Page 173 of 402 FirstFirst ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... LastLast
Results 4,301 to 4,325 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ima li iko vise da je pravo musko i na 100+kila odje? ili je ovo fitness forum ?
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

193cm/102kg :victorious: Mada ću do ljeta gledati da odem malo ispod 100, ljepše izgleda čini mi se.
    Last edited by Lucas; 10-02-14 at 11:23.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

eto tako, a ne sve 60 do 80 fitness forum ;p

Thanks Thanks Given 
    147
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    22 Posts

187 cm /94 kg beton

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

sisica , u fitnis sekciju s tobom

Thanks Thanks Given 
    147
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    22 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    sisica , u fitnis sekciju s tobom
    hahah :*

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kilaža stvarno nije mjerilo nečijeg izgleda, ja na 88 - 90 kg sam bio čiča gliša - presmiješan, ne znam na koju foru al tako sam izgledao sam sebi.

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,786
    Thanked in
    1,598 Posts

Sparco je nas brat i ekstra momak tako da se on i salio malo a to je jedno od mrznijih pitanja u teretanu- koliko imas kg.

Sent from my iPad using Tapatalk
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Uz hemiju ću ja za pola godina sa 1.87 imati preko 100 kila, normalnom ishranom bez hemije nema šanse, mislim ima ali da nabacim stomačinu umjesto mišića.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by JOLE View Post
    Uz hemiju ću ja za pola godina sa 1.87 imati preko 100 kila, normalnom ishranom bez hemije nema šanse, mislim ima ali da nabacim stomačinu umjesto mišića.
    Ja sam bio loš iz hemije, zato sam studirao društvene nauke.

Striktno natural.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahahahahahahah čudo ta hemija...magija......hahahh
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

kikikiki prelud si klokeru . Kako vi stručnjaci nazivate steroide, kreatine, amino kiselene i sl, kolko ja znam to je hemija :/.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    107
    Thanked in
    62 Posts

here we go again... kao po satu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kikikiki prelud si klokeru . Kako vi stručnjaci nazivate steroide, kreatine, amino kiselene i sl, kolko ja znam to je hemija :/.
    Pa onda je i surutka u prahu. Jer whey protein je sintetizovanj protein surutke.

A pritom je i secer u prahu, slatkisi, salame, svi vitamini u tabletama, sokovi itd... Nista ne raste na drvetu i sve se dobija preradom.

Stavljat steroide i amino i proteine u istu grupu je grijeh. Bliža je vegeta i amino od amino i steroida...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

193cm-89.5kg-15.5godina
    Eo 5 mj idem u teretanu,nabacio sam 6kg misicne mase.Nista od tih hemikalija ne pijem,zivim zdrav zivot!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

prije bih rekao da ima luđih...al ajde. Jel ovo stručnaci zato što ti misliš da znaš bolje od momaka koji treniraju 10 puta duže i više od tebe, vode 10 puta zdraviji život,
    i koji su 10 puta više od tebe vremena posvetili edukujući se u ovoj oblasti?

Ništa lično, ne shvati me pogrešno, al tih ljudi sa babaroga pričama ima milion u gradu. Miješaju hormone i proteine, ne znaju ni šta je šta ni đe ga ima, ni za šta služi,
    samo šire neke neosnovane priče iz teretane. Priče koje se najčešće pokreću neozbiljni momci u teretani, koji tamo idu radi reda, da se fenserišu i da pričaju narodu kako idu u teretanu,
    i sve kreće kad se vidi dobro građen krupniji il izcrtan momak: "A vidi ovoga, kako se napio hemije"

Ova surutka u prahu te neće spasit nit će ti što donijet bolje...šta više, mislim da je krcata natrijum hlorida...al aj...

Last edited by Loverclocker; 10-02-14 at 16:56.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Glupo je vjerovati da BCAA i Whey i kreatin u onom obliku u kojem ga sportisti piju nema neki bar mali negativan uticaj na tijelo. Ne zbog samih amino, proteina ili kreatina, nego zbog dodatnih stvari koje se stavljaju da bi imali rok trajanja i trajali duže (ali sve te stvari stavljaju i u običnoj hrani), i zbog pretjerane upotrebe. Ali ako propisno koristiš suplementaciju (SAMO SUPLEMENTACIJU, ne govorim o AAS ili ne znam čemu) rizik je minimalan (čak i ulicu kada prelaziš, ili sjedneš u auto, preuzimaš neki rizik, više je umrlo od ulice nego od svih suplementacija zajedno, MNOOOGO VIŠE - ako je uopšte iko ikad umro od suplementacije?).

Priče o lošem uticaju postoje jer se pretjeruje u upotrebi, i ne zna se šta je amino, kreatin i protein, tri stvari bez kojih ničije tijelo jednostavno ne može funkcionisati na dnevnom nivou! Svi znate šta je brokoli i koliko je zdrav? Nedavno sam čuo naučnike da kažu ako unesete previše brokolija na dnevnom nivou, zalazite na lošu stranu zdravlja, pogotovu za osobe sa štitnom žlijezdom.

Jako je bitno zapamtiti: Razlika između lijeka i otrova je u dozi! Jedna stvar može biti lijek, pri malim dozama, a otrov pri velikim.

Ja sam siguran da JOLE to što kaže, kaže iz najbolje namjere, čini mi se da je sasvim ok lik. Čak je i za pohvalu taj skepticizam, čovjek vodi računa o svom zdravlju, i to je sasvim ok. Al se treba edukovati i znati, to je ključ. I niko sa ovog foruma ne popije BCAA niti kreatina koliko jedna osoba od rođenja pa do smrti unese Koka Kole i ostalog gaziranog smeća koje je vrlo kancerogeno, raznih zaslađivača od saharina do aspartama koji je bukvalno otrov, nusefekti se kreću od alergijskih reakcija do kancera, mesnih prerađevina poput čajni, salami i viršli koji su najgori mogući izbor hrane, čips, razni slatkiši, GMO soja, pa razne gmo supstance koje recimo ima u Nuteli... Jednostavno, svi zajedno suplementi ne čine ni 5% štete koliko čini junk food. Jedina razlika je što junk food polako ubija, a suplementi kada se pretjera sa njima iz neznanja naruše zdravlje. Jer neke sivonje ne znaju da budu umjereni u dozama i to ti je to... Ako sad kreneš da unosiš pretjerano C vitamin ili D, što je još gore, imaćeš osjetne negativne posledice, od osipa pa do opterećenja bubrega.

Da opet naglasim, ovdje se govori o suplementima (Whey, BCAA, Kreatin) a ne o AAS i hormonima poput testosteronu koji su zabranjeni za slobodnu upotrebu zakonom.

Whey, BCAA i kreatin nisu na listi negativnih supstanci Svjetske AntiDoping agencije www.wada-ama.org , jedne od najstrožijih, ako ne i najstrožije regulatorno tijelo u sportu što se tiče ishrane i suplementacije. Svi sportisti ih koriste, zar ne misliš da bi redom svi umirali? Da li znaš porijeklo svih supstanci u špagetama i sosevima kojima jedeš, tunjevini, njen kvalitet, mlijeku (puna hormona i antibiotika), hleb pun aditiva, nema ražanog brašna, to obično obojeno brašno, braon šećer kod nas je običan karamelizovani šećer...

Za sve što sumnjaš, ukucaj na google npr creatine monohydrate supplementation negative side effects i čitaj. Imaš za 20-30 godna istraživanja preko desetine hiljada raznih naučnih publikacija koja ne daju naučno dokazane negativne aspekte suplemenata na ljudsko zdravlje. E vala nemoguće da su sve njih potkupili proizvođači, jer istraživanja su iz svih krajeva svijeta.

Pozdrav

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post
    prije bih rekao da ima luđih...al ajde. Jel ovo stručnaci zato što ti misliš da znaš bolje od momaka koji treniraju 10 puta duže i više od tebe, vode 10 puta zdraviji život,
    i koji su 10 puta više od tebe vremena posvetili edukujući se u ovoj oblasti?

Ništa lično, ne shvati me pogrešno, al tih ljudi sa babaroga pričama ima milion u gradu. Miješaju hormone i proteine, ne znaju ni šta je šta ni đe ga ima, ni za šta služi,
    samo šire neke neosnovane priče iz teretane. Priče koje se najčešće pokreću neozbiljni momci u teretani, koji tamo idu radi reda, da se fenserišu i da pričaju narodu kako idu u teretanu,
    i sve kreće kad se vidi dobro građen krupniji il izcrtan momak: "A vidi ovoga, kako se napio hemije"

Ova surutka u prahu te neće spasit nit će ti što donijet bolje...šta više, mislim da je krcata natrijum hlorida...al aj...
    hmmmm, mislim da si ti bio sarkastičan, a ne djeluješ mi kao neko ko trenira deset godina i duže, možda ono biciklo sa kojim si dolazio na okupljanje smatraš treningom jer koliko se sjećam, znamo se lično . Možda si u poslednjih tri, četri godine uz hemiju dobro napredovao pa ti se to čini kao desetak godina. Ja sam samo rekao da se za kratko vrijeme ne može nabiti masa a da ne bude ružno, odnosno salo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

kako se varas .......................

Thanks Thanks Given 
    49
    Thanks Thanks Received 
    194
    Thanked in
    99 Posts

Moze i bez hemije ali bi zeludac morao da razvaljujes od hrane

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

E ovako. Kao neki pocetnik (6mj treninga) prvi put danas uzeh hemiju.

Nijesam isao mjesec i po u teretanu zbog ispita i cuda. I vrc sam pisao kako slabo napredujem u treningu grudi i da sam jedva izbacao 70kg na bendzu 2-3 puta. (Imam 78.5 kg) kupih NO Explode.

I danas prvi trening nakon mjesec dana.

Bendz zagrijavanje 15x50kg

Onda 12x60kg
    Pa 10x65
    Pa 8x70
    I da bih vidio mogu li 1x80kg. Drug je stojao iza ali nije pomagao samo je postavio ruke bio.

Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hmmmm, mislim da si ti bio sarkastičan, a ne djeluješ mi kao neko ko trenira deset godina i duže, možda ono biciklo sa kojim si dolazio na okupljanje smatraš treningom jer koliko se sjećam, znamo se lično . Možda si u poslednjih tri, četri godine uz hemiju dobro napredovao pa ti se to čini kao desetak godina. Ja sam samo rekao da se za kratko vrijeme ne može nabiti masa a da ne bude ružno, odnosno salo.
    Quote Originally Posted by sparco View Post
    kako se varas .......................
    Rekao ti je sve.
    To sto ti ja ne djelujem je sto nemam trip da nosam utegnute majice i robu, a i nisi me 5 puta vidio pitaj stevanna il glenna sa okupljanja pa ce ti rec
    Imam i slike na BB.com od prije 5god, al nepotrebno da linkam sada Ma na kraju krajeva, nebitni su bilo kakvi dokazi il objašnjavanja, pogotovo za hemiju hahhah

Sve mi izgleda da ti nemas pojma sta ja smatram treningom, nit sta je pravi trening. A na okupljanje sam isao mojim autom, s fabijom il s ribomaxom motorom, mada i da sam biciklom,
    ne vidim kakve to veze ima sa ishranom.

Lucas te nešto branio od mene, mada te ja ni ne napadah, a i znamo se, nego pričah odakle si mogao takve info da dobiješ...

S tom izjavom oko nabijanja mase i sala, što i kako si pokazao koliko znaš i na kojem si nivou što se tiče ovog topika. Tako da sam ja završio s pričom na ovu temu sa tobom. Ol d best
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    147
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    22 Posts

Quote Originally Posted by AmFi View Post
    E ovako. Kao neki pocetnik (6mj treninga) prvi put danas uzeh hemiju.

Nijesam isao mjesec i po u teretanu zbog ispita i cuda. I vrc sam pisao kako slabo napredujem u treningu grudi i da sam jedva izbacao 70kg na bendzu 2-3 puta. (Imam 78.5 kg) kupih NO Explode.

I danas prvi trening nakon mjesec dana.

Bendz zagrijavanje 15x50kg

Onda 12x60kg
    Pa 10x65
    Pa 8x70
    I da bih vidio mogu li 1x80kg. Drug je stojao iza ali nije pomagao samo je postavio ruke bio.

Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
    probaj ovako..jer kako ti radis istrosis se na pocetak pa za teze kilaze nemas snage...

1 serija 40kgx7
    2 serija 60kgx4
    3 serija 80x1 jer pokusavas izbacaj
    4 serija 70xmax br. pon.
    5 serija 60xmax br. pon.

ja to znam jer je meni brat u italiju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

jole podji u gradski spajz kupi nekakvih zdravijeh travah i sredi se caskom hop 20 kila 20 dana i slim fit turbo slank si

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post
    Lucas te nešto branio od mene, mada te ja ni ne napadah, a i znamo se, nego pričah odakle si mogao takve info da dobiješ...
    Jok bre, nisam ga branio, nego probah na fini način objasniti da je taj skepticizam jednostavno odraz neznanja. Meni to zvuči ovako: "Nemam ja pojma što bilderi koriste, muka mi je tragat što je što, ja ću to lijepo sve nazvat hemijom, tako mi lakše". I gotova rabota. Kao da andole guraš u antibiotike ili citostatike, ne'am pojma koji drugi primjer da iskoristim.

Ko hoće nek koristi, ko neće, jednostavno ne mora, al ne mora se govoriti "Ih da ja brate to koristim, bio bih Arnold". Pa jbt ko ti brani? Svi mi svaki dan svjesno preuzimamo određene rizike, maltene za sve što u životu radimo. Tako i za ovo. Ko hoće da koristi, neka koristi, ko neće, naravno ne mora, ali da se ne kuka - ih što bi bilo da ja to uzimam. KadBi i ŠtaBi su dva najgora čovjeka.

I još nešto. Suplementi pomažu, npr kreatin nekih 5-15%, daje ti mogućnost 1 ili 2 ponavljanja više. Ako uopšte i radi, jer kod dosta ljudi jednostavno ne radi. Npr zbeka trenira od 14-16g, to je brate mali jubilej, 10 godina treninga. Zato i izgleda onako dobro. Uz kvalitetnu hranu, strpljenje da se izgradi mišićna masa, dobićeš željene rezultate bez suplementacije. Suplementacija je malena prečica, malo će ti pomoći i to je to. Suplementacija je po meni nekih 10-15% max, ostalo je ishrana, trening i odmor.

Možeš koristiti bulk-cut cikluse za povećanje mišićne mase, i bez suplementacije. Ili npr radi na masi par mjeseci ali ćeš pored mase dobiti i par kilograma, e kad dostigneš željenu masu, uzmi neku ketogenu dijetu i sprži svu mast za 3 nedelje a sačuvaćeš 90% mišićne mase. Ali keto je težak, a bez muke nema uspjeha. Savjetujem da skloniš sve noževe iz kuće, jer je čovjek na keto ishrani jako razdražljiv
    Last edited by Lucas; 11-02-14 at 10:21.

Page 173 of 402 FirstFirst ... 73123163169170171172173174175176177183223273 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)