Zadnjom.
P.S. Stigao je. Policija, you had it!
Police LOL
Jos jednom, LOL!
video or its not working :razz:
Wait for it.
Koliko kosta I koje sve radare fata?
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ne znam, ja iskreno mislim da je ovo promašaj, jammer je mnogo korisnija stvar. V1 može laser da detektuje tek kad te gađe ili kad je baš neka blizina itd, jer je laser usmjereni zrak, ne može ga detektovat kao radar, koliko ja znam, a on kad te gađe brzinu očita za manje od 2 sekunda, ne možeš za to vrijeme usporit'. A i pišti li kroz grad na sve prodavnice, taksije itd, može li to da se gasi, da se upali neki city mode?
a i kad ti pandur pokaze brzinu ne znas jel snimio tebe ili drugog, ovako sa jammerom znas da nema sanse
a sto se tice city mode-a V1 je vjerovatno najbolji detektor ali i najskuplji![]()
She is only here to annoy herself!
ovi novi radari ja mislim da su non stop aktivni, ne znam oce li imat one ručne.
0:48
Stoji da je V1 dobar tj. odličan je, ali ja mislim da je baš beskoristan kod nas, jammer je prava stvar, samo što su jammeri dobri skuplji duplo od V1, ali bi zato vozio opušteno, i samo oči na presretače
p.s. ovi tronošci su isto laserski vjerovatno, tako da i njih detektuješ tek kad je kasno, a i neće se naši tako lako otarasit ručnih tj. ne mogu uzet tronožaca koliko bi oni voljeli da ih ima![]()
pazi, jesu laserski, ali su stalno aktivni tj laserski zrak je već oko 2km ispred radara, a ti kad nailzais sa V1, detektuješ taj zrak, i imas fore sekundu -dvje da reaguješ. Zajebano je kad se laserski zrak na radar aktivira tek na dugme, i ti si vec tada na maloj udaljenosti od radara i nemas kad da reagujes, jer je njemu na manjoj udaljenosti potreban sekunda da izmjeri. Tako bar mislim da radi, evo Fabija ce testirati pa reći.
Fabija u svakom slučaju neće bit objektivan, ka' za sve, tako da nam je džabeNjemu i ovaj što pišti na svaki kamenčić po ulici radi samo tako
U svakom slučaju mislim da je premalo vrijeme da bi reagovao na lasere, a i opet ovi tronošci će biti na određenim mjestima, veći su problem oni ručni radari a najveći presretači
![]()
Kakav je Ilija, majka ga ljubila
ne vjerujem da su stalno jer bi laser sagorio vrlo brzo vjerovatno kamera ima detekciju pokreta pa kad naidje auto upali laser
P.S. ova kineska zezalica bi mozda mogla da posluzi protiv presretaca i ovih kamera a prilicno je jeftina, jedna naprijed i jedna pozadi
http://www.alibaba.com/product-gs/83..._detector.html
Last edited by NSX; 13-02-14 at 15:47.
Stalno su upaljeni.
V1 ima opciju da gasi detekciju zavisno od brzine, detekciju lijevo/desno i td.
Ima tu grdilo da se podesi, za sad je OK.
Ništa nisi rekaokako je ok, kakvo ti je iskustvo sa prodavnicama i taxijima za sad?
Nema ih. Poz.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Mene je moj radar detektor spasio sigurno jedno 20 puta i na njega sam navikao evo dugi niz godina vozim sa njim
Bez njega sam kao bez oci ali ozbiljno
Kupio sam ga preko novina uzeo sam bio jedan od 300 eura pa sam ga onda vratio i uzeo neki od 120 jer sam imao jednog druga na radar pa sam to malo testirao i potpuno su se isto pokazali
Tako da mozete uzeti najeftiniji.
Послато са ME173X уз помоћ Тапатока
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
Već 10 godina vozim Whistler 948 euro. I naravno, isplatio se
Prije par godina sam imao problem, u nedođiji đe nema šanse da bude radarske kontrole - Whistler me izluđeo.
U momentu sam pomislio da se pokvario, jer malo po malo beep beepćao. I to se sve dešavalo dok je ispred mene bila Mazda (ne sjecam se modela)
Što sam zakjučio? Ili je ta Mazda imala neki jaki predajnik (jammer), ili je imala kontrolu mrtvog ugla na radarskom opsegu???
E sad, volio bih da me neko ispravi ako griješim ili ako je imao slična iskustva neka piše.
Mazde imaju radar cruise control. Isti band kao lidar policijski.
Moze li se sto protiv ovih novih radara?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks