Ovo neki Ombre u pokusaju :-D
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
Ovakvom bojom koseee and I like it
![]()
Ovo neki Ombre u pokusaju :-D
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Nije, ti ne znas sta je ombre.![]()
Znam ono kad se nagrde pola pola :-D
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Versace eros parfem i bleu de chanel..
Sent from S noge na nogu
castile smo se juce ovim crnim dzempercicem, ja i drugarica kupile isti... ovs, new collection, simple and pretty (to us, of skrozz)Attachment 117670![]()
Catrice, puder u kamenu.![]()
Častila sam se torbom u carpisi za 12.5 eur. Prezadovoljna! I neke ljetnje krpice od 3-5 eura. Još prezadovoljnija!
Ća je život vengo fantažija!
Nasla sam ih![]()
![]()
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Srecne bile, Alta Marea![]()
Ja kupih sebi sivu torbu, bas onakvu kakvu sam zeljela. Jos mi je na umu neka siva haljina. Dako to realizujem uskoro.
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
ups malo je vel'ka slika
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Ao kako ova Phenix nalazi dobre stvari. Da si dje blize cisto da te covjek prati kad ides po radnjama![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Odmorom..produzeni vikend...
Hvala Lepo
S obzirom da je dan zaljubljenih, ja samu sebe - ultrazvukom abdomena, štitne i dojki.
Ko nije za sebe, nije ni za druge - reče mi Divlad u Matrixu Cdm-a, pa ga ja poslušah :biggrin:
Alta, prelep su! Srecno.
Bravo tigrovo oko!!!
Last edited by Oljce; 14-02-14 at 19:31.
Mozda ce djelovati smijesno uz sve ove nase odjevne predmete koje smo stavljali, ali davno ne kupih nesto bolje i korisnije. Kako budala ranije ovo ne uzeh, od sad nem rucka da se kuva duze od po' ureUz masinu za sude, moj veliki prijatelj od danas - Tefal ekspres lonac.
![]()
a ja danas uzeh pleh
srećan ti bio iako ga ja ne volim.
nothing comes from violence and nothing ever could
Goozice, pa da peces neke lijepe kolace (ako je za kolace).
Sto se lonca tice, grijesis kao sto sam ja godinama, nije bilo sanse da mi to udje u kucu, a sad...ne dam iz kuce![]()
Još da dođete kod mene da mi spremate ručakkako mrzim da kuvam
![]()
Are you suggesting coconuts migrate?
A ja nekom majcom to je u stvari dux, ne znam, može i elegenatno isto u Calliopi. A trebaju mi i baletanke, no nigdje broja za mene nogatu.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks