Page 177 of 402 FirstFirst ... 77127167173174175176177178179180181187227277 ... LastLast
Results 4,401 to 4,425 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja od ponedeljka bi treba pocet sa ketozom, mada se jos mislim jer sam trenutno na obicnu dijetu neku i vec me nervoza fata po vas bijeli dan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sajla View Post
    Prelazim po temi i nevjerujem na sta naidjoh... Druze, u koju teretanu pustaju u gojzerice? U ovome treniras?? :lolblue:
    Jes da si običan trol, freško registrovan, al ajd da odgovorim.

Teretana ti je military-boot camp, tamo te ne puštaju dok ne vide na ulazu imaš li vaške, jesu li ti gaće glibave, i da, ne može u gojzerice... Čovjek ne radi kardio, diže težine, i gojzerice mu ovdje čak su i dobitna kombinacija, širok đon, stabilne i ne klizaju se. Još ako unutra imaju neku anatomsku potporu u đonu, ljepota za kičmu. I što je tu problem? Jel ti ideš po teretani da se manekenišeš, tražiš dečka? Ne gazi on po strunjačama pa da će nešto uništiti, pa da ne puštaju u teretanu. Jedino nije dozvoljeno trenirati bos, u japankama (zbog sigurnosti onoga ko ih nosi, klizaju se) i bez majice. Ostala ograničenja ne poznajem.

Nego, zalaze li ovdje admini? Troluje se mlooogo.
    Last edited by Lucas; 12-02-14 at 08:29.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

Quote Originally Posted by Sajla View Post
    Prelazim po temi i nevjerujem na sta naidjoh... Druze, u koju teretanu pustaju u gojzerice? U ovome treniras?? :lolblue:
    Evo Roni Kolemanove obuće:

Aj se sad lijepo poklopi po ušima i napusti objekat.

Thanks Thanks Given 
    375
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    13 Posts

Kako je tema postala aktivna od Januara, al dobro, neće još dugo to trajat

Možda i pogriješih jer mnogi odustanu poslije februara..no aj..ima onih koji istraju do početka ljeta
    Last edited by Emp; 12-02-14 at 09:38.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by JOLE View Post
    Hhahah bolje bi mu bilo da budži grafičke i procesore i dalje nego što se okrenuo kreatinu.

Lovercloker, kad ćemo da organizujemo neki event ali biciklima kao u staro dobro vrijeme da se dođe, vježbamo noge, prže sa kalorije i te profi stvari.
    zvace te i mene nisam vozio sto godina dugu rasnu turu !!!!
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

sparco, možeš li mi poslatu tu keto dijetu na pm?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

kad zasluzite

Thanks Thanks Given 
    147
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    22 Posts

kad se pocne trenirat manje ce bit ovdje price i prduckanja
    naravno ocekujem golisave slike od @lavklokera i jos nekih prejakih momaka ovdje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

jes ja sjedim eo 6 mjeseci mrzi me da se nakanim uopste izac iz kuce ;p
    volim kad to neko kaze ka ti ispada da trening treba da traje 12 sati i nista drugo ne moz uradit vise ;p

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Primijetio sam da su ljudi koji idu u teretanu i piju HEMIJU (tu sam i ja) strasno omrazeni u drustvu.Kompleksi valjda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

znas kako crnogorci opravdavaju svo neznanje, i neuspjeh, omalovazavajuci u svakoj sferizivota, nista neobicno ; p

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rock'n'rolla View Post
    kad se pocne trenirat manje ce bit ovdje price i prduckanja
    naravno ocekujem golisave slike od @lavklokera i jos nekih prejakih momaka ovdje
    Sledeci update tamo za mjesec...No Lucasa i Divljinu ne gledah, ae, budite hrabri

Quote Originally Posted by sparco View Post
    znas kako crnogorci opravdavaju svo neznanje, i neuspjeh, omalovazavajuci u svakoj sferizivota, nista neobicno ; p

Taj rad Inace mozemo turu opalit kad vrijeme pusti, i rockenrolla je raspoložen...Na žalost ne bih zvao Jola, tamo da ga cekamo svakih 5min pore neke livade da bere maslačak, travice, il ne daj bože bude krava na livadu pa krene direktno da pose mlijeko bez te hemije i cuda hahah
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A ja sam imao pauzu od 1og septembra do 15og januara, tako da sad nemam sto izbacat.Mada, uz ovakvu hemiju racunam da cu se vrnut na staro tu do kraja marta

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Cijepate se ovom drogom od proteina steroida i kreatina pa pametujete odje a sve ce vas srce okinut u 32 godinu.Znam jednog momka iz Kikine teretane to mu se desilo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad sam poceo da citam ovu temu djelovao si mi upucen sad shvatam da si vrlo ogranoicenog znanja. Sve sto cu ti reci je da pazis zdravlje, pusti djavola...
    U pravi si Prijeki primjera je dosta. Najjace je sto se bucaju hemijom da bi izgledali kao prosjecni amerikanac navucen na dzank fud...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

jes ja znam babu sto je iznenadnom smrcu odapela u 112, boze me oprosti cudan je zivot, a njena komsinica mi je rekla da je pila kafu svaki dan pa zbog toga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

pa hajde prosvijetli me ? samo samujes trolujes i prdnjavis, hajde daj savjete vidis i sam da ja svakog pazljivo slusam ? nauci i ostale kad si tolko upucen ?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

A jel mora da se bude pro bilder da bi se pisalo na forumu? Da onda to pravilo uvedemo i na NBA, vaterpolo, rukomet...
    Sajla je novi forumaš koji se registrovao i od 23k+ sparcovih postova izanalizirao suštinu oko treninga i ishrane. Neko od starih forumaša ima komplekse

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

evo ja cekam to magicno prosvjetljenje, a i to volim sto nemam kondicije kardia i istegljivosti pa me i to naucite cekam............

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

pubertet radi ;p

ja nikad nisam rekao direktno da se nesto proba i uradi vec sta mene radi sta sam sve probao i izgurao do limita, i da treba znati cilj osnovu i sebe prije svega , nikad nikome nisam pomogao i napravio program ko mi se javio da nisam znao sve o njemu prvo
    al odje cim nesto kazes ljudi , valjda gledajuci kroz sebe, misle da si odma napisao da sve znas i samo je tvoje ispravno , dok ne naucimo gledat kroz tudje oci nekad , ne moze pricat nista valjano,
    omalovazavanje je standardni dio nase jadne kulture i zato smo dje smo i necemo mrdnut nikad, i cim se neko odvoji od ustalejnih normi odma je bauk , cim neko tek zbog toga postigne uspjeh ili ostvari svoj cilj koji i kakav god on bio, cilje je licni, e onda je najebao od sredine koja je jadna da nesto uradi i promijeni i samo krivi druge,mene takve stvari nikad nisu tangirale niti ce, nit me mogu odmaci od svojih ciljeva ili pak odje pisanije a jos manje kad su jedini argumenti nasem narodu da pazite bitan dio : oni to znaju bolje al ih mrzi da objasne il napisu znas, a jos bolje kad vide da im praznoca ne pali onda ide sigurno al jako malo izvlacenje u startu tipa mozda ne znam al sigurno je tako, il nisam upucen al garant je tako
    nisam probo da vozim avion al znam sigurno

sto se tice fizickog napretka ljudi vole opipljivi dokaz necega nesto da se desava , sad da bi sebi olaksali, ili otezali u to ne ulazim, al vole, i lijepo je vidjeti i pratiti i jedini nacin moralne podrske ,

ja kad sam ulazio u ozbiljnu pricu o ovome svemu ja sam bio ka svi mi, sto je razumljivo ne radjamo se najpametniji zar ne, i tad sam trenirao divljacki satima dnevno, neki sa foruma me znaju sa nekih treninga i vidjeli su izdrzljivost koju sam postigao, al uvijek je bilo da je neko odmorniji i freskiji i orniji, i dokoniji, nas vecina ima odje obaveze posao socijalni zivot i zivot uopste(za razliku od nekih) odlucio sam da predjem taj prag zatvorenosti i udje u suplementaciju ishranu i sve , ja sam imao srecu da sam jako komunikativan i znao sam tone uspjesnih ljudi u sportu od kojih sam kupio savjete , sportisti, licni treneri, fizioterapeuti, fizijatri, nutricionisti sta ocete , neki su i sampioni u ibbf federaciji, neki su sampioni powerlifta, medjunarodni i domaci itd itd itd da ne sirim, ono sto sam ja uradio jeste , a to ne radim nikad u zivotu ne prihvatam reka je neko koga neko zna,
    poceo sam da ucim tijelo od najmanjih nivoa ka vecim prije ikakvog ucenja kako ishrana i suplementacija utice, pa sam poceo da testiram i igram se sa svim rezimima svega od nata hemija kat gainova do sta ocete,dok nisam nasao sta mi radi i svo vrijeme sam imao ciljeve kojima sam tezio sto danas ljudi cesto gube i samo rade pro forme jer to nedje eto znaju da kao treba,i u sredini dje !!neznanje je odomacen sindrom, manjak podrske jos veci i omalovazavanje najveci, zar nije lijepo potruditi se iznijet misljenje razmijenit i pokusat pobosljat jos toga, i ja imam da ucim jos tooonu i ka svi mi do kraja zivota, stvari napreduju ubrzavaju mijenjaju se , godine rade svoje tijelo isto, s toga je raznovrsnost bitna i misljenja i uspjesi i neuspjesi i sve da coek stvori siroku sliku svega i shvati sta mu pase, nekome treba tu pomoc nekome ne,
    ko oce da pomogne uradice, ko oce da to iskoristi iskoristice i sa svojim shvatanjima svega i slikom cilja stvoriti svijet za sebe i probati, uvijek ostane zadovoljstvo probanja ako ne i uspjeha ...ja sam svoju formu nasao i za ono sto u zivotu radim ona mi je bitna jer mi odrzava stepen zeljene kondicije specificno za struku, i opipljive rezultate u svemu imam jer stati necu nista da radim dok do kraja ne dodjem, tako da sve ovo oduzme 5 min da se napise i nije tesko kad se oce i zaista imas zelje da nesto dokazes ,iako ja odje sad trenutno ne dokazujem nista ;p

ne shvatajte sve ka direktan atak na sebe i svoja misljenja , i ne upucujte atak drugome neosnovano a jos manje kad sve znate al vas bas mrzi da objasnite, jer ko prati temu od starta ili polovine vidi da 90 posto ljudi lijepo o svemu razmisli, procita , proba razmijeni misljenje i prosiri vidike znajuci u nizu svega sta mu pase

Thanks Thanks Given 
    147
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    22 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    jes ja sjedim eo 6 mjeseci mrzi me da se nakanim uopste izac iz kuce ;p
    volim kad to neko kaze ka ti ispada da trening treba da traje 12 sati i nista drugo ne moz uradit vise ;p
    sala je bila na osnovu ovog posta
    Quote Originally Posted by Emp View Post
    Kako je tema postala aktivna od Januara, al dobro, neće još dugo to trajat

Možda i pogriješih jer mnogi odustanu poslije februara..no aj..ima onih koji istraju do početka ljeta :grin:
    ne uzbudjuj se sparco

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Цитираћу једног српског бодибилдера Ако мислиш да ми ово раде због тебе, зајеб'о си се.
    људи се баве тиме, зарађују од тога, живе од тога, не видим ништа лоше у томе.
    Исто тако, не каже нико да је то супер изглед, али треба поштоват' овакав успјех и постигнуто.

То је исто ка' да кажеш ПИХ ВИЂИ КАКО ЈЕ ГРДАН НОВИ БОЛИД ФОРМУЛЕ ЈЕДАН, кога боли патка што ти мислиш, направљен је тако јер ради поса', треба да буде такав и ту је крај приче.

Него да вам покажем пршуте од Биг Ремија, сајло, ти зажмури

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahha nocas radih noge...mrkavala mi svijest na momente...čak mi se i povraćalo a ovo je fotošop whahahhahhahah
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

И ја сам мислио, али плашим се да није јер сам гледа' неке његове новије слике у којима је у шортс, квад му је набрека' испод само тако

Page 177 of 402 FirstFirst ... 77127167173174175176177178179180181187227277 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)