminuo Petar Lubarda, jedan od najpoznatijih slikara 20. vijeka. Rođen je u Ljubotinju (Cetinje). Školovao se u Parizu i u Beogradu. Poznate su njegove slike „Zaklano jagnje”, „Guslar”, „Kosovski boj” i dr. Nosilac je broj priznanja, među kojima je i Grand pri sa Svjetske izložbe 1937.
    Lakše mi je da govorim ISTINU, jer mi je svakako važnije da živim u miru sa sobom, nego li sa tobom!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja mislim da će nam zamrznuti poglavlje Slobode medija ako se ne riješe ova paljenja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Lucas View Post
    Ja mislim da će nam zamrznuti poglavlje Slobode medija ako se ne riješe ova paljenja.

Polako , do dvadeset i neke smo svi nekako realni , objektivni i strpljivi .

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

http://www.cdm.me/politika/protest-p...ije-prijavljen

.................................................. ..........................

Protest planiran za subotu u Podgorici nije prijavljen

Komentari (0) A A A
    Centru bezbjednosti Podgorica nije prijavljeno javno okupljanje, odnosno protest grupe građana za subotu, 15. februara 2014. godine, saopšteno je CdM-u iz Uprave policije. Ipak, na Facebook stranici "Protesti u Crnoj Gori objavljeno" da će protest biti održan u subotu, te da će tražiti ostavku Vlade i izlazak svih poslanika iz crnogorskog parlamenta. Podsjećamo da su iz te grupe ranije kazali da protest neće prijaviti policiji.

Na društvenoj mreži Facebook postiji nekoliko grupa koje tvrde da se samo radikalnim mjerama može doći do poboljšanja sveukupnog stanja u Crnoj Gori. Stoga su, povučeni nemirima koji su ovihh dana aktuelni u Bosni i Hercegovini, pozvali na protest u našoj državi i to u subotu 15. aprila.
    “Plan je ovakav: okupljanje u 12,30 časova u parku kod spomenika preko puta Skupštine. U 13 časova blokiramo saobraćaj na bulevaru Svetog Petra Cetinjskog. Prvo ispred Skupštine, a onda idemo ispred Vlade. A ko nas bude dovoljan broj, krećemo u dalje akcije, blokada ostalih saobraćajnica i pozivanje naroda da nam sa pridruži. Ponesite transparente, pištaljke i ostalu opremu! Cilj je da parališemo grad i skrenemo pažnju svih nas da bi se protesti nastavili i širili. Zahtjevi su: ostavka lopovske vlasti i izlazak svih poslanika iz parlamenta", piše na pomenutoj Facebook stranici.

To okupljanje nije prijavljevno Upravi policije.
    "Upravi policije Ministarstva unutrašnjih poslova-Centru bezbjednosti Podgorica nije prijavljeno javno okupljanje, za koje ste naveli da je planirano da se održi u subotu, 15. februara 2014. godine, u Podgorici“, odgovoreno CdM-u iz Uprave policije na pitanje da li je prijavljeno okupljanje građana u subotu u glavnom gradu.
    Kako su objasnili, obaveza prijavljivanja javnog okupljanja više od 20 lica, najkasnije pet dana prije planiranog termina okupljanja, propisana je Zakonom o javnim okupljanjima.

"Ukoliko se građani okupe na lokaciji u Podgorici, iako prethodno nijesu prijavili skup, policijski službenici će preduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti radi očuvanja stabilnog javnog reda i mira i redovnog odvijanja saobraćaja na putevima. Uprava policije će takođe, u slučaju okupljanja građana na skupu koji nije prijavljen, a što predstavlja zakonsku obavezu, Područnom organu za prekršaje podnijeti prekršajne prijave protiv organizatora zbog kršenja odredbi Zakona o javnim okupljanjima“, ističu za CdM u Upravi policije.
    .................................................. .................................................. ............
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by mok4 View Post
    Zahtjevi su: ostavka lopovske vlasti i izlazak svih poslanika iz parlamenta", .
    sviđa mi se što je i ovo uvršteno jes da nije prijavljen skup ali ne mogu zabranit narodu da šeta
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako uspiju da blokiraju jednu osrednju burekdžinicu đe se burek svježe dovezen sa mahale besplatno dijeli - pffff

Pa ako još kogod i upita što rade, A ONI ĆE - MI TO ZBOG BUREKA?
    Lakše mi je da govorim ISTINU, jer mi je svakako važnije da živim u miru sa sobom, nego li sa tobom!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Ja mislim da vježba malo svoje službe naša vlast.A i smoriše se ovi policajci, ništa ne rade pa malo u subotu da koji bubreg pomjere.Eto nisu odavno.

I normalno pošalju poruku budućim protestantima.
    Last edited by mok4; 13-02-14 at 16:26.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Svaki li je hegemonizam u osnovi isti... Ucjene, uvrede, prijetnje, represija...
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    Dnevno.HR: 13. februar 2014.
    Britanija upozorava Škotsku da će izgubiti funtu

'Funta nije posjed koji bi se dijelio između dviju zemalja nakon raspada kao da se radi o kolekciji CD-ova'
    Velika Britanija upozorila je danas Škotsku da će izgubiti zajedničku valutu funtu ako Škoti izglasuju neovisnost, što je dosad najagresivniji pokušaj zaustavljanja otcjepljenja Škotske.U sklopu britanske kampanje za zadržavanje Škotske u Ujedinjenom Kraljevstvu, britanski ministar financija George Osborne pokušao je igrati na škotski strah od gubitka funte kako bi pokazao Škotima da bi ih odlazak skupo koštao."Funta nije posjed koji bi se dijelio između dviju zemalja nakon raspada kao da se radi o kolekciji CD-ova", rekao je Osborne, jedan od najbližih suradnika premijera Davida Camerona, u svom govoru održanom u Edinburghu."Ako Škotska izađe iz Ujedinjenog Kraljevstva, napustit će i funtu", kazao je.Škotska će održati referendum o nezavisnosti 18. septembra na kojemu će oko četiri milijuna građana starijih od 16 godina odlučivati o tome hoće li ona izaći iz unije s Engleskom nakon 307 godina."Nema legalnog razloga zbog kojega bi ostatak Ujedinjenog Kraljevstva trebao dijeliti svoju valutu sa Škotskom", istaknuo je Osborne.

Guverner Bank of England Mark Carney ranije je izjavio da bi "monetarna unija značila gubitak dijela škotskog suvereniteta".Prema istraživanjima javnog mišljenja, Škote najviše zabrinjava potencijalni utjecaj otcjepljenja na ekonomiju Škotske.Londonski političari se nadaju da će oduzimanjem nade Škotima da će zadržati funtu potkopati njihove argumente za otcjepljenje.Međutim, potpredsjednica škotske vlade Nicola Sturgeon smatra da su to panični potezi Londona i dala je naznake da ako London spriječi valutnu uniju da bi nezavisna Škotska mogla odbiti preuzeti udio u dugu Ujedinjenog Kraljevstva.Britanski neto dug na kraju fiskalne godine 2012./13. bio je gotovo 1,2 milijarde funti.
    Last edited by El Re; 13-02-14 at 17:16.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by ;3620006
    .................................................. ..........................
    Protest planiran za subotu u Podgorici nije prijavljen
    Komentari (0)[/URL] A[/URL] A[/URL] A[/URL]
    Centru bezbjednosti Podgorica nije prijavljeno javno okupljanje, odnosno protest grupe građana za subotu, 15. februara 2014. godine, saopšteno je CdM-u iz Uprave policije. Ipak, na Facebook stranici "Protesti u Crnoj Gori objavljeno" da će protest biti održan u subotu, te da će tražiti ostavku Vlade i izlazak svih poslanika iz crnogorskog parlamenta. Podsjećamo da su iz te grupe ranije kazali da protest neće prijaviti policiji.
    "Ukoliko se građani okupe na lokaciji u Podgorici, iako prethodno nijesu prijavili skup, policijski službenici će preduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti radi očuvanja stabilnog javnog reda i mira i redovnog odvijanja saobraćaja na putevima. Uprava policije će takođe, u slučaju okupljanja građana na skupu koji nije prijavljen, a što predstavlja zakonsku obavezu, Područnom organu za prekršaje podnijeti prekršajne prijave protiv organizatora zbog kršenja odredbi Zakona o javnim okupljanjima“, ističu za CdM u Upravi policije.
    .................................................. .................................................. ............

Je li, ti se malo okupljaš ili si pošao tetki za tablete??...

A šta ima lošeg i malo omirisat betonjerku?...Probat pansion u apsani 1.6x1.6 m sa plafonom na 5-6 m visine i škiljavom sijalicom u ćošku...Zdravije se odrasta. Ima se čovjek čega sjećat u starosti...
    Last edited by El Re; 13-02-14 at 19:43.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

El re odavno nijesi obilazio betonjerku ,tvrdim da je ugodnije i ljepse u novim betonjerkama nego u pojedinim hostelima i motelima

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    g. El Re ..jel ovo moguce oko doktorata?koliko vidim na tom faxu predaje g. Knezevic..2010. Doktorirao...2006. Magistrirao.. 96. Diplomirao.
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 13-02-14 at 17:52.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad sam to htio napisat
    Ove danasnje su melem.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,007
    Thanked in
    4,017 Posts

g. El Re ..jel ovo moguce oko doktorata?koliko vidim na tom faxu predaje g. Knezevic..2010. Doktorirao...2006. Magistrirao.. 96. Diplomirao.
    Hvala Lepo
    Navodno, stvar je gora od samo sumnjivog statusa doktorskih studija i papira potrebnih za njihovo organizovanje.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Hvala Lepo

Moguće je, međutim zabrinjava lakoća s kojom se u ovoj zemlji iznose optužbe... Svako je nevin dok se ne dokaže suprotno. Ali sve se ovo dešava jer institucije koje treba da se tim bave (prije svega Tužilaštvo i Policija) ne rade svoj posao...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Malo je glupo servirati cv sa lako provjerljivim info a da nisu tacne...tj. ne malo glupo nego blesavo ili bahato.plus sto se radi o drugoj drzavi i sto bi u BG jedva docekali neku nepravilnost da naprave javnu blamaz u itd.. koliko znam provjeru cv podataka radi HR ali ne znam da li taj odjel postoji u drzavnim institucijama...
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 13-02-14 at 18:28.

Thanks Thanks Given 
    1,485
    Thanks Thanks Received 
    5,927
    Thanked in
    2,789 Posts

Svjetski dan radija

Radio kao terapija
    RTCG.me
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Evo nadjoh tekst iz Dana.. ne bi valjalo da optuzuju ako nemaju dokaze.. http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika...e%E6em+studiju
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Malo je glupo servirati cv sa lako provjerljivim info a da nisu tacne...tj. ne malo glupo nego blesavo ili bahato.plus sto se radi o drugoj drzavi i sto bi u BG jedva docekali neku nepravilnost da naprave javnu blamaz u itd.. koliko znam provjeru cv podataka radi HR ali ne znam da li taj odjel postoji u drzavnim sluzbama...
    Postoji od prije nekoliko godina Uprava za kadrove.
    Ovdje se ne radi o običnom službeniku ili namješteniku, već o državnom funkcioneru. Nekom ko je izabran za poslanika sa liste DPS-a, a kasnije za ministra u Vladi.
    Sem toga radi se o čovjeku koji je dugogodišnji partijski funkcioner. Funkcioner još iz vremena prije AB revolucije...Takvima niti je ko tražio, niti ko CV traži. Još manje ima onih koji ga pregledaju...Podatke jednostavno navedu u formularima koji služe kao kroki-biografije za javnost.
    O Radoju Žugiću znam dosta po privatnoj liniji, pa iako ne odričem bilo koju mogućnost prije nego se provjeri čitava stvar, teško mi je da povjerujem u istinitost te optužbe. Ne samo meni, već svima koji ga poznaju. Žugić je miran, povučen i do sada znan kao častan čovjek. Jedan od rijetkih s takvim ugledom u DPS-u. Prosto, mi to ne liči na njega...
    Međutim, ne lezi vraže...Nek se provjeri...
    Last edited by El Re; 13-02-14 at 18:38.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

mada je to DAN njima ne treba vjerovati ni kada napisu kako se oni zovu
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidji, za Vijesti su oni New York Times..barem nisu tabloid.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    O Radoju Žugiću znam dosta po privatnoj liniji, pa iako ne odričem bilo koju mogućnost prije nego se provjeri čitava stvar, teško mi je da povjerujem u istinitost te optužbe. Ne samo meni, već svima koji ga poznaju. Žugić je miran, povučen i do sada znan kao častan čovjek. Jedan od rijetkih s takvim ugledom u DPS-u. Prosto, mi to ne liči na njega...
    Međutim, ne lezi vraže...Nek se provjeri...
    hm, možda ni on nije znao da taj fakultet nije zvanično akreditovan za doktorate, ne bi bio ni prvi ni jedini fakultet u Srbiji koji je polulegalno radio

Quote Originally Posted by Draka View Post
    Vidji, za Vijesti su oni New York Times..barem nisu tabloid.
    eto te ka minut-dva, samo si zaboravio da pomenes one dvije babe
    She is only here to annoy herself!

Page 589 of 666 FirstFirst ... 89489539579585586587588589590591592593599639 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)