ja danas nisam pio bensedine i mnogoooo sam lud !!!!!!!!
znas sto je muka ima neko bolji bmw od jolevog i vecu kucu, a mi sad imamo veci biceps i muka spopala ;p
Dočekali smo da se sprduckamo sa ljudima koji imaju BF 10% i ruku 42cm.
Jedno je kada to radi Sparco jer je to motivaciona/interna zajebancija.
A drugo je kada se "znamo sa okupljanja" pa se prozivamo. Onda je to bedno.
Evo kad bi npr ja došao na to okupljanje biciklista mislili bi da se naoblačilo, a nisam trenirao kako treba 10 godina. I šta to govori?!
Loverclockeru - ne reaguj. Onaj ko nije prošao pakao teretane nema pojma o čemu priča (citat: Tadija Tadić).
ja danas nisam pio bensedine i mnogoooo sam lud !!!!!!!!
znas sto je muka ima neko bolji bmw od jolevog i vecu kucu, a mi sad imamo veci biceps i muka spopala ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ako kome treba brz snack prije gym nema kad da jede,
u tiganju zgrijete puter od kikirikija, med i malo mlijeka dodajete kolko da ne dobijate bruh mijesanjem, dodade whey cokoladni, lanene sjemenke i kokosovo brasno sve dobro umutite prelijete u neki sud plitki, polijete sa masom mljevenih badema i indijskih i u frizider lako za nosenje prebogato kalorijama i puno proteina i omege ;p cmok
ja sam narkoman priznajem, pi raspadam se stalno nesto, bolestan sam, i imam 60 kg otkazali bubrezi
Aaa kako ste osetljivi na ovaj podforum, sprdnja. Mimo Lucasa koji mi je prije dao par dobrih savjeta, i kako sam nemu objasnio meni nije cilj nabijanje mase, svako je danas napucan. Čak sam na 78 kila, 187cm tražio način kako da još smršam radi bolje definicije. Sad umjesto večere se kljukam žitaricama i surutkom da bi još smršao, nekome je banja biti kao sparco a nekome da je fit i to je to...
A ko ti je rekao da uzimaš ugljene hidrate i surutku za večeru?
78 kila na 187cm je daleko od "fita", mnogo je blize anoreksiji.Postoje i fitness kategorije, na tvoju visinu mislim da je 85-88kg idealno ukoliko oces da budes fit, a ukoliko oces da budes "napucan" onda mozes skoro i do 100kg da ides.Naravno, sve zavisi od organizma.
Btw, nisu ljudi osjetljivi, nego su im svima, ukljucujuci i mene smijesne price o HEMIJI.Sve je to vec milijardu puta preprdjeno.
Jole to je premalo. Ja sam visok 181 i imam 78.5 kg ujutro nakon velike i male nuzde.i necu da mrsam vise nego da ostanem na ovome ili da izadjem na 80 ali misica ne masti.
A sad neka neko preporuci sta jesti posle treninga za nas studente i socijalne slucajeve koji nemaju za wheyjedva sam i za NO skrpio. Nad se naredni mjesec da cu moci da kupim whey. A do tada sta jesti nakon treninga?
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Meso (piletina,curetina,las kare, teletina, tunjevina, riba) + pirinac ili krompir + neka salatica.Ja licno, ne vodim racuna o kolicini.To jest, ne gledam ocu pojest previse, samo da ne pojedem premalo.A neki moj minimum je 200g mesa i 100g pirinca ili 300g krompira.Dobro ti je odma posle treninga jednu saku suvog grozdja da sunesh, cisto da te vrne u zivot malo![]()
Danas sam imao protein bar za posle treninga odmah. Ali kao student jedem u menzi i bas sam juce nakon treninga pojeo saku badema i kasnije sam jeo pirinac, bareni grasak i ribu. A danas pirinac krompir i batake. I nakon tog obroka kad dodjem kuci namazem na dvopek ili tonus kikiriki puter.
zitarice za veceru na defki i mrsanju , facepalm ..................
Pa objasni mu nego se sprdas. Ne vidim foru postovanja kad se salis sa nekim.
dodje da pita dje da nadje nesto, dobije odgovor i odjednom napadne hemiju nabijanje mase hemijom, i veli kako vi strucnjaci nazivate to sve po njemu je hemija, i da pomognemo ? a nije ni trazio ni procitao koju stranu i edukovao se...........
Pa ne zna momak. Ja sam nekad govorio neee hemiju nikad u zivotu pa evo sad NO uzimam i nadam se da cu whey uzeti. Malo sam se edukovao. Neko ko je uzimao mi je objasnio i eto.
Ocekujem sad prosvjetljenje neko.
Ja sam pricao sa par momaka i po netu. I za to sto meni treba NO je potreban i whey. Ali ja nemam finansija za oboje
onda si prioritet pobrkao ;p sad ces vise da se silujes a nemas dovoljno da ijes proteina da naranis misic da uprostimo matematiku
Amfi malo grijesis, nemoj se opterećivati sa snagom i cudima...Ima mnogo precih stvari od NO, vazda mozes pojest bananu il nesto slatko i drmnut kafu i banja.
Po meni je najbitnije unositi dovoljno kalorija, mada neki jaki mezomorfi/endomorfi se ne sjekiraju oko toga.
Ako si na budzetu mnogo ti je isplativiji i bolja opcija kreatin. Jer ima dosta tih efekata korisnih, po meni naj je ta cirkulacija mikronurienata/proizvoda metabolizma olakšana, tj poboljšana. Njega mozes naci tu za 10-15e jos ako ubodes popust pa nadjes 750g da ti traje 2mjeseca+.
Nakon njega whey i meso i jaja i mlijeko, imas dosta stranica na fb, ne moras ici i uzimati bas u prodavnicama da nadjes najbolji "deal". Npr imas hidroizolat 3.5kg za 64e od The Nutritiona.
Taj sto ti gledas je u krv, obicno se ne uzimaju pakovanja manja od 2.2kg jer su preskupa, dobijes premalo. Npr evo 3 put veca cijena, 5 puta vise proteina...Isto tako ih imas od 2.3-2.5kg za 45-55e...
Jer ako ovako ne gledas stvari, i ne unosis dovoljno proteina, makar za održavanje, rizikujes opasni katabolizam (iako smatram da malo tu temu prenapumpavaju), u najblazem slucaju neces mrdnut s masom.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Problem je sto ja ne zelim masu sad neku. Zelim da se izdefinisem. I pricao s sa par momaka oko mog ne napredovanja kod treninga grudi prvenstveno kod bench press. I u par razgvora dosli smo do toga da kantica NO od 30 mjerica i whey je jedna od dobitnih kombinacija. Ali ja kao stident kojem je budzet nekih 100€ mjesecno nemam mgono opcija nego sam dobio na kladz neko 30€ i kupih NO. A ostatak pokusavam hranom da ubavim. Glup sam sto nijesam kupio u novembru sve sto mi je trebalo jer sam tada dobio na kladz lijepe pare i imao sam bas bas. Ali tada nijesam znao kako i sta i eto. Uglavnom za sad sam sa treningom bas zadovoljan.vidjecemo sta i kako u buduce
А да видите како мене гледају кад у бус почнем да мућкам НО... То је већ посебна прича![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks