tuzbu i opleti po njima svaki dan si placao taxi pored svog auta i racunaj....
Ima li neki rok do kad sup mora dostavit saobracajnu i tablice ako su svi regularni papiri predati? Tehnički sam uradio 21.01. i ajd računam da je to predato u sup 22.01. i u sup mi kažu da oni nemaju saobraćajnih i da bukvalno ne znaju kad će im stić. Stvarno katastrofa, ne mogu auto vozit zbog njihove greške bez tabica. Čekam da mi to zavrse evo skoro mjesec dana a nikakvu potvrdu mi ne daju da smijem vozit auto. Bitno je da će mi u saobraćajnu pisat da važi od dana kad je urađen tehnički. Propala država.
tuzbu i opleti po njima svaki dan si placao taxi pored svog auta i racunaj....
bila jednom jedna zemlja.....
Ima li ko da mi proda parce mat folije 15x15cm da prekrijem jedan dio. Isao sam na pijacu niko je nema sve neke karbon folije.
Sent from my MIUI 990
Preporuka za autoelektricara. U pitanju je Golf mk3.
Hvala
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Mozda je neko prije pisao o tome ali to treba naci u 13 000 postova. Ko popravlja Jeep automobile i dje imaju djelovi da se nadju? Ima li neko iskustva, kvare li se, jesu li skupi i slicno? U pitanju je Cheeroke iz 2000. godine sa 2500 kubika, 103 kw, dizel naravno.
Toga me i bilo strah jer sam vidio par lijepih i ocuvanih u oglase ali niko nece da ti kaze "kvari i skup je za odrzavanje".
Sto se cijene djelova tice to sam i pretpostavio ali samo ovo za kvarenje me interesuje. Zato i pitam je li ko imao iskustva sa njima da odmah pobjegnem od njega![]()
Ima li neko od vas broj nekog majstora iz tolosa koko zetski ili tako nesto ga zovu?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
koliko trosi mercedes c 180 2002. godiste u prosjeku, ako c 200 dizel trosi 6.2?
moze li se do cilipa-duborvnik bez zelenog kartona i na licnu kartu? ili treba pasos i to...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Pasos osim ako nisi iz boke moras imat, a zeleni karton samo bosancerosi traze
sent from cp
1. Ne
2. Ne
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
60 eur da bi promolio nos i haubu...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ko radi dobro poliranje u PG? Koliko se krece cijena poliranja?
servis za bicikla u PG? Ima li to dje?
Imas na Drac kod one zute zgrade.
Dje da uzmem povoljno baterije za daljinsku centralnu. Ili mi se kljuc raskodirao ili su mi baterije oslabile...
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks