Dekrementiraj...
Dekrementiraj...
Ma odlicno, samo dekrementiraj broj Dvica za 1.
Ne znam jeli ovo za topik "Degenerici" ili za ovdje...
Tako ja danas, po onoj kiši, izlazim iz Laković-a, i sigurnim korakom guram kolica, zaklonjena kišobranom, idem ka svojim kolima. Otvaram gepek, neko počinje da svira, legao čovjek na sirenu. Ne obraćam pažnju. Pola stvari utovareno u gepek, kiša pljušti, vjetar šiba, onaj opet legao na sirenu, vidim iz mog lijevog ugla kako se neki kombi uputio ka meni, bježim u stranu ne bi li prošao, da mu mjesta napravim, posle ću utovarit ostatak, izmičem se i gledam kako se kombi, tj. omanji kamion zakucava u moje auto, odbija se, i ponovo zakucava! Stojim ukopana, vilica na pod, ne vjerujem što se dešava. Mislim koji kreten, gledam u vozača kamiončeta...njega nema! A reko u tri lijepe! Sreća pa sam se pomjerila, inače mi ovaj put koljenima ne bi bilo spasa! Srce u pete, i dalje stojim ne pomjeram se,i dalje ne vjerujem što se dešava. Stručnjak ostavio kamion bez podignute ručne i van brzine, ili nije dobro potego ručnu!
Izgubila sam po sata čekajući čovjeka da se pojavi!
I tako ja danas prodjoh bez težih tjelesnih poslijedica! Vozim od svoje 15-te, od prvog auta pa do sad, od četiru "udesa" koja su mi se desila samo sam jednom bila za volanom dok vozim, tri puta sam stojala sa strane i gledala, jednom kako se motorista zakucava u moje auto koje je parkirano uzbro od puta pred garažom, i dva puta na parkingu. Ee kad te hoće!
Prvo je izašla žena, sva unezverena, pita što se tu desilo, pa onda pita dje joj je muž. Ja joj objasnih, pa je pošla da ga traži. Dolazi on, izvinjava se Bog zna kako, veli "Ne znam, imam problema s tom ručnom." Štete stvarno nema na auto, ni ogrebotina, senzori rade kako treba, ali da se ja nisam makla odoše meni noge, a i tu je pad minimalan ali eto dovoljan da ga je VJETAR pogurao. Ja stvarno neman običaj ni naviku da reagujem na auta koja sviraju, i ne bi ni sad, da ga ja ne vidjeh krajičkom oka s lijeve strane. Ali prizor, kako se odbiše jedno od drugo ko dvije lopte, i opet sastaviše mi ne izlazi iz glave, jer ja prvo ne vidjeh da nikog nema za volanom, i pomislih prvo da je ovaj lud sto posto! Hahahab
Nevjerovatno. I opet nista.
"Lijep" udes kod Trgovinske.
19700 taxi i 2 kola mislim.
Taxi dobro ostecen naprijed
Led na taj most na crkvine.
Pa majku mu ***** je li teško tu rizlu i so prosut i to im ona stoji na vrh crkvina i odatle je razvoze.
E državo nesrećna.
Bijo si poziw koi se neodbija
Opet mnooogo jak udes sad na semaforu kod trgovinske. Kolko dobacih, Golf 4 / Octavia
Po polozaju kola mi se cini da se Octavia kretala iz pravca Zabjela ka sat kuli, a ovaj od trgovinske ka Bulevaru SA. Sad tek vidjeh golfu unistenu desnu stranu, tako da ce bit da je Octavia kroz crveno.
I za divno cudo, policija zaustavljala kod Citya, i pustili sve i odma po gasu do tamo
Last edited by Draka; 12-02-14 at 23:29.
nocas oko 8 na cosak prema milenijumu tacno dje je semafor izmedju ekonomskog i pravnog faxa, golf 2 zeleni, covjek zakacio semafor i pokidao nekoliko stubica i zaustavio se na trotoar.... pjan izgleda bio...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Vidjeh ovaj golf i octaviu... Pootvarali se airbagovi, tockovi okinuti.... Uzas
Sent from my iPhone 5S
umjetnik
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Virtuoz,rekao bih
Sent from my Samsung Galaxy Duos
Dje je ovo??
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Onaj udes kod trgovinske.
Slika i opis sa fba: "poslednji pozdrav :/" https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...13757506_n.jpg
But if you never try, you'll never know..
Kako je dobro puklo bilo, da me iz prvog sna diglo, mislio sam da je cijela bocna strana nestala![]()
Kod Citya : Mercedes novi A klasa (bijeli) i megan (bijeli
Megan se kretao po bulevaru, a klasa ulazila na bulevar
Samo vidjeh da izadjose da pogledaju glavu nekoj djevojci iz megana..
Koje tablice na A class
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks